Росен Чолов остава в ареста, пуснаха шофьора му

Съпругът ми е невинен, смята Ирена Милянкова
Обновена: 30 ное 2012 08:49 | 30 ное 2012 08:45,
83
Росен Чолов остава в ареста, пуснаха шофьора му
16 момичета дадоха показания по делото. Снимка: МВР

Председателят на Федерацията по ръгби и съпруг на модела Ирена Милянкова - Росен Чолов и Ралица Любенова остават в ареста. Това реши късно снощи Специализираният наказателен съд, предаде bTV. Те са обвинени в склоняване към проституция.

Шофьорът на Чолов - Пламен Кирилов, беше освободен без никаква мярка за отклонение. Съдът прецени, че няма данни той да е участвал в престъпна група.

Магистратите мотивираха решението си за оставянето в ареста на Чолов и Любенова с показанията на 16 от момичетата, от които две непълнолетни.

Според тях двамата са ги набирал за манекенки и фотомодели, след което са ги уговаряли и склонявали да предлагат сексуални услуги на платежоспособни клиенти срещу високо заплащане.

Още по темата
Според събраните до момента доказателства половината от парите са оставали за компаньонката, а другата половина – за престъпната група. 

Те са обслужвали предимно клиенти в София, били са предоставяни на клиенти и в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

Съдът се позова и на клиенти на момичетата и прие че има достатъчно доказателства за престъпленията.

Магистратите прецниха, че ако двамата бъдат пуснати на свобода, те може да продължат престъпната си дейност, както и да повлияят на показанията на свидетели по делото.

За мярката на съпруга си в Специализирания съд дойде и манекенката Ирена Милянкова. В лаконичен коментар тя заяви, че мъжът й е невинен, а случилото се е недоразумение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
26
 
! Отговори
До Елена преди 11 години
Освен това, Елено моме, от кога да работиш всеки ден е срамно??? О_o Кога се изродихте такива помии, не може да ми го побере главата. И последно, аз като жена не мога да разбера как правите секс с просто някакви там чукове, дето нито ги харесвате, нито ги обичате (о, забравено и осмяно чувство!), просто е така механично, за парите, като на фабричен конвейр? Никога, ама никога не бих се лишила от свободата на избор за сексуален партньор само за пари. Again, не ми го побира главата..
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tq taja Milqnkova mnogo podhodq6ta rolq izigra w Pod Prikritie. Tipi4na dyrjanka. Dobre 4e q razkaraha ot filma, 4e takiwa wryzkari samo razwalqt filmite.
23
1
 
15
 
! Отговори
Ал преди 11 години
Доколкото разбрах,манекенките и фотомоделите не са били насилствено заставяни да проституират. Правили са го доброволно и с желание , все пак 500 лв. за няколко часа в леглото плюс пиене и наркотици са добри пари! Чолов е бил трудов посредник в осигуряване на работа на 'девойките'. И те не са имали нищо против това. И проблема е във високата комисионна от 50% , която посредника е взимал и която накрая е предизвикала реакцията на "труженичките".
22
2
 
11
 
! Отговори
до Елена преди 11 години
Народае казал каквито са ти приятелите ,такъв и си и ти !!!!! А ти пишеш ,че имаш две приятелки , дали пък и ти не си просто една ку*ва ?!?!?!? Но явно се срамуваш и сега избиваш тук комплекси .
21
2
 
8
 
! Отговори
p преди 11 години
Тая пък кой я провъзгласи за манекенка.Егати крокозърбела,да вземе първо да си оправи захапката.
20
19
 
3
 
! Отговори
Елена преди 11 години
живея в Канада, но в момента съм в България! 22 похвално за твойте 3100 лв, но тези мои 2 приятелки изкарват около 5 без да ходят всеки ден на работа!
19
1
 
26
 
! Отговори
КУРВИ преди 11 години
ГА ЯДЕ И ПЛЮЩЯ ,ХАРЧИ ПАРИ НА ПОРАЗИЯ МОДЕЛКАТА ИРЕНА ДОБРЕ И БЕШЕ ,А ЧЕ ЕДИН ДЕН ТРУД НЯМАТ НЕ СЕ ВИЖДА ,ГОЛЕМИ ФАНТАЗИИ ХУБАВИ КОЛИ,КЪЩИ И ТН. ,А СЕГА НЕВИНЕН КАКВОТО СИ ПОИСКАЛА СЕГА ЩЕ ГО ДУХАШ АЛЧНА ***!!!!!!
18
1
 
10
 
! Отговори
Ха, ха.... преди 11 години
пАЛачи дете, баща ти е невинен.... :) :) :)
17
0
 
11
 
! Отговори
мхм преди 11 години
И къде си в чужбина, Еленче? Ако не е тайна?
16
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЕленаРазбира се, че е по-достойно. Има едно нещо, Елено моме, наречено ТРУД и едно друго нещо, наречено ОБРАЗОВАНИЕ, които доста помагат да живееш добре и тук, и в чужбина. Аз съм жена на 30, специализирала съм в чужбина, скъсала съм си д*пето от бачкане, работя от 16 годишна като преводач, работила съм извън България, и т.н. В момента работя за чиста заплата от 3100 лв. на месец, с които, скъпа ми Елено, в България можеш да живееш чудесно. Без да си продаваш ***. Ето това е достойно.
15
18
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Какво да му е лошото!!!!!!!!?! Така или иначе си лягаш с мъже...По-добре е да е с такива ,които имат пари и ще ти подсигурят добър живот....Така ли излиза?
14
0
 
10
 
! Отговори
do 19 преди 11 години
ubuu de,nali znai6 pogovorkata kaji mi koi sa priatelkite ti da ti kaja koja si..dano pone si vnasja6 redovno danacite...
13
51
 
7
 
! Отговори
Елена преди 11 години
живея в чужбина и съм отлично материално осигурена, говоря за България че изборите не са много! Трябва да си мутра, престъпник или *** за да живееш добре като последното не е толкова лошо за колкото се представя това искам да кажа!
12
0
 
15
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Изпреварил си ме,колега!
11
47
 
4
 
! Отговори
Елена преди 11 години
имам близки приятелки, които се занимават с подобни услуги и определено имат всичко необходимо и един не лош живот!
10
2
 
34
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Пишете нещо за Левски ,Ботев ,пишете за старите Български традиции как се празнува Коледа ,децата ни ще запомнят златки,шматки и разни такива *** като чолевци и други мутри.
9
1
 
41
 
! Отговори
До: 7 преди 11 години
За по-достойно, определено е, ама очеизбодно е по-мизерно. Хората си вдигат доходите с протести и мисъл като гласуват, а не с дудуци. Ако всички отворим бузки няма да има кой една пица да направи...
8
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ако е натрупал доста парици ще е невинен
7
70
 
9
 
! Отговори
Елена преди 11 години
а не си ли задавате въпроса, че тези момичета нямат друг избор в тази скапана държава? Да не би да бачкаш на разни изедници комунисти за 500 лв е по-достойно!?
6
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и все пак тия "миски" и "моделки" нещо много лесно у нас ги "склоняват" да стават ***.. Не че го оправдавам тоя, но ако някоя е решила да упражнява най-древната професия дали ще го прави на магистралата или в хотел все ще си остава протитутка. Освен това ако има някоя от тях , която да е била изненадана от факта, че отивайки на коткурси за миски от тях се очаква и нещо друго значи просто не е в час с главата, та това е повече от ясно