Царчето остава в ареста при дядо си Цар

И внукът на Рашков не пожела да излезе на свобода
Обновена: 11 окт 2011 14:46 | 11 окт 2011 11:45,
134
Царчето остава в ареста при дядо си Цар
Кирил Рашков – младши. Снимка: Булфото

Кирил Рашков – внукът на Цар Киро и синът на Принц Ангел, реши да остане в ареста. Той отказа да обжалва наложената му постоянна мярка "задържане под стража" от Асеновградския районен съд.

"Изтече 3-дневният срок, в който можеше да се подаде жалба срещу решението на магистратите от Асеновград, такава не е подадена от подсъдимия", съобщи за Dnes.bg говорителят на Съдебната палата в Пловдив Марияна Кирезиева.

Внукът на Цар Киро е обвинен в отправяне на смъртна заплаха към Веселин Христев – чичото на убития 19-годишен Ангел Петров от Катуница. Това се е случило минути преди момчето да бъде прегазено от бус вечерта на 23 септември.

"Смъртната закана е отправена с особена агресия от страна на подсъдимия", твърди прокурорът по делото Венелин Савов.

Още по темата

По неговите думи Кирил-младши е склонен към посегателства върху граждани и да нарушава обществения ред. Според прокуратурата в Асеновград внукът на Кирил Рашков контактува с криминално проявени хора и се движи в лоши среди.

Дали се страхува, ако бъде на свобода, или просто реши да последва примера на дядо си, Кирил-младши не обжалва мярката си "задържане под стража" и остава за постоянно в ареста до началото на съдебния процес срещу него.

Както дядо му, така и той е на мнение, че "мълчанието е злато". Тези думи се превърнаха в лайтмотив на Рашков и приближени.

"Мълчанието е злато" бе казано за първи път от Цар Киро в съдебната зала пред журналисти. После същите думи бяха повторени от Спас и Георги, които са обвинени в умишленото прегазване на трима полицаи и двама младежи пред къщите на ромската фамилия в нощта на убийството на 19-годишния Ангел.

Без да обжалва мярката си за неотклонение, в ареста остава и Симеон Йосифов – соченият за шофьор на буса, прегазил момчето от Катуница. След това убийство последва вълнà от протести в цялата страна.

"Скоро ще изготвим обвинителния акт на Кирил Рашков и неговия внук Кирил", коментира лаконично районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.

Съдът е категоричен, че дядо и внук могат да се укрият или да извършат друго престъпление, ако са на свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
1
 
! Отговори
Iss преди 12 години
Ей не говорете така това е престолонаследника...киро е цар на всички ***
118
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Balgarite nai dolnlto pleme ,zavizdat i mraziat vsichki daze i sebe si .Jad gi e che sa se rodili na toia swiat..........
117
2
 
13
 
! Отговори
Симеон преди 12 години
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО
116
1
 
4
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
На това "царче" един царски в *** и да *** камънчета 10-тина години напред за благото на ТАТКОВИНАТА ни,,,,,както казваше Екзюпери!!!!
115
1
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
къв цар е тоя - я стига глупости
114
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво "царче" е тая плешива ***. Той направо си е ***!!! Къв мъж си ти, ако позволиш на дядо ти да малтретира жена ти, която от терора на Кирето се самоубива????!!!!
113
1
 
10
 
! Отговори
МЪРМОРАНА преди 12 години
ама какво е това - цар,царче, принц ...смрад!АЙДЕ ПОНЕ ПИШЕТЕ ГРАМОТНО ,С КАВИЧКИ, А НЕ ДА НИ ДРАЗНИТЕ С РАЗНИ ТИТЛИкъде са МЪРЛЯВИ и нагли ***, къде ще ми пишете за тях като че са царедворци
112
1
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
до 115- За кой български цар казваш ,че е убит от ***.Кирил Рашков и внукът му са в ареста по тяхно желание.
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
izlez be prince chakame da ni rejesh glavite .
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 116 prost glupav ziganin.az sam bil v shweyzariya ne e losho no nikoga nemoga da go sravnya s BILGARIYA.horata danebi da stoyat gladni il jadni tuk ama sigurno ne ostana kakvo da kradete ot tuk i sega se radvate na voda i yadene yaj i shweyzarzite umirat no nedey napada BILGARIYA.az vsyaka nedelya imah 1h da placa za rodinata i poricvah samo bilgarsko yadene i byalo vino magareshko mlyako.a shweyzarzite obojavat nashiya shokolad.no vinagi sam rabotil.i az sam ot malzinstvoto no obicam BG
109
3
 
19
 
! Отговори
негара преди 12 години
Към 116.*** кирлив,неграмотен,крадлив-терорист.Моля те не казвай на швейцарците,че си българин,за да не ни пада още имиджа пред света заради вас.Казвай,че си индиец,итеопец или извънземен но не и българин.Вземи при себе си цялата си *** и яжте ако искате и космическа храна или ...
108
1
 
26
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тоя филм с така наречения "български съд" сме го гледали 1000 пъти вече и НИКОЙ не вярва на тия *** - да си направят по една цепка на тогите до пъпа, че да се знае какви са.Докато българския народ не окачи стотина *** по дърветата, няма да си вземе поука това долно племе.*** и на снимка да го видиш, пак трябва да му биеш шамар.
107
25
 
0
 
! Отговори
CIGANIN преди 12 години
GLEDAM I SLU6AM KAKVO STAVA V BG ASAM EDIN *** KOITO JIVE VAV 6VEICARIA OT SOLOTON MNOGO SE RADVAM 4E NAPUSNAH BG OBI4AM SH ISAM GOTOV DA OMRA ZA 6VEICARIA SAS GORDOST VIA SAS VA 6TA MRSNA BULGARIA MOJETE DA SIA VZEMETE I DA SIA SLOJITE VAV MALKI JOP TUKA PIEME EDNA OT NAI 4ISTATA VODA HRANIMESE SAS NAI 4ISTA HRANA I SAS GORDOST KAZVAM NA MOITE KOLEGI 4E SAM ***.
106
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе стига сте го наричали "цар" бе, да ви *** майката! Това е киро кюнеца, ***, ***, кюмюра и прочие и прочие. Последния истински цар на България бе убит от ***.За мен Симеон II е също толкова цар, колкото *** Джери (Киро Чернюгата).
105
1
 
20
 
! Отговори
мюфтията преди 12 години
Цар Киро нека си мълчи,закона го позволява,но нека разследващите не мълчат-това закона го забранява.Нека установят колко хиляди тона спирт с ферибота Варна -Иличовск са внесени.Аз познавам търговци,които след 92 година забогатяха от Кировия алкохол менте.Ромънците тогава с автобуси идваха на алкохолен туризъм.*** минаваше метър,тъй като се откупуваше при всяка власт-та дори и през комунизма.Но ножа опря на кокала,струва ми се че *** прекали и е крайно време да се премахне двойният ста
104
3
 
8
 
! Отговори
666 преди 12 години
Razbira se, che shte predpochetat da si stoiat " na toplo ".Prekrasno znaiat, che ako gi pusnat, shte ima ki da gi chaka s netarpenie!!!
103
2
 
25
 
! Отговори
НЕДОВОЛЕН преди 12 години
Стига с тези царе, какъв цар е Рашков. Аз мисля че всичко е номер, просто чакат да минат изборите и ще ги пуснат.Много добре знаят че това скоро няма да отмине така лесно и се страхуват, че ако ги пуснат ще има линч.Трябва по бързата процедура и в затвора, но това няма да стане. Чакат да минат изборите и АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ, СМЯТАЙТЕ ГИ ЗА ОСВОБОДЕНИ. Сега са само на сигорно място, уж че са ги задържали, номера....
102
1
 
7
 
! Отговори
1234567544 преди 12 години
sega da si caruvat dvamkata vatre:)
101
1
 
15
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Ами в Европа когато трябва да се разкрие нещо голямо на задържаният му се предлага имунитет срещу разкриване на корупционни схеми например,защо на *** Киро не му дадат имунитет срещу това да разкрие цялата престъпна дейност и лица които са участвали в нея.Така народът ще научи как е избирал хората които да го ограбят и от кои партии са,струва ми се е доста честно това спрямо БГ народът,естествено е че разкритите трябва веднага да бъдат поставени под арест и осъдени.
100
2
 
33
 
! Отговори
Гяурите преди 12 години
Уважаеми магистрати, НИЕ *** ви умоляваме : освободете от ареста МАНГАЛОИДИТЕ !!! Чакаме ги с огромно нетърпение !!! Молим ви пуснете ги на свобода !!!