Предстоящият вот, драмата в МВР и Митниците – на 24 април в "Денят ON AIR"

Какви рискове крие ваксината за коклюш при възрастни и още – не пропускайте тази вечер от 18:45 ч. по Bulgaria ON AIR
24 апр 2024 15:18, Красимир Ангелов
0
Предстоящият вот, драмата в МВР и Митниците – на 24 април в "Денят ON AIR"

Високо напрежение в парламента. От „Възраждане” поискаха оставката на Росен Желязков - търсят подкрепа от БСП и ИТН, ще я получат ли – своите прогнози по този въпрос ще направи лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в студиото на „Денят ON AIR“ тази вечер, 24 април, от 18:45 часа. Той ще коментира още предстоящия вот, както и драмата в МВР и Митниците, а темата ще бъде проследена в развитие и в следващите дни с гости и мнения на още експерти и представители и от другите политически сили.

На фокус тази вечер в „Денят ON AIR“ ще бъде още ваксината срещу коклюш. Какъв риск от тежки нежелани реакции крие ваксинирането при възрастни – ще отговори имунологът проф. Андрей Чорбанов, депутат в ИТН. Той е работил по ваксина за дифтерия, тетанус и коклюш в началото на професионалната си кариера, а по-рано днес обяви, че използването на неправилен вид ваксина срещу коклюш може да създаде сериозни проблеми за възрастните. Какви са неговите съвети, за какво да внимаваме и още – гледайте на 24 април от 18:45 часа по Bulgaria ON AIR.

В навечерието на протеста на миньори и енергетици - какви са исканията им към властта ще отговори Димитър Манолов, президент на КТ „Подкрепа”.

Не пропускайте „Денят ON AIR” с Ганиела Ангелова тази вечер, 24 април, от 18:45 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Bulgaria ON AIRДенят ON AIR
Още от Телевизия
Възрожденска София: Изостанало село или важен град?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари