Таро прогноза за всяка зодия за май

Постигаме напредък
26 апр 2024 17:45, Михаела Лазарова
1
Таро прогноза за всяка зодия за май
Снимка: Istock

Месец май няма да бъде толкова напрегнат, колкото беше април. Новият период ни носи изпитания, но те само ще задвижат нещата за нас напред. На моменти може да ни се струва, че не постигаме напредък. Точно тогава не е добре да се взимат емоционални решения. Какво показват таро картите за вашата зодия вижте в месечната ни таро прогноза за май.

Овен

Представителите на зодия Овен определено ще имат един чудесен месец май. Добрите перспективи са пред вас, сочат таро картите. Очаквайте нови проекти, срещи с хора, които могат да ви бъдат полезни.

Периодът е подходящ и за придобиване на нови и важни умения, които на по-късен етап ще ви се отплатят. Избягвайте пасивността и излишните очаквания. Таро картите ви съветват да бъдете дейни, решителни. Знайте, че имате подкрепата на Вселената.

Телец

Честит рожден ден на онези от вас, които празнуват през май! Въпреки че това е вашият месец, Телци, през новия период ще бъде много важно да запазите спокойствие. Всякакви страхове ще бъдат само пречка за вас. Не вземайте прибързани решения и не се претоварвайте.

Действайте според обстоятелствата. Таро картите ви съветват да прекарвате повече време сред природата и да правите неща, които ви носят баланс. Може да си намерите ново хоби или да започнете да спортувате.

Близнаци

Скъпи Близнаци, очаква ви месец на сила и стабилност. Ключът към успеха през май е да сте дисциплинирани и да не давате празни обещания. Може да се наложи да вземете решения по въпроси, свързани с недвижими имоти, които да са свързани с преместване, покупка и продажба или освежаване на дома.

В отношенията си с другите спазвайте граници. Също така умейте да казвате „не“, ако това, което искат другите от вас, противоречи на принципите и желанията ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Телевизия
Предстоящият вот, драмата в МВР и Митниците – на 24 април в "Денят ON AIR"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой е тоз таро дагоева :)))