Слави започва "Вечерното шоу на Слави Трифонов"

Телевизия "7/8" стартира на 4 ноември
Обновена: 22 окт 2019 11:28 | 22 окт 2019 11:22, Александър Попов
194
Слави започва "Вечерното шоу на Слави Трифонов"
Снимка: Булфото, архив

Телевизия "7/8" старитира на 4 ноември в 19.00 часа вечерта.

Да стартираш една телевизия е свързана с много условности и правила. Затова не казахме конкретна дата, а след 15 септември. Телевизията ще се разпространява по кабел и сателит, няма да бъде онлайн, уточни Трифонов.

Той избегна връзката с нумерологията, но допълни, че телевизията ще бъде на 78 канал на почти всички оператори.

"Булсатком, които нямат 78 канал ще бъде на 780-ти. В момента шефът на телевизията Евгени Димитров подписва договори", допълни шоуменът.

В началото телевизията ще стартира с 5-часова програма, която ще стартира в 19:00 часа.

"Ще имаме 5 часа в праймтайм, в които ще се изразяваме свободно. Можем да направим новини, сутрешни блокове, но ще предложим на зрителите нещо различно", заяви Трифонов.

"Шоуто на Слави" ще се трансформира във "Вечерното шоу на Слави Трифонов". Началният час ще бъде 22:00 и отново ще бъде водена от него.

Телевизията ще бъде безплатна за зрителите, няма да се доплаща допълнително за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
3
 
! Отговори
oj преди 4 години
Не краде, не лъга, не маза, да, той е човек от народа, но малко различна... порода. Ще успее, ще видите, защото е инат по... природа.
164
4
 
0
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Чакаме с нетърпение да започне.
163
5
 
4
 
! Отговори
DEM преди 4 години
Е той ли няма лош опит от излъчване по кабеларки? Няма да се научи, че емоцията колкото помага, толкова и пречи. Значи всеки който си поиска да се изразява свободно, може да си направи Ю тюб канал или да си купи телевизия и да започне да сее "истини". Не разбрах каква е концепцията му за управление на страната? Защо като голям мъж не влезе с името си в политиката? Защо иска да гради, а името на пратичта му е с негативно послание? Аз не бих се доверил на човек, който стартира нещо с негативизъм
162
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При него има дилема.., хем виждам леки наченки на идеализъм и висши идеали и в следващия момент личните му комплекси и невъзможността да надскочи материалните си обременености го прави слуга на тия срещу които уж се бори и лае!
161
1
 
21
 
! Отговори
Един преди 4 години
Слави в момента не е Слави от '90-те. Слави в момента има много пара, т.е. има много да губи. Човек, който има много да губи не е опасен за статуквото, понеже няма сам да си ритне стола, пък ако много се разшава някой друг ще му го ритне. Та ако очаквате от Слави да застане срещу статуквото, по-добре си извадете главата от там където сте я зaврeли. Промяната няма да дойде от един от oядeнитe. Такива неща просто не се случват. Мислете малко.
160
2
 
10
 
! Отговори
НА ВСИЧКИ БЕШЕ ЯСНО преди 4 години
Че го гонят от БТВ понеже договорът му изтече. Слави предусети, че ще го погне сиромашията и реши да седне на народната софра. Забележете кога: не, когато имаше достатъчен рейтинг (може би горе-долу до 2007 - 8-***), за да влезе ударно в политиката, а когато рейтингът му се срина до дъното. В последните години предаването му все беше с рекордно нисък рейтинг на гледаемост. За да не изпусне последните дни на трибуната, на която беше застанал си направи дори и "кастинг-а" за "политици" там...
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мн злобно гледа. Смешна вечер с такъв поглед?
158
5
 
19
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Трифонов е напипал правилния път към политическата сцена. Промивки на мозъците на и без това 80% *** и кеширане на постигнатите проценти. Лошото за него е, че мнозина минаха по този път и краят им е известен. Този посредствен индивид с наполеонов комплекс не може да предложи нищо ново на "изстрадалия" български народ, освен изтъркани скечове и долнопробна чалга. Все още е загадка, КОЙ му даде парите за тези начинания, защото не вярвам да е чак толкова глупав да харчи свои. Очаквайте ново КТБ
157
2
 
17
 
! Отговори
Ред преди 4 години
Мога да ви кажа хора, че 80% от коментарите под статийте са платени да бъдат така негативни и селски. Работих това като работа като студент, в политическите новини имаше опорни точки които ни даваха да развиваме по тях коментари от много профили. Писъл съм и в спортни сайтове, там просто трябва да обиждат отборът или играчът за който е статията, за да влизат феновете да защитават. Разликата е, че аз печелех пари свободното си време с копи пейст и смяна на 2-3 думи, а те си губеха времето.
156
3
 
8
 
! Отговори
Женя преди 4 години
Този сигурно е импотентен. Такива са злобари и налитат на бой. Аз избягвам компанията на такива.
155
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че няма да се плаща. Щото аз и без това няма да го гледам.
154
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алчните,процъфтяващи бизнесмени по ред причини и фактори икономически, социално- психологически, естетически и нравствени си правят телевизии и партии и се заразяват един от друг.Но това не е ли твърде повърхностно ,просто и краткотрайно и води до подражание, а не до изява на индивидуалност.
153
3
 
4
 
! Отговори
Курти преди 4 години
Абе защо се мъчи. Да направи един XXL канал 24/7 и ще стане медиен магнат. Никой няма да гледа никакви други телевизии. Аз съм 'за'
152
9
 
14
 
! Отговори
Doko преди 4 години
Бай *** освен злоба, ненавист и омраза други качества има ли? Няма угодия. Затова ще е винаги посмешището на света и последната дупка на кавала и в африканския свят.
151
4
 
9
 
! Отговори
Еврогей преди 4 години
Ако пуска гей-порно след 12 -ще го гледам!!
150
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде да не е на 78 канал, там гледам друго шоу по Hustler HD. Пък и самсунгът ми сортира цифровите телевизии по азбучен ред, т.е. се класираш малко след 24 Kitchen.
149
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хахаха а коя е жената на ББ - толкова ли жена не може да завърти или пък от алчност къта в бурканите...
148
10
 
18
 
! Отговори
Zzz преди 4 години
Когато последно гледах злобния човек по бтв преди години, се чудех "Този човек силна физическа болка ли изпитва или симулира мислене" Поне в своита телевизия ще може да говори безкраен брой безсмислици
147
18
 
15
 
! Отговори
оня с коня преди 4 години
Браво Слави, браво Трифонов!!!
146
18
 
36
 
! Отговори
13 преди 4 години
Това е ултимативното постижение на чалгата. Да имаш предостатъчно пари да си живееш в собствен свят и сам да си гледаш дебилната телевизия и да си се кефиш. Това е върховата точка на специфичната лудост, за по-кратко ганьовщина. По всяка вероятност ще има достатъчно зрители, за да печели само от реклама. Ако го назначат за премиер, най-вероятно ще има обиски, ще се изземва всичко което не е чалга, а на обществените места чалгата ще е задължителна със закон. Споменах ли че е чалгар?