Панаирът пак в ръцете на Гергов

Решението може да се обжалва пред Върховния касационен съд
11 юли 2011 18:00,
92
Панаирът пак в ръцете на Гергов
Снимка: Булфото

Апелативният съд в Пловдив отхвърли решението на Пловдивския окръжен съд, което връщаше Международния панаир в Града под тепетата на държавата.

Апелативните магистрати признаха бизнесмена Георги Гергов за мажоритарен собственик на панаирния комплекс и констатираха, че той е придобил обекта по законен начин.

Съдът прие, че двете увеличения на капитала на Панаира с близо 28 милиона лева са законни. По този начин дружеството „Пълдинтур инвест” стана собственик на над 50 процента от капитала.

"Решението на съда е в полза на Пловдив, надавам се оттук нататък да работим спокойно и да няма спекулации около собствеността на Панаира", заяви пред Dnes.bg бизнесменът Георги Гергов.

Още по темата
Dnes.bg припомня, че проверка на Министерството на икономиката констатира сериозни нарушения при приватизацията на Панаира. По тази причина държавата поиска да си върне контрола над дружеството.

Министър Трайчо Трайков обясни преди повече от година, че по време на общи събрания на Международен панаир Пловдив, проведени през декември 2006 и март 2007, неправомерно е увеличен делът на "Пълдинтур инвест", или поне има "сериозни съмнения“ за неправомерността.

Пловдивският окръжен съд прецени в началото на февруари, че има налице скрита приватизация, защото за намаляването на държавното участие не е била уведомена Агенцията за приватизация, и върна Международния панаир под тепетата в ръцете на държавата.

Решението на апелативните магистрати може да се обжалва пред Върховния касационен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
21
 
! Отговори
питащ преди 12 години
ПАРАВАНОВ е *** президент!! СЕДЕФЧО е име на човек който е *** или на някой който незнае кой е баща му!!!РАДОМИРСКОТО ЦИГлЕ ПАРАВАНОВ ДА ХОДИ ДА ПРАВИ НА СВИНАРЯ ГЕРГОВ ОХО БОХО--*** И КРАДЛИВИТЕ МУ ДС КОМУНИСТИ МАСОНИ!!!
28
2
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Още 3-4 месеца,докато Параванов е...президент,ще е така;странни отсъжданияот страна на ...вързаната Темида,в полза на червената олигархия.След...това,пак ще е...така,щото една и съща...Темида;едни и...същи ги ражда,а олигархиятацвят...няма.
27
2
 
11
 
! Отговори
питащ преди 12 години
а дали като си ПАРТИЕН свинар комунист дали не ставаш и за президент ?ми то селски *** СЕДЕФЧО трипер от радомирско стана ПРЕЗИДЕНТ НА *** що един МАСОН свинар да не стане президент!? ДРУГАР ОТ ДС......ДА ВИ ГО НАЧУКАМ НА ***.КИТЕ ВИ ПАРТИЙНИ *** ЧОВЕШКИ
26
2
 
15
 
! Отговори
БСП МАСОНИ преди 12 години
Висш ПАРТИЕН СЪВЕТ НА Бсп-масонството е пертийната книжка на другарите дето бащите и убиваха нормалните българи заради ПАРТИЯТА МАЙКА!после и взимаха имотите и прокуждаха семействата!ТОВА СА БКП-БСП-ДПС-НДСВ ГЕРБ и други курвински ПАРТИЙНИ МАСОНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ!!другарю СВИНАР ГЕРГО--абе ГОЦЕ ТРИПЕРА ДАЛИ Е СТРЕЛЯЛ ПО ПРАСЕТАТА ТИ !?
25
7
 
2
 
! Отговори
ДО 22 преди 12 години
Сега ги раздава Боката , луканов и комунистите измряха още преди години.Сега се узаконява и ГЕРБ са Месиите.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 14 ..... Да не е дядо ти ???
23
16
 
0
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Как е по строежите бе клошар?Или колзети миеш?Все тая,клошар си и тъакъв ша си умреш.
22
2
 
5
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
Свинье кой си чува ...еее панаири купува да го еееа!И у дранголника никой не мое го завре!))))
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕТО,ВИЖДАТЕ ЛИ РЕЗУЛТАТА ОТ РАЗДАДЕНИТЕ КУФАРЧЕТА ОТ ЛУКАНОВ ??? СЕЛЯНИН,КООПЕРАТОР , ДОВЧЕРА СВИНАР , ДНЕС ИСКА ПРЕЗИДЕНТ ДА СТАВА ...
20
3
 
6
 
! Отговори
conservator преди 12 години
От къде разбрахте, че може да се обжалва пред ВКС. Доста трудно и струвами се нямат основания дори да го разгледат делото от ВКС. Невиждам основание за допускане на произовдство пред ВКС, поне спрямо това което прочетох в статията.НЕ всяко решение може да се обжалва по същество пред ВКС.
19
5
 
20
 
! Отговори
от Мадрид преди 12 години
Пак ви скараха! Много нагъл свинаря.Забрави той че само 20 години са минали от както тръгна на среща с плетените обувки за София и седмица след това се завърна с фабрики и заводи. Ако го изберете за президент после да не се оплаквате че свинар кочинка управлява, тя и дипломката му е такава.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обясни им го по-меко...
17
2
 
4
 
! Отговори
питащ преди 12 години
И сега питам.Срамно ли е да си гей?
16
3
 
3
 
! Отговори
питащ преди 12 години
Питам,щото съм гей и ме е срам да призная в къщи.
15
6
 
16
 
! Отговори
питащ преди 12 години
Представя те ли си как ЕДИН СВИНАР - ГЕРГОВ крадец комунист крал от държавата и уредил другаря *** СЕДЕФЧО ПАРАВАНОВ-трипера за президент на *** и червените масони за КАКВИ ГОМНА СТАВА ВЪПРОС!??КАКВИ МАСОНИ И КАКВИ ХОРА СА ТУКА ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ !?имали някой нормален в тия ПОМИЙЩА !!??
14
4
 
25
 
! Отговори
Дедовите!!! преди 12 години
Тъй като цялата държава е един голям Панаир, то няма нищо чудно в това решение на Панаирния съд, Гошо Свинята е световно известен панаирджия!...Както си гледаше кротко прасетата ,Панаирната партия "Майка "му каза -Взимай парите и отчислявай...и човека стана "бизнесмен"!...А хората да си плащат колкото могат/и да не могат - пак да си плащат!/..щото идва и нов закон - ще им вземат и прадедовите имоти, тъй като прадедо им не е знаел, че бирника ще се преобрази в НАП и жална им майка на правнуците!
13
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да спечели изборите! По принцип не гласувам, но само заради него, отивам!
12
6
 
19
 
! Отговори
До 7 преди 12 години
А кой според теб става, ***?Трайчо поне се опитва да направи нещо и да вземе от ръцете на този плазмодиий панаира.Мрънкач.Сигурно отново си искаш Р.Овч.
11
4
 
23
 
! Отговори
.м/о;йШ преди 12 години
ГЕРГОВ Е ДОБЪР ПРИЯТЕЛ НА ПЪРВАНОВ.А СЕГАШНИТЕ СЪДИИ СА НАЗНАЧАВАНИ ОТ ПЪРВАНОВ.Е СЕГА ОБЯСНЯВАШ ЛИ СИ БЪЛГАРИНО ЗАЩО НЕЩАТА СА СЕ РАЗВИЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН.МЕЖДУ ДРУГОТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА БОЙКОТИРА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТКАКТО Е ДОШЛО НА ВЛАСТ.
10
7
 
6
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Като Гергов спечели изборите ще прекръсти страната от България на GERGOV VILE и всичко ще се оправи.