Никол Станкулова катастрофирала на път за работа

Бременната синоптичка е добре
Обновена: 6 юли 2021 10:32 | 6 юли 2021 10:31, Камелия Цветанова
51
Никол Станкулова катастрофирала на път за работа
Снимка: Нова тв

Никол Станкулова, която е бременна, е катастрофирала тази сутрин на път за работа. Това съобщи водещата на предаването „На кафе“ по Нова телевизия Гала.

Сблъсъкът станал на Околовръстния път, но за щастие синоптичката е невредима.

„С нея всичко е наред, но колата й е посмачкана“, обясни още Гала.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
14
 
! Отговори
до 43 преди 2 години
Еее тя нали се прави, че не е такава за парите.Преди разправяше как сама се издържала и една стотинка не взимала от мъже.Сигурно къщите и колите и почивките сама си ги купува, хаха.Много са смешни като започнат да се правят на скромни и независими.Ако трябваше да живее с една заплата да видим как сама ще се издържа.
41
6
 
19
 
! Отговори
Aliosman преди 2 години
Какъв е този безхаберен милионер. Да не подсигури на бременната си жена шофьор? Ужас. Това си е причина за развод. Добре, че не е катастрофирала в Турция. Мъжете са щели да се избият да спират за да й помагат. Тук сигурно са я псували и подминавали като пътен знак. Най-много някой да е злорадствал като я е познал.
40
2
 
15
 
! Отговори
Едгар Кейси преди 2 години
Чувството за превъзходство парализира душата .
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 38 светлана ______________________________ Слава богу,че жената е добре, кола се купува или ремонтира , но човек не се създава лесно.______________________________Не си права Светле! Ако не е над 50 и е симпатична няма проблеми!
38
0
 
11
 
! Отговори
Цецка Цачева преди 2 години
Въпрос от стругарскиия цех:Ако стана синоптичка ши ми се мазните ли бе мераклии Юнаци?
37
0
 
34
 
! Отговори
Колю преди 2 години
Синоптици са магистрите, завършили специалност "Метеорология". Говорителите трябва да са придобили на-малко квалификацията "Репортер и водещ". Непритежаващите подходящото образование са академици по креватология, свиркология и чекнеш.
36
4
 
8
 
! Отговори
светлана преди 2 години
Слава богу,че жената е добре, кола се купува или ремонтира , но човек не се създава лесно.
35
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току така не се става синоптичка. Иска се сериозни връзки и познати.Най-смешното в случая е че синоптичка вече е равно на известност в това блато. И сега пак ще ми изтрият коментара защото сме на 112 место по свобода на печата. Чад и Сомалия са преди нас на 109 место.
34
4
 
25
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Кво е одумвате момичето? Нормално да се оглежда за по-имотен мъж. Със стотина лева на ден за една прогноза живее ли се?
33
2
 
22
 
! Отговори
Йо преди 2 години
Колко пъти кокони нахакани(но прос_ти) трябва да правят катастрофа та да разберат,че тази работа не е като оная работа....
32
0
 
12
 
! Отговори
гола в снега преди 2 години
е щом гала дава информация значи е нещо много важно . иначе дано няма проблеми момичето .
31
2
 
25
 
! Отговори
Hasan aLI преди 2 години
Не я съжалявам, МУТРЕЕ на пътя сякаш забравя че е обикновена и лесно заменима.
30
3
 
27
 
! Отговори
Я преди 2 години
Има по красиви и умни от нея,но нямат връзки да станат синоптици.всичко се връща.
29
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвратителна женица с мозък колкото кокошка. Българските милионери с държавни крадени пари такива харесват да не ги надминат интелектуално,
28
1
 
34
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Жената на сина на Цеко Минев....Каква случайност!
27
9
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
До 21 a: Ако това, което казваш, е вярно, звучи много кофти. Отврат наистина. Но нека разгледаме и една друга хипотеза: представи си, че голяма красавица, която лично познаваш (пък нека е и Станкулова), и на която винаги си се точил без никакъв шанс за успех, изведнъж се омъжи за някакъв пропаднал квартален тип без доходи. КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИШ ТОГАВА? Ама честно! Няма ли да си кажеш: "Боже, такава красавица, а гледай какъв взе! То хубавите ябълки..." С една дума - ще се самоопровергаеш. Сложно е
26
1
 
30
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Тази поне веднъж в седмицата си излива емоциите в ефир относно това кой я е засякъл, кой не я пуснал, кой не дал мигач и колко зле карали всички останали....Да е жива и здрава и да земе да се научи да кара и да си контролира избухванията. Никой не е длъжен да ходи в канавката като види мерцедес, ауди или там квото кара.
25
10
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
До АнонименТова как е било едно време е абсолютно вярно. И все пак грешиш. Тотално. Нещата се развиват - ТВ пазарът има нужда от качествено поднесен продукт и той е такъв (доколкото прогнозите са достоверни и преди, и сега!). Добре изглеждащи говорители с нова техника и т.н. Реално прогнозите ги правят СПЕЦИАЛИСТИ. Теб какво ти интересува дали текстът е ЛИЧНО НА ГОВОРИТЕЛЯ, или на ЕКИП ОТ БАН??? Разликата е, че сега не чете човек от БАН, а друг. Какво се заяждате?
24
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сегашните синопички не са като едно времешните. Любка Кумчева работеше в БАН и сама си правеше прогнозите и картите. А сега четат в ауто кюто един и пуска на телевизорите картите и те били синопички. С написана предварително прогноза и баба да я турим там и тя ше се справи. Ама едно време хората имаха акъл бяха умни завършили по две висши. А сега с основно образование и в парламата влизат. То и затова държавата е на това дереже. От много учени сеяндури.
23
13
 
6
 
! Отговори
Пян Гъ до 22 преди 2 години
Може и така да погледнеш на нещата, но истината е, че е много хубавка и всеки иска да я ... А хубостта, мой човек, бог я дава. И ако е така, кои сме ние, та да оспорваме нещо? Бог дава, ти не даваш. Не е ли малко смешно?