Прокуратурата не откри записи на Борисов, Първанов и Петков

Преписката по сигнала на лидера на ГЕРБ е прекратена
21 яну 2014 18:16,
207
Прокуратурата не откри записи на Борисов, Първанов и Петков
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото

В Прокуратурата не са предоставени документация или записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков. Това се посочва в съобщение на прокуратурата за прекратена преписка по повод на възложената на Софийска районна прокуратура (СРП) проверка на сигнал на лидера наГЕРБ Бойко Борисов. Софийската районна прокуратура пък беше предоставила сигнала на ДАНС за проверка на фактите.

Още по темата

Както Dnes.bg вече писа, лидерът на ГЕРБ сезира главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.
С писмо до главния прокурор на Република България и председателя на ДАНС главният редактор на в. „Галерия” Кристина Патрашкова заявява, че източниците на информация, с които тя разполага, не са предоставили документация или записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков.

Борисов категорично отхвърли тезата, че такъв разговор се е състоял, но очакваше в понеделник да излезе монтиран запис на подобни разговори. Вътрешният министър Цветлин Йовчев беше категоричен, че МВР не подслушва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
0
 
! Отговори
х преди 10 години
ПАТРАШКОВА ГИ Е СКРИЛА НА ОНОВА МЯСТО,ДА ТЪРСЯТ ТАМ.
142
1
 
1
 
! Отговори
Ами тогава? преди 10 години
Тогава какво правим?Няма ли да проверят Патрашкова?Да, ама зад Патрашкова стоят Трактора и Моника Станишева и прокуратурата трябва да следва Опорните точки. В тези Опорни Точки е писано да се подкрепя всяка инициатива на г-жа Моника Станишева -а нашата прокоратура е една "ПАРОДИЙНА ИНСТИТУЦИЯКакво може да се очаква от нея след като Главният прокурор е Поръчков прокурор и беше деен участник в Костинбродската измамаБългария трябва да се очисти от тези *** - най добре е ЗАТВОР за тях
141
1
 
2
 
! Отговори
Айде преди 10 години
Боко и Цвко дайте им записите да мирнат.
140
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А дали има записи на разговори между Хохегер и Станишеви?
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Патрашкова е журналист напълно зависим от Пеевски, така че всичко става по негова нареждане и е в него интерес!
138
1
 
3
 
! Отговори
Ъ ! преди 10 години
ЗАПИСИ ИМА !!
137
0
 
2
 
! Отговори
Див Аграр преди 10 години
Патрашкова или публично да се извини, че "информаторите"и са я заблудили с грешна информация, или ако не го направи, да бъде осъдена набеждаване и оклеветяване. Не може с лека ръка да се казва по националните медии коквото и да е, ило то и срещу тиквата Борисов. Самозабравиха се някои журналисти, тя, Кулезич, един , който иска да влиза в политиката...Мислят се за всезнаеши и всеможещи, а в същност са просто маши за манипуриране на народа.Ако бяха истински, отдавна да са им забранили изявите...
136
1
 
1
 
! Отговори
боко преди 10 години
Има нещо гнило тук, пак се измъкна Бойко по втория начин. Рева 2-3 дни и накрая всичко затихна, как става така? Патрашкова нещо е била натисната да си трае 100%.
135
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът е,че не вярваме и на прокуратурата. Трябва пълна промяна на държавата,като почнем от Конституционния съд и продължим до последното ниво на управление и чиновниците в това число.Дали няма да е по-добре да обявим война на Швеция,например,и да оставим да ни завладее.
134
3
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До турчин 147Ти ли ще ми говориш за морал? Преди да говориш се поинтересувай! Патрашкова е казала, че записи има, просто не са и предоставени, за да не се получи така както в случай Мишо Бирата. Вместо тъпите журналисти да се съсредоточат върху записа, те се опитаха да го изкарат фалшив според изявленията на Борисов! Айде стига с простотиите а? А записите ще се поавят, когато Бойко най-малко ги очаква!
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То какво се получи?ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!
132
2
 
8
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Как няма запис нали журналистката твърдеше че има. Питам се къде е морала на журналистите. За такива изявления журналистите и недоказани да се съдят журналистите.
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе къде е батко тая сутрин.сигурно гледа тениса по тв.
130
7
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Защо ли не посмя да предаде записите, а пледира един от групата агент Гоце Архарски, Пикаещия В Шадравана или доносник Буда Пожарникарски, в когото има записи да ги предостави ? Кой ги е записъл - туй е въпроса? Трябва да си мъж за да си признае някой.
129
0
 
2
 
! Отговори
бобо преди 10 години
До пенсия до 141 Пенсия забрави СДС,ДСБ и ти ли страдаш от амнезия!!! Бъди малко по честен!!
128
1
 
10
 
! Отговори
bobo преди 10 години
тая стара чанта,не ви ли прилича на Бареков-***!! Май използват един и същи консултант!!!! Ама,много простотия в тая България бе!!! Колкото са прости журналистите ни,толкова и държавата!!! За политиците няма да говорим,те са уникално прости,ще го разберат като им спрат парите от Европа,още малко!!!
127
1
 
17
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Да се започне разследване не само срещу чантата Патрашкова,а за това как в денят за размисъл стъкмиха, измамиха и манипулираха вотът на изборите. Виновниците:- изпражнението Бареков,к-рвата Манолова и всички които така нагло и съзнателно излъгаха от ефир простият българин, това е престъпление което трябва да се тълкува като измяна към държавата и подстрекателство към безредици и гражданска война. Както и изказванията в този ден на Геят и Чалмата, те също нарушиха Конституцията в този ден.
126
16
 
2
 
! Отговори
пенсия до 141 преди 10 години
До Опаа!Гледай НВ Т и чети Галерия . Там , ще видиш как и на кого ще лъсне ***. Прочети и документалната книга "Шайката", пък тоганва бъди защитник на герберасите. Те Гер, БСП , БКП и ДС са вдъното на този 24 год преход
125
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСИЧКИ КЕ ИЗГОРИТЕ В ОМРАЗАТА СИ
124
2
 
27
 
! Отговори
Опаа! преди 10 години
Лъснаха ли ви задниците, тарикати? Отново активно мероприятие на ДС! Номерата на *** нямат край! Сега я осъдете тая патрашка за клевета и разпространяване на невярна информация че да миряса! А ако има желание може да си издаде и поръчителите на помията! ПОБЪРКАХТЕ ДЪРЖАВАТА, ЧЕНГЕТА! ОСТАВКА!!!