След старт на "Гласът на България" – още завладяващи гласове и емоции по bTV

"Златният бутон" на Михаела Филева, дъщерята на Мира Радева на сцената
10 сеп 2022 11:50, Петя Славова
6
След старт на "Гласът на България" – още завладяващи гласове и емоции по bTV
Снимка: bTV Studios

Нов, вълнуващ епизод на „Гласът на България“, посветен на семейството като символ на безусловната любов, пълен с неповторими гласове и истинските, човешки истории на техните притежатели, ще зарадва феновете на обичаното шоу тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Сред гласовитите герои ще блеснат дъщерята на социоложката Мира Радева, бащата на един от финалистите в осмия сезон на "Гласът на България" – Рая Димитрова и дори майката на един от треньорите – DARA, която е безусловна нейна подкрепа по пътя й досега.

Много специална изненада за един от невероятните участниците ще направи слънчевата Михаела Филева, а родственик на Стефан Караджа ще изненада треньорите не само с уникален глас, но и със специални авторски стихове, които е написал за всеки от тях.

Известна представителка на ЛГБТИ общността, която получава личната подкрепата на поп иконата Мадона и видеото й обиколи света преди по-малко от година, ще се впусне в музикалната надпревара не само заради наградата, а и заради личната си кауза.

В неделя вечер на голямата сцена на шоуто ще стъпят много млади и изключителни изпълнители, които ще я завладеят със замах, с неподправен чар, талант и истинска емоция. Наред с младите гласове, зрителите ще се насладят и на уникални топ изпълнения на опитни участници, които ще „вдигнат летвата“ до неузнаваемост и буквално ще „разтресат“ с гласа си сцената на предаването.

Новият епизод обещава нова порция положителни емоции, впечатляващи истории и нечувани гласове, а вълнението ще е огромно не само за всички в залата и пред екраните, но и за звездните треньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Габи преди 1 година
Сигорно има добри изпълнители, но заради някои от журито въобще не го гледам. Нямам желание да гледам голотиите на Галена.
1
0
 
11
 
! Отговори
Теле зрител преди 1 година
И това го направиха за да рекламират "наши хора"