Три сестри и едно списание представят "Греховете на младостта" по Bulgaria ON AIR от 4 януари

Първият епизод от полската поредица ще се излъчи в 20:30 часа
3
Три сестри и едно списание представят "Греховете на младостта" по Bulgaria ON AIR от 4 януари

Нова премиерна за българския ефир поредица ще завладее зрителите на Bulgaria ON AIR от 4 януари, точно в 20:30 часа и ще продължи да се излъчва всяка делнична вечер. На вълната на завършващата война „Греховете на младостта“ се развива в периода 1914-1926 г. в Полша, като насочва вниманието на зрителите към знакови исторически моменти.

Сюжетът на полската продукция представя историята на три млади сестри: Мариня, Алина и Лала. Заедно те основават седмичника "Искра" в Краков. Първият му брой, след много перипетии, излиза на 11 ноември 1918 г. Списанието дава историческата основа на поредицата, която включва информация за възвръщането на независимостта, съставянето на правителството на Падеревски, началото на Полско-болшевишката война, подписването на Версайския договор, битката за Варшава, приемането на Мартенската конституция и Майския преврат.

Не пропускайте да проследите драматичния сериал, премеждията на Мариня, Алина и Лала, както и развитието на седмичното списание – първият епизод от „Греховете на младостта“ ще стартира в ефира на Bulgaria ON AIR на 4 януари от 20:30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Диана преди 3 месеца
Добра идея да погледаме малко европейско кино...Нещо напоследък турските сладникаво-плачещи сантиментално-посредствени сериали заливат ден и нощ телевизиите ни за срам и позор...Какво може да научи един такъв фалшив сериал децата ни? Как да грешат и да плачат ли? Или може би как да лъжат и интригантстват? или...как да декларират вечната си любов и да й се подиграят зад гърба?...Трябва да мислим за децата си, не им правим услуги ако ги учим да грешат!...Турските сериали - в Турция!
1
2
 
1
 
! Отговори
пу преди 3 месеца
жалко , аз помислих че трите сестри са световно известните и предимно в Лондон , родните ни тризначки дето покориха града .