Пазят Брендо след покушението срещу Баретата

Пожарна кола и полицейски екип бяха пред Съдебната палата
30 яну 2013 16:51,
41
Пазят Брендо след покушението срещу Баретата
Брендо на днешното заседание. Снимка: Булфото

При засилени мерки за сигурност премина днешното заседание по делото срещу Евелин Банев – Брендо за участие и ръководене на организирана престъпна група.

Пожарна кола и полицейски екип бяха разположени пред Съдебната палата като част от засилените мерки за сигурност след вчерашното покушение срещу Златомир Иванов–Баретата.

Баретата беше ранен с четири куршума на влизане в Съдебната палата, където щеше да се проведе заседание срещу него по дело за наркотици.

Днес Брендо беше доведен в съдебната зала с прихлупена надолу шапка на главата, която покриваше и очите му.

На днешното заседание по делото срещу Евелин Банев бяха разпитани свидетелите Свилен Исаев, Пламен Миленков и Адриян Миленков. Други свидетели не се явиха по уважителни причини, предаде “Фокус“.

През юли Банев беше екстрадиран в Италия по дело за трафик на кокаин. През май Банев беше арестуван на Черноморието при акция “Кокаинови крале“. Тогава бяха задържани общо 30 души, част от които българи, които по данни на обвинението са се занимавали с трафик на кокаин за десетки милиони евро.

Срещу Банев у нас пък се води дело за пране на пари. Делото на Ботуша и това у нас се водят едновременно. Италианските власти поеха ангажимент да връщат Брендо за заседанията по делото у нас.

Следващото заседание в Софийски градски съд ще бъде на 14 февруари. Дотогава Банев ще остане у нас, за да може защитата да организира работата си по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Пазят Брендо след покушението срещу БаретатаКолко грозно звучи , пазим мутрите да не ги убият!?!?!?!?!?!По лесно е "някой" да ги гръмне и проблема е решен!А кой ще пази мирните граждани от посегателството на престъпниците?
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След 23г.в отпуск,Бг-Съд се налага да заработи !
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народа в Бг,не го охраняват /пазят/,......ЗАЩОТО НЯМА ПРАВА ,И НЯМА НА КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧАТ !
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За обикновения човек в Бе-ГЕТОТО ,няма достатъчно полицаи за охрана ,.......НАРОДА ГИ ИЗДЪРЖА ,ЗА ДА СЛУЖАТ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С/У НАРОДА !
8
2
 
12
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
До ПичЗабравих да допълня и за цирка с Гриша Ганчев! Не си ли спомняш как Ганчев беше обявен за най-големия измамник и какво ли не се тръбеше за него но в един момент когато фирмите му станаха собственост на хора приближени до всеизвестния пожарникар окичен с много власт изведнъж всичко срещу Гриша Ганчев спря! Вече не се говори за него!
7
4
 
11
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
До ПичНе го подлагаме под съмнение но ми е интересно дали не ти е минавало през ума че някой си разчиства територия доакто е на валст!? Този "някой" докато беше шеф на полицията сиреч "гл. секретар" имаше най-много поръчкови убийства и публични разстрели!
6
2
 
7
 
! Отговори
до ПИЧ преди 11 години
И съда ги прочисти ,като синя слива пеленаче и сега могат из цял свят да си ходят като ни лук ни мирисали.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тея ченгета нямат ли изпити по физическа подготовка? Тоя отдясно гледайте какво прасе болно е,като някой козунак, ***.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом в България се пазят престъпниците с пожарни ще съм спокоен!
3
0
 
9
 
! Отговори
МОДЕН АГЕНТ преди 11 години
Тоз да внимава от кой вход влиза ... да сложат две бронежилетки и каска за по -сигурно, и предпазители по кокилите, че ония вече пуцат по крайниците . . .
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С чии пари го пазят!? И как подяволите смятате че патрулката ще го спаси от снайперист!? А и това с шапката ми е леко смешно! Разбирам да е с качулка и да има няколко човека с качулки ама да му скриеш очите е все едно да го подготвяш за екзекуция!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Италия няма да могат да го осъдят а тук на първа инстанция може и да му дадат някаква присъда но на втора ........OUT