Цар Киро и царицата му на съд за укрити данъци

За 8 г. те не плащали никакъв данък, прикрили 267 хил. лв
26 юни 2013 07:33,
39
Цар Киро и царицата му на съд за укрити данъци
Цар Киро в съда. Снимка: архив, Булфото

Кирил Рашков и съпругата му Костадинка ще се изправят днес пред Окръжния съд в Пловдив по обвинение за укрити данъци.

Продължилото близо година и половина разследване откри, че двамата не са плащали никакъв налог на държавата от 15 април 2003 година до 30 април 2011 година.

Още по темата
През това време Цар Киро и Царица Костадинка са укрили по 133 600 лева всеки един от тях, като не са подавали задължителните годишни данъчни декларации.

Данъчната ревизия на фамилия Рашкови и свързаните с тях фирми стартира след събитията през септември 2011 г. в Катуница.

Тогава под обществен натиск и протести след смъртта на 19-годишния Ангел Петров от селото властите се задействаха да проверят какви са били доходите на ромската фамилия през годините назад и произходът на техните пари.

Двамата се признават за виновни и делото днес срещу тях ще бъде по съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица.

В момента Кирил Рашков излежава присъда в общежитието към Пловдивския затвор за закана за убийство на вуйната на прегазения Ангел – Ваня Петрова, и нейния приятел Веселин Христов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе, не ни занимавайте с тоя катраник!В затвора му е мястото!А,като излезе-бой и обратно на топло.Явно това е решението.
28
0
 
2
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
затвор - завинаги
27
1
 
4
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
За *** не може и не трябва да се използват човешки определения и човешки категории, защото те не са човеци, а скотове в човешки тела! Те не живеят в човешки общества, а в стада и глутници и се занимават само с кражби, грабежи, изнасилвания и убийства! Следователно те не са човеци въпреки че имат човешки форми - понякога и демони даже се явяват в човешки форми, но човешките им форми не ги правят човеци!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до кога този *** ще го наричате цар?
25
2
 
1
 
! Отговори
BG преди 10 години
Защо слагате на 16 минусНе е ли така? Колко *** има милионери иколко българина има? Закона трябва да е еднакъв за всички.
24
0
 
6
 
! Отговори
Ч!@№ преди 10 години
Ако зависи от мен тоя ще го оставя насаме с родителите на онова убитото момче малко да си 'поговорят', като ги освободя от отговорност, ако вземе, че се спомине в процеса.. После ще поканя всички ония хора пропищяли от тая *** също да си пообщуват с тях - един по един... еееххх мечти:)
23
1
 
6
 
! Отговори
Тая държава преди 10 години
Тази държава наистина трябва да се закрие щом няма 200 честни и умни човека за да я управляват. Честно и с достойнството.
22
1
 
15
 
! Отговори
YYYYYYY преди 10 години
НЕЩО ДА КАЖЕ МЕНДА СТОЯНОВА ОТ ГЕРБ ,КОЯТО БЕ ШЕФ НА ДАНЪЧНИТЕ В ПЛОВДИВ ,ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ....
21
0
 
13
 
! Отговори
victor.cvetanov преди 10 години
Ако бяха 267 хил.лв. щеше да се вози във форд / опел / пежо, най много ЕС класа. Сега пред съдебната палата спира с майбах :)
20
0
 
9
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
А за убийство кога ще го съдят?
19
1
 
15
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
А какво стана с делото за убийството на българчето в Катуница?Или услужливите медии набързо замлъкнаха, а поредица от магистрати си получиха рушветите и политическия чадър на БСП и ДПС се разстла над Кирил Рашков.Което и правителство да дойде в България нищо няма да свърши с тази съдебна власт пълна с червени номенклатурчици, несменяеми и с имунитет, пожизнени диктатори.Трябва ни конситуционна промяна и радикални кадрови и други реформи в съдебната власт, която стана и основен политически фактор
18
2
 
18
 
! Отговори
Krika преди 10 години
Стига с тези миризливи *** наричащи себеси царе или роми! Бъхлив *** си е *** и каквото да го правиш се си е ЦИГАГАНИН. Мои познати чужда двойка като ги питам- искате ли *** и им посочвам *** мръсен, те ме гледат като втрещени и питат пак къде са плодовете! - аз им казвам ето го ! А те отговарят, ама това е GYPSY-xa-xa! AЗ трябва да им обесня че така им казваме тука и продължавам да се кикотя, а те горките пак не ме разбират. Както и да е няма значение- ха-ха!
17
0
 
26
 
! Отговори
Стига с този "ц преди 10 години
Медиите, стига титолувайте този престъпник с "цар" - предложение - ПРЕСТЪПНИК КИРО
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов хубаво го подбра този кафяв човек!Няма страшно, неговите приятели от К(Г)Б сега са на власт и ще оправят нещата.
15
1
 
26
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Отрежете му ръцете и краката и го пуснете
14
1
 
15
 
! Отговори
гост преди 10 години
ВЕЛИКАТА герберка МЕНДА , тя да каже за данъците на Киро.
13
27
 
3
 
! Отговори
ьь преди 10 години
А колко други българи има като него с много повече укрити доходи ,но той нали е ***
12
1
 
40
 
! Отговори
Смут преди 10 години
Кви царе са тва ве....я се коригирайте.....пишете Киро Поръчителя, живял в Катуница.
11
1
 
38
 
! Отговори
мак преди 10 години
Спрете да наричате цар този нагъл крадлив индивид.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде де - всички ли сте марсианци? Общоизвестни факти ги съобщавате като новина. Не стига, че се изненадват журналистите, ами и читателите. Укривал данъци - ами много ясно. Всички са запознати с дейността му ама проверка чак 2008 г. Поднали от Марс - това сме ние - марсианци :)