Трайков ще се бори до дупка за Пловдивския панаир

МИЕТ ще обжалва решението на Апелативния съд
Обновена: 13 юли 2011 17:10 | 13 юли 2011 15:41,
89
Трайков ще се бори до дупка за Пловдивския панаир
Трайчо Трайков. Снимка: БТА

Екип в Министерството на икономиката подготвя мотивите, с които ще обжалва на решението на Апелативния съд в Пловдив да върне контрола върху "Пловдивски панаир" АД на бизнесмена Георги Гергов.

Още по темата

Това съобщи след министерския съвет Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма.

След като на първа инстанция съдът върна собствеността на панаира на държавата, преди два дни апелативните магистрати признаха Георги Гергов за мажоритарен собственик на комплекса и констатираха, че той е придобил обекта по законен начин.

„Съдът на втора инстанция не е отчел липсата на вписванията на увеличение на капитала на дружеството, а освен това има и забрана на Народното събрание за приватизацията на панаира“, коментира министър Трайков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всъщност какво значи да се бориш до дупка?Всички се борим за това.Умрем да го заврем, заврем ли го, че умрем.Що за *** изблик.Отсвирен е на две инстанции.Съдебната система може без вас, вие не можете без нея!Кого заблуждава тоя?!А, да-Боко тиквата.
65
0
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
К`во говориш, направо свръх професионалисти. Като ВСС. И там са едни специалисти, хвани единия, удари другия.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без значение са всички високопарни изявления тадява.Пловдивските апелативни съдии са изключително високи профасионалисти!!! Следете темата! Да видим Решението на ВКС.Убеден съм, че ще потвърди Решението на ПАС.
63
0
 
3
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
И още нещо, когато Гергов(БСП) взеха панаира, те взеха един готов, разработен бизнес с установени връзки от десетки години и просто взеха да смучат от него, а панаирът винаги си е просперирал, със или без Гергов. Просто в момента БСП се храни от такива предприятия, понеже не е на власт и парите вместо в Пловдив или държавата, отиват в БСП. На това му викат корупционна схема. Радвам се че можах да обогатя знанията ти и да поразсея малко мрака на невежството.
62
0
 
2
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
И градчето Меделин просперираше през един период. Много неща не са ти ясни. Хора като теб нямат нищо против да ги стрижат, стига отвън нещата да изглеждат добре. Гергов не е направил абсолютно нищо по панаира, нито има някаква заслуга затова че "просперира". Нещата са прости - фирми които от десетки години идват на панаира имат контакти, всяка година си дават заявка за изложбена площ и си показват продуктите. Гергов няма нищо общо с това.
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тоя иска да стане "борец",дето се вика да прилича на Него.
60
0
 
2
 
! Отговори
84 преди 12 години
ОК ще приложим сравнителна категория: по-красив! :) Така е по-точно, нали? А що се отнася до абсолютизма и максимализма - отдавна трябваше да се простим с тези категории - поне засега...
59
1
 
4
 
! Отговори
84 преди 12 години
Когато човек не е партийно обвързан е лесно да бъде обективен. Дали Пловдивският Панаир е на Гергов-свинаря, дали е на БСП или СДС това са детайли. Важно е, че Панаирът просперира. А като видите разни некадърници, които разсипват държавно имущество, какво, ще им се зарадвате на партиен принцип ли? Обективност и отговорност е крещящо нужна. За да ни има, за да ги има и нашите деца.
58
0
 
1
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Я ме светни какво значи "красив" панаир? Може би изложбените палати са станали по-красиви? Как само блестят като огън ламаринените им покриви а? И колко е як бетона и асфалта а? Скоро туристите вместо в стария град ще ходят в панаира.
57
2
 
2
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Чакай малко да те светна, панаирът не е на Гергов, а на БСП. По този начин лапат кинти когато не са на власт. Гергов просто е назначен от комунистите за официална фигура и чрез него те въртят парите си. Избрали са него, понеже е тъпичък и лоялен към партията-майка и няма да прави номера.А ако случайно стане нещо, той ще опере пешкира персонално, а БСП излизат чистички.
56
2
 
3
 
! Отговори
Скачач преди 12 години
Тия както са тръгнали искат да национализират всичко! А после?.. Вероятно нова приватизация, с нови собственици. Е писва ми от техните игрички! Всичката сме я Мара втасали!
55
2
 
4
 
! Отговори
84 преди 12 години
С Панаирчето, дето го лапнал Гергов можем да се гордеем такъв красив и действащ въпреки кризата, не сме виждали Пловдивския Панаир мнооого отдавна. Така е, нали? Красив е и представя държавата ни! Едно време скачахме и искахме капитализъм! Сега да не сте против частната собственост? Или си търсите симпатични капиталисти? Да, ама не е концерт по желание! Като махнем лъжите за Гергов, остава ... че всичко си е законно. Затова не се хабете граждани! И носете достойно отговорност за избора си!
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трайков,изритай свинаря !
53
2
 
3
 
! Отговори
Василев до 84 преди 12 години
Ох на батко,ох на батко ,бравос,бравос!!!Е тва е да лъснеш на шефа дирника с език!!!Бравос!!!
52
2
 
2
 
! Отговори
84 преди 12 години
Значи вие искате просто комунизмът да си отиде, тоя, дето изобщо не е идвал?! Вие сещате ли се, че докато гоните химери някои си разиграват кончето, крадат си като за последно и си осигуряват собствените бъднини? Надавате ухо за мръсни и долни приказки, без да вложите поне малко мисъл. По- добре малко се запрете, избършете пяната от устата си и чуйте: Гергов показа, че може да работи; показа, че е с принципи; показа, че умее да дава от себе си (Пловдив имам предвид) и при това е земен човек. Считам, че е грешка, дето го сравняват с богаташи, придобили имане по престъпен начин. Правете разлика!
51
3
 
8
 
! Отговори
darcas преди 12 години
За такива като Гергов и останалата червена пасмина *** - само разстрел на стадиона!
50
2
 
3
 
! Отговори
Вартоломеева нощ преди 12 години
може много Бързо да се Изтреби Гадната Твар задушаваща Бедния Български Народ... за Къде ги трупат тези Милиони или Милиарди като на Ковчега няма Джобове... а вече не е Модерно(поне 5000 години) да те заравят с цялото ти Имане... пууу и Лакомия
49
3
 
9
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Не е бе,не е свинар, само е бил ветеринарен доктор в свинекомплекс Маноле!По време на Беров го викат 2 месеца в София , да го ошлайфат малко!След като се връща го назначават управител!После става престъпната приватизация с боновите книжки, вече се досещате как е придобит комплекса!Същевременно отварят една от най-модерните кланници!Няколко врътки правят - помощи кораби с аржентинска царевица!Вече животновъдството не е рентабилно, започва хотелиерският бизнес!А меджу другото *** и едно панаирче
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля,вистига сте слагали снимки от гейпарада.Искам нещо актуално.
47
3
 
7
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ТЕЗИ МРЪСНИ ХОРА, КОЙТО НИ ГРАБИХА 45ГОД. СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ГРАБЯТ!!! ВСИЧКО ЗА ТЯХ ВСЕ ОЩЕ Е ПОЗВОЛЕНО, ДОРИ И *** ДА ИСКАТ ДА СТАВАТ ПРЕЗИДЕНТИ!!!! ДО КОГА БЕ ***!!!!!!