Росен Чолов остава в ареста, пуснаха шофьора му

Съпругът ми е невинен, смята Ирена Милянкова
Обновена: 30 ное 2012 08:49 | 30 ное 2012 08:45,
83
Росен Чолов остава в ареста, пуснаха шофьора му
16 момичета дадоха показания по делото. Снимка: МВР

Председателят на Федерацията по ръгби и съпруг на модела Ирена Милянкова - Росен Чолов и Ралица Любенова остават в ареста. Това реши късно снощи Специализираният наказателен съд, предаде bTV. Те са обвинени в склоняване към проституция.

Шофьорът на Чолов - Пламен Кирилов, беше освободен без никаква мярка за отклонение. Съдът прецени, че няма данни той да е участвал в престъпна група.

Магистратите мотивираха решението си за оставянето в ареста на Чолов и Любенова с показанията на 16 от момичетата, от които две непълнолетни.

Според тях двамата са ги набирал за манекенки и фотомодели, след което са ги уговаряли и склонявали да предлагат сексуални услуги на платежоспособни клиенти срещу високо заплащане.

Още по темата
Според събраните до момента доказателства половината от парите са оставали за компаньонката, а другата половина – за престъпната група. 

Те са обслужвали предимно клиенти в София, били са предоставяни на клиенти и в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

Съдът се позова и на клиенти на момичетата и прие че има достатъчно доказателства за престъпленията.

Магистратите прецниха, че ако двамата бъдат пуснати на свобода, те може да продължат престъпната си дейност, както и да повлияят на показанията на свидетели по делото.

За мярката на съпруга си в Специализирания съд дойде и манекенката Ирена Милянкова. В лаконичен коментар тя заяви, че мъжът й е невинен, а случилото се е недоразумение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая вдясно сигурно партизанското и име,с което се подвизава на оргиите, е Огнената Грейс:)
44
3
 
17
 
! Отговори
до Елена преди 11 години
*** на коя магистрала работи :)А децата си къде ще пускаш да проституират? В столипиново ли ;)
43
3
 
19
 
! Отговори
До Elena преди 11 години
Елено моме, не знам за какъв интелект става дума, но във всеки случай изборът на твоите приятелки говори за липса на каквато и да е ценностна система, различна от един гол материализъм. На този свят има достатъчно пътища до успеха, проституцията е само един от тях. За мен лично - най-малко заслужаващ уважението ми. Лек ден.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бас държа, че до 2 седмици ще го пуснат!
41
0
 
3
 
! Отговори
Rali lubenova преди 11 години
facebook/rali.lubenova?fref=ts
40
16
 
7
 
! Отговори
Elena преди 11 години
45 изобщо не отричам, че трябва работа! Само, че да работиш за себе си, а не на някой ***! как ще управляват ли не ги мисли, те имат висше образование, все пак работата им предоставя доста лично време, а не да си вързан по 12 ч. Защо изобщо си милсите, че за да си *** не трябва да си интелигентен?
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46 Дай фейса
38
0
 
10
 
! Отговори
тк преди 11 години
тази в дясно е Рали Любенова, имам и фб
37
0
 
13
 
! Отговори
До Elena преди 11 години
Шо да има лошо; просто казвам, само за това ви стига акълът. От друга страна, салони под път и над път; как *** без един трудов ден стаж ще се оправи да управлява бизнес, било то и салон за козметика, не знам. Пак стигаме обаче до момента, че салонът се крепи на реалният труд на обучени и умеещи хора, а не само на празните кинти на твоите дружки. Без труд, Елено моме, нищо не става, съжелявам.
36
1
 
13
 
! Отговори
от моя град преди 11 години
две ходиха в София на конкурс за компанионки*... с мисълта, че няма да има .... обаче имало предложение и те се навили за 500, но взели 250 на човек. говоря за лица под 20 г. да живее мутро-чалго културата на България...
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази високата отдясно направо бих я уважил
34
0
 
3
 
! Отговори
strato преди 11 години
Ami te sa krasiwi momi4eta,6tom iskat da se ru4kat da gi puskat da si izkarat niakoi lev otgore,niama losho,samo neznam kakwo 6te obiasniawat na roditelite si.....
33
2
 
16
 
! Отговори
Emi преди 11 години
Да му се вземи имуществото придобита с тази дейност .Явно без възмездност за свинско поведение човека се превръща в *** Спасете човека - вземете ми имуществото придобито нс този мръсен бизнес
32
3
 
17
 
! Отговори
МД преди 11 години
Елена си е избрала неподходящата аудитория. :)))) Нека Елена предаде на приятелките си редовно да си правят тестове за HIV, Chlamydia и сифилис. :) Все пак за такива *** като тях работи цяла фармацевтична индустрия!!!
31
13
 
2
 
! Отговори
Elena преди 11 години
38, и какво лошо има в това да направиш козметичен салон???
30
5
 
12
 
! Отговори
васко преди 11 години
кво като на работят всеки ден бре еленче - нали им разбиват гъзовете от *** и аз съм ги ***, и на тебе ти разбих гъзо за жълти стотинки.... и кво бизнес ше ми правят некви *** - ще умра от смях....след некоя и друга година ще въртите тръби на лъвов мост защото само за това ставате - ЗА ***
29
2
 
16
 
! Отговори
Phaha преди 11 години
Ахахахаа, България - страната на неограничената човешка простотия. Страната където гавазин, шофьор и проститука звучи гордо...
28
2
 
19
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
Драга Елена, моля да не ни рекламирате начина, по който тия две ваши приятелки изкарват парите си. Това да си нечия клоака и да минават по 10-15 непознати мъже през теб, надали ще спечели нечие възхищение и уважение. Това е недостоен начин за придобиване на средства и двете условия са: жената да е изгубила напълно самоуважението си и да няма интелекта да изкарва по друг начин достатъчно пари. Масата жени имаме както самоуважение, така и интелект!
27
13
 
4
 
! Отговори
Elena преди 11 години
30, какво не могат? Да не мислиш, че цял живот може да работиш като ***, напротив непрекъснато има обновяване на няколко години, а и дори да продължиш да го правиш не си струва защото парите са много по-малко! Приятелките ми вече имат нови жилища и солидно натрупани пари за собствен бизнес в най-скоро време! Просто трябва да не робуваш на никого, а да работиш за себе си
26
1
 
9
 
! Отговори
До Елена преди 11 години
Елееено моме кацни ми на к*ра - за да ти го турааа