Близки на Цар Киро разиграват съда!

Обвиняем, газил хора в Катуница, се разболя ненадейно
9 дек 2011 15:53,
163
Близки на Цар Киро разиграват съда!
Цар Киро на излизане от съда в Асеновград вчера. Снимка: Булфото

Само ден след като Цар Киро размаха среден пръст пред жителите на Катуница, негови близки превърнаха в пълен фарс съдебно заседание срещу тях.

Спас Христов – единият от двамата обвинени в прегазването на двама полицаи и двама младежи от Катуница, искаше да бъде освободен от ареста.

Драмата се разигра в нощта на убийството на 19-годишния Ангел Петров. Подсъдимите са обвинени, че са се врязали в тълпата, която се е събрала на протест пред палатите на ромската фамилия, в резултат на което са прегазени общо петима души.

На заседанието днес не се яви адвоката на подсъдимия Анастасия Будкова, която била оперирана по спешност. Липсваше и самият обвиняем – Спас Христов. Във факс от затвора се твърди, че той страда от задух и подуване на главата.

„Синът ми не е виновен, уплашил се е, че ще го убият, затова е дал газ, сега е със задушаване”, обясни пред Dnes.bg бащата на Христов – Йордан.  По думите му от същото заболяване починал племенника му, затова и близките са притеснени. 

Появиха се съмнения, че приближените на Цар Киро не харесват съдебния състав, затова скоропостижно и адвокатът, и подсъдимият са постъпили в болница.

„Не смятам, че това е причина да не се явят в съдебната зала, не мога да коментирам тяхното здравословно състояние”, обясни съдия Веселин Ганев.

Още по темата

С 40 минути закъснение в залата пристигна и прокурорът по делото. „Според данните и двамата са в болница, затова не са в зала, без тях не трябва да се дава ход на делото”, каза прокурор Стефани Черешарова.  Тя обаче отказа да коментира дали това е разиграване на съда.

Пловдивският окръжен съд изиска сведения от болницата за болестта на обвинения в прегазването на двама полицаи и двама младежи в Катуница и отговор на въпроса дали може да участва в съдебни заседания.

Дотогава той остава с мярка „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: Цар Киро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
34
 
! Отговори
Друмев преди 12 години
Волен Сидеров президент!
89
2
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до 75Кой е страхлив и бил смел пред монитора ? Къде да се видим да ти покажа къде зимуват раците,в случая къде зимуват *** ?
88
0
 
5
 
! Отговори
Операция на мозъка ? преди 12 години
адвоката на подсъдимия Анастасия Будкова, която била оперирана по спешност. Сега хващат докторите правили 'операцията' и в една килия с *** в Бобовдолския затвор за 40 години, за назидание на всички продажни лекари. Абе лекар = евтина *** ! Продават се на *** и престъпници за 200 лева, иначе са първи на протестите а беден лекар не съм видял ...
87
23
 
0
 
! Отговори
Волен е Болен преди 12 години
Това са номерата на Сидеров,за да предизвика етнически конфликт....
86
1
 
1
 
! Отговори
do 75 преди 12 години
adresat mi e Haga ulicata e Prins Hendrixstraat 24.3 etaj.oblewi se po debelo 4e da ne te boli mnogo.zemi si i pampersi.moje da ne ti darji halkata posle.i ne se bavi
85
1
 
8
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
До 75: не тормози ***, за всичко си има време, а тоя долен *** със или без негово съгласие ще бъде ликвидиран; главата му се иска на кол; крайниците вързани за 4 коня и откъснати, торса му изгорен - може и гротескно да звучи, но това е истината
84
0
 
6
 
! Отговори
х преди 12 години
ей нещастници дайте на кушлев тоя сополив *** заедно с челяддта бе да го оставят по бели *** и тогава като го пуснат да ходи като продънен *** и да показва пръсти на майка си какво ми го публикувате тоя вмирисан умрел постоянно Той сам ше си пукне като му гледам кръвното как го опулило нещастника още една годинка арест и заминал МАнгаля
83
0
 
10
 
! Отговори
george преди 12 години
мръсен *** трябва да не излиза от затвора
82
1
 
8
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
къде се скри *** плъх ? Нали на Витошка ще си отварял магазин ?. Къде си страхливец ?
81
2
 
29
 
! Отговори
МИРОТВОРЕЦЪТ преди 12 години
А КАКВО ЧАКАТ ОЩЕ АГИТКИТЕ И РОКЕРИТЕ - ГАЗ!!!
80
1
 
2
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Презервативите втора употреба си ги заври във задния двор
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Badete sigurni che skoro zjalata tazi ziganska banda ubiizi shte badat svobodni.....sled kato dnes opravdaha ubieza ot diskoteka"Solo" , onova mamino *** Ilian Todorov....ta "zar" Kiro njama li da bade opravdan, deto se razplashta s kilogrami zlato...istinata e che v Balgarija stava strashno!!!!
78
1
 
7
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
Само кажи и ще дойда ***.........или дай координати тук пред всички да се разберем за среща страхлив ,*** плъх
77
0
 
3
 
! Отговори
Сумиста и Релето преди 12 години
А казват, че *** не се учели !!!
76
3
 
0
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
и не съм ***.за сведение
75
4
 
4
 
! Отговори
геро преди 12 години
до 74.Да не би Киро *** да е направил палатите си по времето на ГЕРБ,и да не би Бойко да е назначил тези Съдии.Но Комунист цветът си мени,но нрава не
74
3
 
2
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
олееееееееееее уплаши ме.трудно ще ти бъде да дойдеш.нямаш токова пари.пък не ти и стиска
73
1
 
7
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
А ти си много смел *** аааааааааааа..........Къде си по- точно на Витошка да дойда да извия твоя врат...........
72
6
 
3
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
ами като си толкова курназ ходи го гръмни ти бе.ама то зад монитора всички сте мъже,само че в дамски превръзки.Впрочем отварям магазин на витошка.дамски превръзки,тоалетна хартия и презервативи втора употреба.ниски цени
71
7
 
8
 
! Отговори
Miro преди 12 години
ТАКА Е СТРАНДЖА ! ГЕРБ ВЕЧЕ СЕ НАРИЧА " *** ПАРТИЯ БЪЛГАРОУБИЙЦИ" . ХОРА,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ?