Заека не е за лудницата

Марио Любенов е единственият обвиняем за убийството на Мирослава
Обновена: 13 юли 2012 07:03 | 13 юли 2012 07:00,
12
Заека не е за лудницата
Марио Любенов-Заека. Снимка: Impact Press Group

Пернишкият окръжен съд отказа да настани в затворническа психиатрична клиника обвинения за убийството на 17-годишната Мирослава Николова – Марио Любенов-Заека.

Според магистратите прокуратурата не е мотивирала причините за отвеждането на Марио Любенов в Ловеч, където клиниката е за осъдени.

Още по темата

В края на март психиатричната експертиза, направена от специалисти в столичната клиника "Св. Наум", установи, че Заека е вменяем и може да носи отговорност за действията си.

Изследването на Любенов обаче бе извършено по старо дело за фалшифициране на пари. Той е бил освидетелстван от психиатъра д-р Роберт Крумов, който се усъмнил в диагнозата на Любенов - шизофрения.

През март миналата година полицията откри лаборатория за изготвяне на фалшиви пари в апартамент в пернишкия квартал "Изток", обитаван от Марио Любенов.

Докато Любенов се изследваше в "Св. Наум", му бе повдигнато обвинението за убийството на Мирослава.

Майката на момичето тогава настоя за петорна психиатрична експертиза за Заека, която също доказа, че той е вменяем.

Марио Любенов е единственият обвинен в убийството на Мирослава, която бе отвлечена и удушена на 7 ноември миналата година.

Другият заподозрян в извършването на престъплението - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби пред полицаите в Перник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
ivanov преди 11 години
UDUSHETE GO I TOZ ***
7
0
 
4
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
ИЗГОРЕТЕ ГО ЖИВ БЕ! ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ НЕ Е ЛУД ПРИ ТАКАВА АПАРАТУРА ПФФФФФФФ
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо нищо не се пише как са назначени новите ченгета в полицията в Кърджали 15 000лв подкуп за да започнешработа Ало Цветанов
5
2
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
мислячите кефят, не могат да изкарат 5 лева за дюнер, но иначе виждат грешките на всички специалисти, както и много други неща. когато кола блъсне бабичка, те ще ти обяснят че това не е случайно, а е план от по-сложна схема. мислячи, тук в беге няма кой да оцени таланта ви, марш към нормалните държави.
4
23
 
3
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
Тя тази удушената беше за лудница ,че се събира с такива катили .Ако я бяха вкарали в психодиспансера не вярвам лекарите да я бяха удушили.Голяма трагедия направиха от една пикла.То и от семейството и по противни хора не съм виждал.
3
3
 
10
 
! Отговори
Голата И С Т И Н А преди 11 години
Айде претупаха го и това зверско убийство по милиционерски,скалъпиха го набързо един самоубил се престъпник и един шизофреник ще го отнесе.Лошото в случая е че родителите на убитата Мирослава а също и обществото никога няма да разбере ИСТИНАТА за убийството на Мирослава,за жалост така се разследват убийствата в България...
2
1
 
20
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 11 години
Като "самоубихте Чочо",кого скрихте?!...и как така полицаите които са отговорни за живота на арестанта ще бъдат само административно наказани,а не уволнени и съдени?!Ако един шофЬор или един лекар са уморени от работа и по тяхна вина загинат хора отиват на съд...с какво неадекватните ни милиционери са повече от другите?????????????
1
2
 
12
 
! Отговори
Ами сега ? преди 11 години
Ако този е убиеца изниква естествения въпрос защо самоубиха Стойчо ?Кого и какво прикриха ????