Доживотен затвор за жестоко убийство на баба за 17 лв.

Радослав и Милко карали жената да се кълне в Корана, че няма пари
9 авг 2012 22:02,
126
Доживотен затвор за жестоко убийство на баба за 17 лв.
Снимка: архив, Булфото

Шуменският окръжен съд осъди 22-годишния Радослав Анков на доживотен затвор заради грабеж и за убийството на 88-годишната Айша Рахим от село Памукчи.

Петчленният състав на съда постанови18 години "лишаване от свобода" за Милко Асенов (35 г.), съучастник в престъплението. Третият обвиняем по делото - Иван Асенов, баща на Анков, беше признат за невинен.

Според обвинителния акт на 16 февруари миналата година Радослав Анков и Милко Асенов били откарани от Иван Асенов до дома на Айша Рахим, за да я оберат. Възрастната жена била пребита и принудена "да се закълне в Корана, че няма скрити пари".

По-късно тя починала от раните си. Мъжете откраднали 17 лева, три медни съда и електрически кабел.
Преди няколко месеца Шуменският окръжен съд отказа да одобри споразуменията, сключени между прокуратурата и тримата подсъдими, за присъди от по седем години "лишаване от свобода".

Днешните присъди могат да бъдат обжалвани в 15-дневен срок пред Апелативния съд във Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен uvajavam mnenieto ti i prav si no vsiako nesto si ima vreme
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен licno gi poznavam tam pise iasno
103
0
 
0
 
! Отговори
1111 преди 11 години
apsulutno si prav zabraviha tezi dni koito ne mojeha da izleznat ot mahlite im До Анонимен
102
1
 
2
 
! Отговори
чиканджъклар преди 11 години
Г-ин следовател ние я накарахме да се закълне в Свещения Коран?... Нещо липсва?
101
1
 
1
 
! Отговори
SELO преди 11 години
TAKA E KAT NEMAT PARI ZA GARANZIA DA LEJAT SEGA .A DRUGITE *** S TOLKOZ PRESTAPLENIA AMA IMAT DA SI PLATAT.I NEVINEN
100
1
 
2
 
! Отговори
атакист преди 11 години
Гласувайте пак за комунисти и си драскайте след това по форумите.
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ако беше през живково време, тия *** да са забравени отдавна. Но при демокрацията, всичко може
98
0
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Ако някой от тези, които е минал от тук си е оставил семето в моя род, щях да се казвам Мюмюн, примерно ! Тези, на които рода е смесен се познават по имената !
97
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До българин... Какъв българин си и ти не знаеш, кой не е минал от тук той не си е оставил семето..
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност къде пише, че са ***. Странно защото са им изписани целите имена...
95
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано нито един от тях никога да не из.езе от пандизал а там да им нап,авят живота че,ен!Аз обаче очаквах туpците да пpедпpиемат нещо - най-малкото заpади гавpата с pелигията им. Очаквах да линчуват ***, но изглежда, че в наше вpеме и туpците пpедпочитат вече да са геpои само по фоpумите. Иначе нямам нищо пpотив тях. Само очаквах да pеагиpат адекватно на това звеpство.
94
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тези ***! Агресия може да има у всекиго, независимо расата, според личния му характер и влияние на среда.
93
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** винаги ще бъдат мразени, отхвърляни и натикани в калта по една много проста причибна- това е "племе", което е крайно негативно, излъчва негативна, черна енергия, защото за всяко нещо кълнат и проклинат до гроб. няма племе прокопсало само от клетви и омраза към света
92
0
 
16
 
! Отговори
стефан преди 11 години
като нама кой да ги обеси на площада в неделя, и после да снимат хората с тях -така ще е..
91
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 102. Та няма как да ме разбереш, тъй като сте такава подмолна и лицемерна нация, че думи нямам. Сами се самоияждате, проблемите са на много по високо ниво, но дали от гордост или простотия не може да вникнете в същината на този проблем. Ако трябва да говорим кой колко е ощетил държавата *** са капка в морето. В никакъв случай не ги защитавам, но когато една новина е свързана с даден етнос коментарите са плачевни за разлика от други. Например убиеца на Яна. Или кражбата от инкасо автомоб
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 102. И защо смяташ, че не съм го донаучил??? А това, че не си ме разбрал си е твой проблем!!! Явно толкова ти сече пипето...Това което ме е направило по "равен" не е това което съм учил, а цвета на кожата ми.Беше ми даден шанс
89
3
 
22
 
! Отговори
Българин преди 11 години
87 - точно това ме вбеси и мене - Българските момичета-сирачета да се мъчат със 125 лева на месец, а за тия два гнусни *** трябва да плащаме по ХИЛЯДА лева месечна издръжка в пандиза !!! Значи един гнусен ***-убиец струва десет пъти повече от едно българско дете, така ли ??? Ей-заради това такива зверове трябва да бъдат публично екзекутирани, трябва да се спрат всякакви помощи за *** чума !!! 3 МИЛИАРДА помощи на година... животът на 1 000 000 *** не струва толкова !!!
88
1
 
16
 
! Отговори
до циганче преди 11 години
Приятел,видно е,че нещо си учил,ама не си го донаучил.И за протокола -шапка свалям на представители от етноса ви,които учат и работят.Но трябва труд, а това е нещо,което много от вас не го долюбват.Огромната част от вас дори не си мият лицето и не се решат,за къпане да не говорим.Моля те да обясниш за причината,дето те е направила равен,че ти е много сложна мисълта и не я разбрах.
87
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО Българин.."Според мен не само че трябва да се върне смъртното наказание, но да се въведат и други физически наказания - бичуване за кражба, кастрация за педофилия и т.н."Че то тогава ще изчезнете бре.......
86
0
 
9
 
! Отговори
Силвия преди 11 години
Тази демокрация, съвсем превърна "слободията" в ежедневие и усещане за безнаказаност!. 21 век сме , но трябват "Крумовите закони"! Стига с тези "споразумения" - и отърваване от реално наказание. За лошото трябва да има справедливост!!!А *** - те са напаст, те са сериозен проблем - трудно решим. Тяхното битуване, култура и морал са плод на КОМУНИЗМА!