Делото срещу Баретата не тръгна наново

Стартът е отложен за 22.11. заради нередовно призовани свидетели
Обновена: 11 ное 2010 13:52 | 10 ное 2010 13:28,
23
Делото срещу Баретата не тръгна наново
Снимка: БГНЕС

Делото срещу Златомир Иванов – Баретата, започва отначало на 22 и 23 ноември, реши състав на Софийския градския съд.

Решението е заради нередовна процедура по призоваване на двама свидетели, които имат право да се конституират като страни по процеса.

Процесът трябваше да започне отначало, тъй като един от съдебните заседатели – Петър Георгиев, бе арестуван при полицейска операция и в момента е в ареста с повдигнати обвинения, че е част от мрежа, разпространявала порнографски материали с малолетни.

На негово място съдът назначи нов съдебен заседател, както и двама резервни.

Адвокатката на Златомир Иванов – Мариана Тодорова, обясни, че законът задължава да бъдат повторени всички процесуални действия.

Тя посочи, че няма свидетели, от които защитата ще се откаже, тъй като всички свидетели по обвинителния акт са свидетели на обвинението.

„Тепърва ще поискаме допускане на свидетели на защитата”, заяви Тодорова.

Според нея Златомир Иванов няма как да повлияе на свидетели, тъй като е с мярка „домашен арест”.

Златомир Иванов – Баретата, беше освободен от ареста заради влошеното му здравословното състояние, след като претърпя няколко операции.

Още по темата

Той и още 21 души са подсъдими по делото за организирана престъпна група, разпространявала наркотици на територията на страната.

В ареста по преценка на съда остават петима от групата на Иванов. Това са Филип Христов, Ивайло Борисов, Георги Йорданов, Росен Иванов и Петър Йорданов.

Според магистратите техните молби за промяна на наложените им мерки за неотклонение са неоснователни, тъй като те са обвинени за повече от едно престъпление, за което се водят и отделни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ
21
0
 
0
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
АМАН ОТ КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛИ РАЗСИПАХА МАФИЯТА САМО НА СЪДИЙ И ПРАКУРОРИ ДА СЕ ПРАВЯТ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ.
20
0
 
0
 
! Отговори
ананимен преди 13 години
до черен *** вие *** да не би да сте по хубави откъде карате луксозни коли и всеки *** с по 5 *** и цигарите без бандерол вие ги продавате и непрекъснато микробусите ви хвърчат ту ПОЛША ту ГЕРМАНИЯ в нашия град мсе *** са мутрите и наркопазара е техен и крадът и проститутките са *** на пътя айде де ти къде живееш не живееш ли в българия с помощите от нашия гръб независимо че другото от престъпнаст ви идва сухо
19
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
няма да се учудя ако накрая се реши че без доказателства е задържан в ареста и накрая ние данъкоплатците трябва да му връщаме пари за неправомерно задържане
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
..."Според нея Златомир Иванов няма как да повлияе на свидетели, тъй като е с мярка домашен арест."... Мдааа, много скоро ще се поздравяват с Тих бял Дунав пак.
17
0
 
1
 
! Отговори
Muuuuu преди 13 години
Ami za da imat povod da muchat govedata be Цецо, eto i ti muchish, muuu, zashto gi bavqt,muuuuu, zashto gi opravdavat, muuuuu, kakvi sa tiq dela, muuuuu, kakvi sa tezi sadii, muuuuuu.... Muchi, govedo!
16
0
 
2
 
! Отговори
ученик мафиот преди 13 години
Ами те са си наши, родни и си ги отглеждаме такива мафиоти? Ти какво? Малко са ни нашите ами и вие дойдохте? Мен баретата не ми е крал къщата, ама мангета ми обраха къщата? Къш дяволи такива! Къш! А тоя кой го знае? Може да е мафиот, а може да е артист? Те също играят театър? Щом съда е безсилен да докаже че е мафиот, начи няма начин да не е копал с мотика, последните 20 години на нивата с пот на челото? Виж колко е уморен само?! Как тъжно гледа, в домашен арест е! Ще се разплаче самотен в нощта
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
върнете ни парите, пуснете тия херовимчета :)
14
3
 
8
 
! Отговори
Черен циганин преди 13 години
Ваша си е държавата и затова е така . Ако бе някой *** досега да са му изгнили кокалите по занданите . То затова и държавата ви е такава . Мутренска а не *** .
13
1
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
Опс, погрешно съм писал на този *** по-долу...:)
12
1
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
Защо ги бавят толкова тия дела, щом накрая ги оправдават?!?
11
1
 
3
 
! Отговори
Muchete_goveda преди 13 години
Dragi moi muchashti goveda,Pravosadnata sistema e ***, mrasna gadna otvratitelna vulgarna ***, nqkoi shte kaje, abe kak taka, nali konstituciq, nali evropeiski sojuz, ami ei taka, kakvato darjavata, takava i pravosadnata sistema, tak che ne ochakvaite mladite hora da stoiqt v tazi pomiq i se molete da vi prashtat pomoshti ot chujbina za da izbutate zimata. Muchete goveda!
10
1
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
На всички тия съдии, които в крайна сметка ще оневинят тия престъпници им пожелавам децата им да станат наркомани с хероина на тоя престъпник, да им продадат покъщнината и после да умрат в мъки, че най-накрая и тия съдии да видят какво им е на хората, чиито палачи те защитават!
9
1
 
10
 
! Отговори
Вал преди 13 години
Делото срещу Баретата ще завърши като делото срещу Маргините
8
0
 
4
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Няма оправия ... държавата работи с мафията, как искате после държавата да накаже мафията? И само си помислете що деца е изтровил тоя Баретата и неговата "фирма", що майки е почернил, що семейства е съсипал, що хора е осакатил и убил ... Но, явно държавата (и по-точно кривосъдниците) са решили да спазват ПРАВАТА НА УБИЙЦИТЕ, за сметка на правата на жертвите им.
7
1
 
3
 
! Отговори
anim преди 13 години
пълен цирк :Dвече започва да ми става забавно как дадени индивиди просто се подиграта с територията наречена България
6
0
 
11
 
! Отговори
санчо панса преди 13 години
Две мазни физиономии и едно насрано ченге отзад.Съдията замесен в педофилски скандал,свидетелите призовани със збъркана процедура(ЦИРК).Мутрата сега намери да прави Х операции...Това дело е с предначертан край,както всички предишни(маргини,галеви и др.).Народа спи или пък му харесва да си трае!Светлина в тунела има,но тя е от връхлитащия ни влак!!!
5
1
 
6
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
Няма такъв смях! В тая страна само бедните и наивните ги съдят! А другите.. .престъпниците-те просто ги пишат по вестниците.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този явно ще го съдят до 3000 година .НЕ ДЪРЖАВА А чудо.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е както има процесуални грешки, какво очакваш? Сигурен съм, че и на теб не би ти било приятно да те обвиняват и съдят некадърници. Така ще е, докато не започнат всички да вършат работата, за която им плащаме.