Проверяват за теч на секретни документи против Флоров

Анонимен подател прати имейли до редица медии и прокуратурата
Обновена: 17 апр 2013 21:50 | 17 апр 2013 17:15,
216
Проверяват за теч на секретни документи против Флоров
Станимир Флоров. Снимка: архив, Булфото

Софийска градска прокуратура е започнала проверка за изясняване на факти и обстоятелства около документи, изпратени до медии, свързани с директора на ГДБОП Станимир Флоров, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Днес по електронна поща в Софийска градска прокуратура (СГП) са получени сканирани копия от материали от оперативно дело, съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”.

СГП незабавно е започнала проверка за изясняване на всички факти и обстоятелства, с оглед съдържащите се в материалите данни за евентуално изнасяне на класифицирана информация.

Тази нощ редица медии получиха на електронната си поща множество материали, свързани с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.

В обяснителното писмо авторът на сигнала се представя като „дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност“.

„Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“, посочва анонимният подател.

Той твърди, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
7
 
16
 
! Отговори
Жик-Так преди 11 години
Нищо чудно Цецко да държи Бойко с някое гнусно компроматче!Това ми напомня за следния виц:Един отива при зъболекаря, сяда на стола, хваща го за топките и пита с усмивка:- Докторе, ще ни боли ли ???
92
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лудница станало последните месеци да се търсят ОПГ-та. БОПа пощурели, Геца, Клеца и Айшето крали дърва, щом са три, пиши ги! Генчо и Пенчо гледат трева на тавана на генчовата баба, пиши бабата съучастник и имаме ОПГ! Та така, Цецко рапортува за къде 300 разбити ОПГ-та, направо е разгромил мафията, а всъщност мафията разгромява 300 кокошкара! Не чакайте на Европа, ония само докладите на Цецо четат, ние трябва да го извлечем за сетрето до съда!
91
5
 
16
 
! Отговори
До Флоров преди 11 години
Флоров, в скоро време ти предстои важен избор. Или да проговориш за "гнусутиите' на Бойко и Цецо или да продължиш да го прикриваш и да станеш поредната изкупителна жертва на политическото его и амбициии на Борисов! Но преди да решиш, незабравяй, че БОЙКО ПРИЯТЕЛИ НЯМА!!!
90
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Варварите. Управлението на ГЕРБ (2009-2013)"."Българската структура на властта при управлението на ГЕРБ не е основана върху закон и принципи, а върху голата сила и зависимостта от нея.Веднъж институционализирана, голата сила има свойството да разрушава не само институциите и държавата, а самото общество. Съвременните общества не се основават върху някакви традиционни или кланови зависимости, а върху независимостта на решенията, политическото равенство и равенството пред закона. Когато това равенство изчезне и бъде заменено с вертикалното отношение "сила - зависимост", изчезват и обществен
89
3
 
6
 
! Отговори
6 преди 11 години
Нека се извадят всички разработки и СРС та в ГДБОП и тогава ще стане истински цирк.Нека изтекат така анонимно.
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
CECU , FLOROV I BOKO SA KOMUNISTI4ESKI KOPELDAKA , KOLKOTO SI VADQT NASTRANITE GA6TI KOMUNISTITE TOLKOVA PO DOBRE ZA BALGARIA . LAKOMIATA I PROSTOTIATA 6TE GI SASIPE . KAKVO PO HUBAVO OT TOVA . EDIN ZAKASNQL PROCES NA KOITO STAVAT SVIDETELI MLADITE ZABLUDENI OVCI PODRAJNICI NA TAZI MAFIOTSKA PARTIA I EDIN DOBAR UROK ZA TQH KAK 6TE BADAT UPOTREBENI I IZHVARLENI OT SA6TATA TAZI MAFIA . TQ NE PRO6TAVA . PARITE SA VODE6TI PRI TQH . MORAL , 4EST , DOSTOINSTVO - TOVA SA NEPOZNATI PONQTIA
87
3
 
18
 
! Отговори
Тъпи герберуги !!! преди 11 години
И кво стана бе герберуги?Миро Найденов, а сега Флоров и Калин Георгиев - при Прокурора!Основните играчи на Бойко един по един се е запътват към затвора !!!Сещате ли се кои са следващите ?Нещо да кажете, бе мижитурки!
86
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До прокурор Абе как до сега не пуснаха СРС-та с Р.ПЕТ, Р.Офч, Сава, Гоце, Лостоф, а изплуваха *** от рода на "Ало, Танов......" а сега и матряла до медиите за Флората ?
85
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като човек гласуващ винаги дясно защото ние ляво нямаме, имаме престъпници комунисти, аз съм изключително доволен от най левият лидер на света който имат комунистите. Да си жив и здрав Станишев оше дълги години да си начело на комунистите.
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До прокурор:Тия ,дето ги изброяваш,драги,те са наши партньори!Ние си партнираме с хизбулла,талибаните,наследниците на саддам хюсейн,кгб-тата,тракторите,прикачния инвентар,хохегерчетата и др.А ти си проводник на империалистическата диверсия и като вземе изборите ще те издирим и ....
83
1
 
14
 
! Отговори
За Бойко и Флоров! преди 11 години
Бойко Методиев Борисов фигурира в архивите на ЦРУ с обвинения за: 1. Трафикт на амфетамини 2. Контрабанда на горива 3. Пране на пари чрез банката на Цветалина Бориславова А като прибавим и аферата с Мишо Бирата, скандалът с подслушванията и поръчковите убийства по време, когато ББ беше Главен сек. на МВР - КАРТИНКАТА СТАВА ЗЛОВЕЩА !!!А Станимир Флоров е просто едно от платените кучета на
82
0
 
9
 
! Отговори
Кой е С. Флоров преди 11 години
Кой е лицето Станимир Славейков Флоров ? Мислите си, че това е човекът който познавате като директор на ГДБОП. Всъщност Станимир Славейков Флоров от 1991г., тоест 22 години е член на тази организирана престъпност, като се е издигнал до нейните върхове. Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван, затова че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
81
0
 
7
 
! Отговори
Л@йно във вентилатор преди 11 години
Изнесените твърдения и факти по медиите са шокиращи. В тях става дума за връзки на г-н Флоров, една от най-високопоставените и овластените фигури в МВР с престъпния контингент. Самият факт, че г-н Флоров е бил поставен през 2002 г. под оперативно наблюдение, свързано с корупция, наркотрафик и контрабандни канали, е несъвместим със заеманата от него длъжност и с отговорностите, които следва да изпълнява като директор на ГДБОП.
80
0
 
11
 
! Отговори
Тримата Мутряци ! преди 11 години
Борисов, Цветанов и Флоров от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност, изразяваща се в покровителстване на трафик и търговия с наркотици и контрабандни канали. Тъй като първите двама в момента не са в изпълнителната власт, а липсва и парламент, който да манипулират, основната тежест за постигане на целта, а именно запазване на престъпната власт, лежи на плещите на последният мохикан Флоров.
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тая държава ,всичко се ПРОДАВА ,...ЗА ПАРИ !Няма морал ,няма съзнание ,няма култура ,няма образование ----само ДАЛАВЕРА и ТЪРГАШ ---24г.
78
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Флората не беше ли дясната ръка на Цецко ?Не бяха ли двамата заедно зад океана за вербовка, обучение и инструктаж?Флорчо не замита ли следите (миризливите лай..) на Цецо ?Не трябва ли и двамата да отидат на едно охранявано место, на държавна издръжка ?
77
2
 
9
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Егати скапаната държавата и прокуратура! Ще осъдят човек, писнало му да става свидетел на далаверите в правораздавателните органи и решил да разкрие всичко по върховете, а тези, които "играят" с престъпниците и газят закона , ще продължат да ни управляват и животът ни да зависи от тях, не дай си боже да стигнем дотам!
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според секретната информация, дошла чрез анонимни мейли, двамата са работили в една стая по делото Опицвет", а сегашният шеф на антимафиотите срещу 20 хиляди германски марки имал ангажимента да предупреждава обектите" при заплаха за тях.
75
4
 
13
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Всеки ден по една герберска издънка. Нещата вървят към издънване на целия ГЕРБ.ps Само анонимната герберка ще плаче за тях, никой друг
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласувайте за анонимните сигнали на БСП номер 5