Борисов даде Йордан Цонев на съд за клевета

Искът е на стойност 50 000 лева
341
Борисов даде Йордан Цонев на съд за клевета
Снимка: Булфото, архив

„Исковата ми молба срещу Йордан Цонев вече е заведена в Софийския градски съд. Искът е на стойност 50 000 лева”. Това написа в страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Причината той да даде на съд депутата от ДПС на съд стана изказването на Йордан Цонев вчера в пленарната зала в парламента. Той се нахвърли срещу отсъстващия Борисов, като обяви, че е "мутра" и "основател на силовата групировка СИК".

Още по темата
Искрите в пленарната зала избухнаха по време на обсъжданията по създаването на анкетната комисия, която да проучи и установи случаите на партизирано кадруване в държавната администрация по време на управлението на ГЕРБ.

„В политическата си кариера съм срещал много идеологически и политически противници и това е естествено, когато се управлява демократична държава. Жалко е, че вместо с аргументи и идеологически принципи противниците ми си служат с обиди и клевети. Освен че засягат лично мен, обидите и клеветите засягат и гласоподавателите на ГЕРБ – над 1 милион български граждани", коментира Борисов в социалната мрежа.

"На заседанието на българския парламент на 31.10.2013 г. в пленарната зала Йордан Цонев в агресивен и безпардонен стил изказа сериозно клеветническо твърдение, което засяга честта и достойнството ми. Изречената клевета ме накара да се обърна към българския съд, който да установи истината", изтъква експремиерът.

"В понеделник продължавам със следващите клеветници…”,  кани се Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
8
 
52
 
! Отговори
ББ не е мутра! преди 10 години
Той е ***!
125
2
 
37
 
! Отговори
сър Поц преди 10 години
От лакеите държавници не стават.
124
8
 
51
 
! Отговори
цирк Буда !!! преди 10 години
Такова л--но няма никъде по света !!! Дали някой в тази държава още не знае за миналото на *** Бойко !!! Просто погледнете наглата самодоволна гнусна физиономия !!!
123
5
 
44
 
! Отговори
да дадем по 5 ... преди 10 години
стотинки на съда да ги изплати на Мутрата като обезщетение. Когато от 1 милион българи се съберат тези 5 стотинки, вече спокойно можем да му викаме МУТРА. И няма как да ни съди, защото ще е вече обезщетен.
122
5
 
42
 
! Отговори
сър Поц преди 10 години
Българин има манталитет на роб и мания на величие. Като пример е Б.Б.
121
16
 
39
 
! Отговори
пламенчук преди 10 години
Бойко моля те спри да ги съдиш че ще вземат да изтеглят някой милиард за да могат да ти плащат за лъжите по твой адрес!!!!
120
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ипон е дъщерна фирма на сик
119
6
 
37
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Е-е-е-х Бочко , Бочко ....!
118
22
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
боцко оти се срамиш да те наричат мутра като си е така бях свидетел като викаше на пашата шефе !?!?!няма нищо срамно
117
11
 
54
 
! Отговори
До 134 преди 10 години
Ти си с промит мозък. Така е, който няма собствено мнение много лесно се манипулира, а нашите управляващи точно такива като тебе търсят.
116
16
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !***.........
115
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да си представя как един продавач на пици се издигна толкова бързо и толкова на високо. Пази боже държава, на което "ментата " прави бюджет, т.е. разпределя парите. Може би зарази греховете си, вече е завършил богословие и сега го наричат Данчо "светеца".Той затова е в ДПС, т.е еничарин. На друго място такъв продажник и *** няма да се котира. Дали този човек има деца, и дали те не се срамуват от него? Или паритае замъгляват разума?
114
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека сега да се изпокарат ама не приятелски, а истински.Да погледаме малко БГ мафията как се избива!
113
4
 
48
 
! Отговори
1 преди 10 години
изглежда не може ДА ИЗВАДИ СКРИТИТЕ ПАРИ ЗАКЪСАЛ Е ГОРКИЯ
112
9
 
46
 
! Отговори
пю преди 10 години
в нормална държава данчо ментата отдавна трябваше да е в пандиза,а той депутат станал ,че и му се радват нещастниците
111
10
 
35
 
! Отговори
zaw12929 преди 10 години
До анонимен НИКИЙ ДЕПУТАТ НЕ НОСИ ОТГООРОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ И РЕШЕНИЯТА СИ, НАПИСАНО Е В КОНСТИТУЦИЯТА.ДЕЛП СРЕЩУ ЦОНЕВ НЯМА КАК ДА ОБРАЗУВА НИКОЙ СЪД- БЪЛГАРСКИ ИЛИ ДАЖЕ МЕЖДУНАРОДЕН.ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ- ПОКАЗВАЙКИ НЕУВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. тЕ СА, КОИТО ПРАВЯТ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ, А ВИЕ САМО НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА НЕРВИ И АМБИЦИИ , НЕНУЖНИ ТРЕВОГИ МОРВТ БЪЛГАРИНА И ПАК НЕ МУ УВИРА ТИКВАТА! СТИГА ОМРАЗА!
110
5
 
38
 
! Отговори
Стоножката преди 10 години
Мафията щом почна да вярва на правосъдието ...работата не е на добре.
109
8
 
32
 
! Отговори
zaw12929 преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! НИКИЙ ДЕПУТАТ НЕ НОСИ ОТГООРОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ И РЕШЕНИЯТА СИ, НАПИСАНО Е В КОНСТИТУЦИЯТА. ДЕЛО СРЕЩУ ЦОНЕВ НЯМА КАК ДА ОБРАЗУВА НИКОЙ СЪД- БЪЛГАРСКИ ИЛИ ДАЖЕ МЕЖДУНАРОДЕН.НЕРВИ И АМБИЦИИ , НЕНУЖНИ ТРЕВОГИ МОРВТ БЪЛГАРИНА И ПАК НЕ МУ УВИРА ТИКВАТА! СТИГА ОМРАЗА!
108
7
 
35
 
! Отговори
zaw12929 преди 10 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ- ПОКАЗВАЙКИ НЕУВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. бОЙКО БОРИСОВ ЗЕ Е ЗАКАНИЛ ПО МАХЛЕНСКИ, НО ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е НАПИСАНО В СТАТИЯ И ДА ВЪЗБУЖДА НИСКИ *** СТРАСТИ. НИКИЙ ДЕПУТАТ НЕ НОСИ ОТГООРОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ И РЕШЕНИЯТА СИ, НАПИСАНО Е В КОНСТИТУЦИЯТА.ДЕЛП СРЕЩУ ЦОНЕВ НЯМА КАК ДА ОБРАЗУВА НИКОЙ СЪД- БЪЛГАРСКИ ИЛИ ДАЖЕ МЕЖДУНАРОДЕН. НЕРВИ И АМБИЦИИ , НЕНУЖНИ ТРЕВОГИ МОРВТ БЪЛГАРИНА И ПАК НЕ МУ УВИРА ТИКВАТА! СТИГА ОМРАЗА!
107
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До jan 119-----------Чадо, ако не знаеш дЪ ти го река бре, че то и Бойко Будалата клекна на Доган.А, че всички са за Белене спор няма.