Проверяват за теч на секретни документи против Флоров

Анонимен подател прати имейли до редица медии и прокуратурата
Обновена: 17 апр 2013 21:50 | 17 апр 2013 17:15,
216
Проверяват за теч на секретни документи против Флоров
Станимир Флоров. Снимка: архив, Булфото

Софийска градска прокуратура е започнала проверка за изясняване на факти и обстоятелства около документи, изпратени до медии, свързани с директора на ГДБОП Станимир Флоров, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Днес по електронна поща в Софийска градска прокуратура (СГП) са получени сканирани копия от материали от оперативно дело, съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”.

СГП незабавно е започнала проверка за изясняване на всички факти и обстоятелства, с оглед съдържащите се в материалите данни за евентуално изнасяне на класифицирана информация.

Тази нощ редица медии получиха на електронната си поща множество материали, свързани с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.

В обяснителното писмо авторът на сигнала се представя като „дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност“.

„Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“, посочва анонимният подател.

Той твърди, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Флоров експлоадира, следващият моля!Шефе, не отстъпвай, знам, че имаш воля!
112
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Флоро(влашки)= Цветан.
111
0
 
4
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 11 години
Marmalad....Za 20 g tolkova droga e minalo prez BG ...tui sa izfabrikuvani zapisi ot Karfiol Petrov.I dokato ima panika da vzemat izborite I posle vsichko shte e nared s bandite.Off..Edno kuche kato se nauchi da yade...banica,kartofi ne shte...)))
110
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ме учудват поддръжниците на ГЕРБ. Всичко било компромати, нагласено, БСП била виновна /тя си има своята вина/. Корените на всичко, което се случва е точно в 10 години , които се губят на ББ /1900- 2000/. Знаете ли с какво се е занимавал? Ако незнаете, попитайте тези които бяха избити по времето ,когато беше гл.секретар.
109
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След днешните събития вече се убедих,че всичко е супер нагласено.Само си спомнете преди няколко дни,кои плюеха срещу Флоров.Това се очакваше,не е изненада.
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Флоров, в една килия с едни ***, дето си пратил дъщерите им ***...не че ще те е.бат...Голяма болка...Имотите ще ти вземат! но ние комунистите ше те подсигурим в Белене...или Дунав под моста...
107
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другари платени ***, ела те да ви дам кирливите 20 лв. които ви дава Кутев. С тях може да си купите наденица но не и бъдеще за децата си. Не ми пука за вас, ама децата са си деца. Те нямат вина, че бащите им са се продали.
106
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, това държавна институция ли е или шпиц-команда?
105
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 163Какъв българин бе, Флоров е влах! Защитаваш престъпници!
104
7
 
21
 
! Отговори
Утопист преди 11 години
Дори и най-върлите привърженици на ГЕРБ, съвсем скоро ще се отвратят от фактите за управлението на кабинета Борисов !!! Повярвайте ми, в тази държава се случваха страхотии характерни някой африкански нации!!!
103
6
 
19
 
! Отговори
Герберастчета... преди 11 години
Герберастчета, правите грешката на седерунгелите, а заедно с тях на селските магарета, които като оцапат някъде започват да реват, та всички да разберат. Дерзайте!"Изгоних ГЕРБ, спасих България!"
102
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забравихте ли убийството на Мирослава от Перник.Спомняте ли си , че там също се спрягаха наркотици и участие на Флоров.И последва мистериозна смърт на единствения заподозрян в присъствието на хора , подчинени на Флоров. А че ББ и ЦЦ са знаели е безспорно. Това ме навежда на мисълта за обосновано предположение , че ГЕРБ са организирана престъпна група.
101
4
 
21
 
! Отговори
Тъпи Герберуги !!! преди 11 години
Абе Герберуги, защо бихте защитавали Флоров, освен ако той не е Гербераст ?!Проблемът е , че постът му в МВР изисква Безпартийност !Чаткате ли а ?!Всеки ваш коментар е доказателство за Вината му !!!
100
1
 
14
 
! Отговори
яя преди 11 години
*** герберчета,поради простотията и алчноста на вашите двама бандити т.е.водачи вашата банда т.е.партия ще се разтури.разбира се ние ще помогнем на 13 май,кой с каквото може.кой с винкел в празна герберска тиква,кой с тръба 2 цола.любовта на народа е толкова силна
99
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Флоров дали е бръкнал в ан*сите на БСП та така неистово ревът да се обезглавят служби, полиция ......Нещо намирисва. Къвто ще да е този Флоров, поне е Българин за разлика от Сергейя.....
98
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо, пускайте дъщерята на Брендо, вече всичко е ясно!
97
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много грозно е че хората продължават да тънат в бедност и мизерия, да умират от липса на средства за лечението си, а тук някакви корумпирани държавни служители срещу облага вадят точно преди изборите свръхсекретни документи. Страшно време е настанало, всичко с гриф "Строго секретно" излиза по медиите. Ако някой реши ще срине тази държава из основи и без шпионаж срещу два сребърника. Флоров е оперативен работник, срещите му с криминални типове са необходимост по служба. Коя е истината тук !!
96
1
 
2
 
! Отговори
6 преди 11 години
До До Флоров До 152 Дреме му на к....
95
4
 
16
 
! Отговори
цветан цветанов преди 11 години
аз на цацаров ще му е-- мамата.сложих го да ми пази гърб,той са ша ми го тури у г- -а
94
7
 
5
 
! Отговори
6 преди 11 години
Абе Флоров бандит ама Р. Петков не го пускат в щатите. На всеки *** могат да спретнат до съдебно производство. Нали са го разследвали тогава доброжелателите що нищо не е станало.