Варненски прокурори поемат случая с нелегалните цигари

Над 500 мастербокса бяха задържани във Варна
Обновена: 22 май 2011 10:39 | 22 май 2011 10:36,
97
Варненски прокурори поемат случая с нелегалните цигари
Борислав Гуцанов. Снимка: Булфото

Районна прокуратура Варна поема случая с разкритите голямо количество цигари без бандерол при вчерашната специализирана полицейска операция във Варна.

Това съобщи окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров пред агенция “Фокус”.

При акцията в събота вечерта бяха задържани 558 мастербокса цигари.

Първо бе заловен микробус с тайник, в който са намерени 48 мастербокса с цигари без бандерол.

Последваха обиски в склад в западната промишлена зона, където са открити още 510 мастербокса цигари.

Складът е собственост на Транспортноспедиторска кантора ЕООД - Борислав Гуцанов.

Гуцанов е областен лидер на БСП във Варна. Той бе председател на Общинския съвет , но бе отстранен, след ареста му в началото на 2010 г. в акция „Медузите”.

Още снощи той каза, че няма нищо общо със складовете и допусна, че някой забърква името му в скандал заради предстоящите избори.

Той обясни, че е продал склада преди година.

Още по темата

"Това, което е останало, е, че като управител на склада, съм дал пълномощни да се подписват договори, така че моето име няма нищо общо със собствеността на склада. Освен това по никакъв начин нямам нищо общо със стоките в него", обясни Гуцанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
С.М. преди 13 години
Какво ли ще стане ако някой обикновен човек получи някаква свръх естествена сила да може да убива само с поглед или мисъл... Дали този човек няма да изтреби всичките политици и наглеци дето вече 20 г. точат държавичката, че и продължават...
90
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Гуцанов вече не бил собдтвеник...! Вероятно новия собственик му е братовчед...!!!ЗАЩОТО...., ЦИТИРАМ...:...." - като управител на склада, съм дал пълномощни да се подписват договори..."ЗНАЧИ..., КАТО ПОЛЗВАТЕЛ Е ОТГОВОРЕН ЗА СТОКАТА В СКЛАДА...!!!- Сега разбрахте ли от къде "Станишев&ко", са запознати в детайли с контрабандата на цигари...!!!
89
0
 
1
 
! Отговори
stefan преди 13 години
ГУЦАНОВ И ДЪНКАТА ВЪРТЯТ ЦЯЛАТА ДАЛАВЕРА, НАЛИ ТАКА СИ ФИНАНСИРАТ ПАРТИЙКАТА. НЕЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ДОКАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ БСП ГУЦАНОВ БЕШЕ ЧАДЪРА НАД ДЪНКАТА И ДЪРЖАХА ЦЯЛАТА КОНТРАБАНДА НА МИТНИЦАТА
88
2
 
5
 
! Отговори
МАНОВ преди 13 години
ЦВЕТАНОВ БОРИСОВ И ВАРНЕНСКОТО МВР МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ СКЛАДА НЕ Е НА ГУЦАНОВ НО......МРЪСНАТА ПРЕДИЗБОРНА ИГРА ЗАПОЧНА - СИДЕРОВ И ДОГАН ПО ПРОСТАШКИ НАЧИН А ГЕРБ ....МММ ТЕ ЗНАЯТ КАК САМО ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА Б.Б. НО СЕГА ...ЩЕ СЕ ПОПРАВИМ
87
2
 
4
 
! Отговори
иван преди 13 години
не случая а по скоро поемат цигарите
86
3
 
4
 
! Отговори
варненец преди 13 години
Щом прокурорите са варненски - ясен е резултата...
85
2
 
8
 
! Отговори
MANGO преди 13 години
Мама и Тати са ***, ама аз не съм. Аз, Гуци, съм си нагъл комунист! Ленче, вземи 150 000 лв. да ходим за три дена до Слънчев бряг.
84
4
 
8
 
! Отговори
хммм преди 13 години
Много интересно,тоя явно са го погнали яко.Ама питам се аз-защо ли?Определено не мисля че органите на реда са започнали да си вършат работата,като се има предвид кой е вътрешния министър/6 апарт.и тъстове с 150 хил.лв в банка,абсолютно недоказуеми до ден днешен от къде са/,по-скоро си мисля че тук има едно Омъскаряване с главно "О"-то не беше медузи,сега пък контрабандни цигари в склад, дето даже не бил негов.Цветанов май се уплаши, че ще загуби изборите и включи ресурса на МВР в битката наесен.
83
3
 
6
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Спокойно Гици, съдебната система е наша, да не ти пука от мизерниците !!!
82
4
 
12
 
! Отговори
от варна преди 13 години
Ако Гуцанов не влезе в затвора за всичко, което до сега излезе срещу него, ако няма справедливост - да му мисли кмета - на народа му писна от комунистически бандити...
81
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...впрочем, наели са и хора да слагат минуси....за отрицателните коментари за другаря и другарите....
80
3
 
14
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Гуцанов е областен лидер на БСП във Варна.Гуцанов е лицето на БСП и кмета във Варна....доста окаляно, меко казано...Но скоро в обзорното предаване в събота поставените журналисти на кмета го бяха поканили и там той се жалва от "несправедливаостта" към него и как ще съди България в Страсбург....Този корумпиран милионер...от БСП !Но така е във Варна - това е цялата вляст - в ръцете на БСП, наследничка на всичко "най - ценно" на БКП -то...Вижте го - добре го вижте , другаря Гуцанов с палат в морската градина, с прислуга, и всички екстри на богаташ....
79
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистическата мафия държи Варна.
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Простите сме ние ,*** и пенсиите,избираме ги за 20 лв и една екскурзия из България с автобуси,тръгващи от села и паланки и чакащи направление от щаб квартири които ги насочват на там където БСП губи.Червените крадат,а Киро не вижда и нищо не знае.
77
4
 
4
 
! Отговори
НШЗО Хр Ботее 175кл. преди 13 години
Гици дръш се ГЕРБ *** за Европейско Развитие на Башибозука са решили да те съсипят . Но ти трябва да имаш сили и потенциял да се справиш . Сигурен съм че си невинен . В случаи че се наложи знаеш че бивши РЕБ колеги винаги ше ти се притечем на помощ . Ако има нужда от снабдяване свиркай . поздрави КЕСТЕНИТЕ
76
3
 
2
 
! Отговори
медузата преди 13 години
наема е висок , но никой няма да те пипне щом ми плащаш
75
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имам чувството, че ГЕРБ се стреми към служебна победа! Да ги успокоя! Няма да се случи!
74
5
 
10
 
! Отговори
PR МВР преди 13 години
Който не е от ГЕРБ е враг на държавата! До този извод може да стигнем ,защо Цветанов не каза кой е собственика на фирмата която е взела склада под наем,а веднага се лови за опозицията ! Всичко елементарна политическа пропаганда от ТОШКОВО време!
73
4
 
8
 
! Отговори
БМ_21 град преди 13 години
На запад соц. партиите защитават интересите на хората на наемния труд ... тук с нашата соц./ком./ партия всичко е наопаки! Лидерите на тая партия са едни от най-богатите хора в страната и постоянно лапат и крадат от държавата благодарение властта давана им от залъгвания електорат от пенсионери, по войнишки гласуващ на всички избори от 89г. до днес! Не може да им се отрече че владеят до съвършенство умението да залъгват старците! Този фирмаджия-мошеник е типичен техен предствител!
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И сега прокуратурата като каже, че не е виновен какво ще правим! Като гледам само *** прокурор може да внесе обвинение точно срещу Гуцанов, ако написаното в статията е истина де! Ще съдят някой, че друг направил нещо! Пък аз мислех, че вината си е лична! Явно за ГЕРБ не е така!