Журналисти от Investor Media Group са номинирани за наградите "Даниела Сеизова – В името на живота"

Мария Константинова, Виктор Дремсизов, Ивайло Лаков и Евгения Маринова са номинирани за принос в полза на общественото здраве
6
Журналисти от Investor Media Group са номинирани за наградите "Даниела Сеизова – В името на живота"

Сутрешното дуо на Bulgaria ON AIR Мария Константинова и Виктор Дремсизов, главният редактор на бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria, Ивайло Лаков и Евгения Маринова, редактор в Investor.bg, са номинираните от Investor Media Group в тазгодишното издание на наградите „Даниела Сеизова – В името на живота“. Церемонията по награждаването ще се проведе на 7 декември в Националния дворец на културата от 19:00 часа.

Националната политематична телевизия и бизнес каналът са номинирани в категория "Предавания". Екипът на „България сутрин“ и „Светът е бизнес“ с водещ Ивайло Лаков са сред високо оценените български журналисти, които активно насочват вниманието на зрителите към важните здравни въпроси и се стремят да са в ползва на обществото, давайки трибуна на експерти от сектора.

В полза на общественото здраве в категория „Онлайн медия“ е номинирана Евгения Маринова, редактор във водещия икономически сайт Investor.bg. Тя представя здравния сектор, неговото влияние във финансов и икономически аспект, както и насочва вниманието на читателите към социални и важни теми.

Наградите „Даниела Сеизова – В името на живота“ отличават журналисти, лекари, пациентски организации, институции, медии и представители на бизнеса в дванадесет категории. Всяка година събитието цели да поощри и отличи развитието на здравния сектор, будното и отговорно към останалите общество и движението към едно по-добро бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
в българия няма журналистика а само *** затова не гледаме вече телевизия
5
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 месеца
Днес е Никулден! Честито на именяците!
4
1
 
3
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 4 месеца
Ще ме извинявате, но вашата медия стана нарицателна и комична с елементарната и поръчкова антируска политика - толкова елементарна, че увеличихте броя на русофилите в България.
3
0
 
5
 
! Отговори
Навитак преди 4 месеца
Аз отдавна съм номинирал Мишето за моята голяма награда!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"журналисти" хи хи хи хи
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да се смееш ли да плачеш ли...