Убийците на бременната Петя остават в ареста

Двамата направили пълни самопризнания
Обновена: 9 мар 2013 09:27 | 8 мар 2013 17:50,
108
Убийците на бременната Петя остават в ареста
Полицаи водят Емил (д) и Михаил в съдебната зала. Снимка: БТА

Двамата задържани за убийството на 20-годишната Петя Тодорова остават в ареста, реши Софийският градски съд.

Емил Азов и Михаил Миков са направили пълни самопризнания за убийството.

Още по темата
Момичето е било бременно от 19-годишния Емил и според разследващите това е основният мотив за убийството. Емил Азов и Михаил Миков решили да убият Петя, за да не плащат за аборт. Двамата заявили пред съда, че съжаляват за стореното.

Тялото на Петя беше открит на 5 март в района на "Западен парк“, захвърлено в шахта.Според полицията убийството е било планирано, като двамата поканили Петя на среща и я отвели в парка, където я убили. Петя е била жестоко ритана и удряна с юмруци

Причината за смъртта е тежка черепно-мозъчна травма.  Решението на СГС може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
22
 
! Отговори
Анонимка преди 11 години
*** мръсни, *** гнусна! Да ги затварят до живот и двамата бял ден да не видят смотани ***! Какъв *** трябва да е човек, за да извърши подобно деяние!!!
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гилотина на мегдана и двамата на нея! Само това е спасението, всичко друго е ала-бала.
46
0
 
33
 
! Отговори
v преди 11 години
"Доживот" е наказание, което повече приляга на престъпления против държавата. Сещам се за доста сериозен контингент от политически ***, дето са за такава присъда. За *** и кретенчета, като тея двамата, и въобще за убийци, педофили, изнасилвачи единствено публично изптлнение на смъртна присъда. Единствено!
45
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тези скопяване и излежаване на присъдата в турски затвор. Няма ли начин за наемане на места там, може и по европейска програма.
44
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ОТКЪДЕТО И ДА ГИ ПОГЛЕДНЕШ !
43
2
 
33
 
! Отговори
Боно преди 11 години
Кво може да се очаква от мазен, гнусен *** и абсолютен ...Сега в затвора за такава присъда, според ,,затворническият кодекс,, ще ги сцепват от е.бане и бой тамошните главорези, това е повече от сигурно!
42
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смъртни присъди за извергите!
41
1
 
30
 
! Отговори
Валя преди 11 години
***, които не трябва да живеят; безмислени, излишни съществаКой ги създава такива - трябва и създателите на такива да понасят мъки
40
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли *** са ви виновни? Много ме кефи как все *** ви виновни xDНищо, че убийците са българи, тва за вашите ограничени главички не е понятно.Зиг хайл и *** на осем галактики!
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
но бавна, бързичко с разстрел или инжекция е прекалено хуманно за тях!Или да ги погребат живи, или да им извадят органите за донорство /без упойка/Божичко, колко са гнусни!Ужас!!
38
0
 
9
 
! Отговори
Бай Хой преди 11 години
До номер 26:А ве ей,разбирач,чул-недочул и айдеее химическа кастрация?!Айде да ми обясниш как се извършва?Айде бе,отворко?Има далеч по-проста и евтина кастрация на такива *** като тия двамата-2 тухли и готово...
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Родина и Майка не се избират,не се заменят,не се забравят и никога не трябва да се изоставят ! А за мен България е и Майка и Родина !
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя като е отварял вратата и се е ударил явно. Иначе съм против смъртното наказание - трябва да се мъчат
35
2
 
46
 
! Отговори
преди 11 години
Днес за пореден път се сблъсках с нашите родни ***.За половин минута, през което време са отдалечих от служебната си кола, успяха да забележат, че чантата ми остана вътре и веднага срязаха задна дясна гума за да пристъпят към поредния обир, докато аз сменям гумата си...Върнах се и осуетих плана им, но съм с една нова гума назад - прободена с нож. И как да ги обичаш ***, как да ни пуснат с тях в Шенген. Това не са хора, такова и да го видиш че умира на улицата трябва да го подминеш, защото не се знае какъв "номер" ти е подготвил. За съжаление само Воленчо обръща внимание истъплени
34
0
 
5
 
! Отговори
PAVE преди 11 години
BOKLUKA NA BUNI6TETO.NEKA DA GORI V ADA.MRUSNIQ *** DA GO QDAT 4ERVIITE.OMERZIL DETETO OT BULGARSKI PROIZHOD.POKAJETE MU EPIZOD OT VREME RAZDELNO,KOGATO RAZPUVAT HORATA NA DVE S KONETE.TOGAVA TOI NQMA DAPOMISLI DA POSEE SEMETO SI V UTROBATA NA KOQTO I DA E EDEVOIKA.
33
0
 
24
 
! Отговори
. преди 11 години
*** мръсни , ДОЖИВОТ !!!
32
2
 
47
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Не плюйте по момичето, имала е психични проблеми, включително и страхова невроза. Тия *** са се възползвали от това и са я карали да прави секс с тях. Бог да я прости, клетото момиче!
31
0
 
27
 
! Отговори
малта преди 11 години
смъртно за такива ***
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да стоят там и да ги бат мишките
29
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То като им видиш фейсбук профилите - единият на мутра, другият на Терминатор се прави. В профилите им снимки на пистолети, бухалки и лъскави коли. Какво друго може да се очаква от такива...