Кога Космосът ще бъде колонизиран?

Джефри Манбър в специално интервю за предаването "В развитие" по Bloomberg TV Bulgaria, днес от 18 часа
14 яну 2020 12:08, Красимир Ангелов
17
Кога Космосът ще бъде колонизиран?

Кога Космосът ще бъде колонизиран и защо човечеството се стреми към това – отговорите на тези и още интересни въпроси ще даде изпълнителният директор на търговската космическа компания Nanoracks – Джефри Манбър, в специално интервю за Bloomberg TV Bulgaria днес, в предаването "В развитие", от 18 часа.

На живо от Вашингтон Манбър ще даде подробности около най-новите разработки на управляваната от него кампания, която в момента се занимава с извеждането на ракети в Космоса. Паралелно с доставката на оборудване на Международната космическа станция

Nanoracks участва в съвместни проекти с други космически компании.

Не пропускайте ексклузивното интервю на Джефри Манбър в предаването "В развитие", днес, от 18 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
топсекрет преди 4 години
Ангелите няколко пъти са предупреждавали и американските,и съветските космонавти,че в космоса нямаме работа,защото там е смъртта!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Luna... Mars
9
0
 
0
 
! Отговори
Flat Earth S. преди 4 години
Андромеда не е мъглявина, а друга галактика.
8
0
 
0
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Не Космоса ами и Марс не може да бъде колонизиран. Радиацията в Космоса е убийствена и живо същество не може да оживее никъде....За планета с условия за живот съм съгласна...Разстоянието от Земята до покрайнините на нашата Галактика е около 60,000,000 светлинни години...И евентуален гама лъч,последван логично от радиоактивен удар от Космоса или летящата към нас мъглявина Андромеда или някое др.бедствие могат да сложат край на всичко....
7
0
 
1
 
! Отговори
Винаги трябва да има преди 4 години
Един прецакан другите да просперират. Това е идеята на Джон Неш, но ако създам прецедент при който всички ще бъдете прецакани, защото умишлено сте избрали някой, който не е трябвало да бъде от прецаканите. Всички ще бъдете прецакани за да може един да просперира! Свърши се времето на полувинчати решения. И всеки компромис ще излиза мноооогооо скъпо!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние си оакахме нашата планета,и сега ще отидем на друга и там да о...........
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До края на века, най-вероятно ще имаме колония на Марс. Човека не е адаптиран за живот извън Земята, но точно тук е нашата сила като вид, да използваме разума си за да пригодим средата, не просто за да оцелеем, а да процъфтяваме. Ако влагахме повече средства в развитие на космическите технологии, може би вече щяхме да сме на прага да стъпим на Марс.
4
1
 
4
 
! Отговори
Колонията преди 4 години
Какво значи колонизиране? Ами нас ако ни колонизира някой?
3
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Ти бе атомен физик какво си направил за човечеството?
2
2
 
6
 
! Отговори
Когато... преди 4 години
...върбата роди круши. В буквалния смисъл. Само пет километра над повърхността на Земята средата става смъртоносна, а в открития космос със сегашните технологии - забрави и прежали. Затова без генномодифицирани хора никакво "овладяване" на Слънчевата система не е възможно. Ако това е непоносимо за екоталибаните и религиозните фанатици, толкова по-зле за тях - неизбежното в човешкия прогрес е като валяк, може да мине през всеки.
1
4
 
4
 
! Отговори
Осман преди 4 години
Когато великите турски опити успеят!!!