Прокуратурата пак погна Петното – за расова омраза

Помагал на негов съратник да крещи през мегафон срещу бежанците
Обновена: 5 мар 2014 10:55 | 5 мар 2014 10:55,
31
Прокуратурата пак погна Петното – за расова омраза
Бисер Миланов-Петното. Снимка: архив, Булфото

Прокуратурата ще протестира мярката за неотклонение "подписка" на Бисер Миланов и обяви, че днес внася втори обвинителен акт срещу него.

Това става само ден след като той бе пуснат на свобода по делото за закана за убийство към Боряна Георгиева: "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата", крещял той срещу нея през юли миналата година в палатков лагер на протестиращи срещу правителството близо до парламента.

Още по темата
Вторият обвинителен акт срещу Петното е за помагачество и съучастничество в подбуждане към расова омраза.

Според обвинителния акт на 2 ноември 2013 г., около 16.00 часа, на столичното кръстовище на бул. "Мария Луиза" и ул. "Екзарх Йосиф" той умишлено е подпомогнал извършването на престъпление.

Тогава Миланов управлявал лек автомобил "Ауди", модел Q7, откъдето съратникът му от гражданското движение "Свобода" Цветан Йорданов Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанците.

От прокуратурата публикуваха и пълния текст на думите на Бонев, а именно: "Така не могат да продължават тези неща, време е да се събудим! Ето ги черните, които виждате! През нощта е било извършено тежко криминално престъпление срещу младо момиче от български произход, което е намушкано от лице от такъв произход. Ето тия черните, които виждате! Това нещо не може да продължава така! Време е да вземем мерки и да се разправяме с тези черните! Трябва да се разправяме с тия черните!".

Dnes.bg припомня, че цитираната случка се разигра ден след като алжирецът Салахедин Бин Аладин обра магазин на столичната улица "Пиротска", наръга многократно младата продавачка зад щанда и забегна зад граница.

Вчера съдът постанови 12 години затвор за младежа. Освен за нападението над Виктория Христова, Бин Аладин е обвинен и за още няколко нападения, при които са пострадали общо петима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То само като му видиш физиономията ти става ясно що за *** е.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е този алкохолик на снимката и откъде е намерил пари за мегафон?
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кви сириици бе знеш ли колко африканци има в софия подкрепям миланов за това му деиствие не искат българи от украина а *** ба...ти и расизама американски
5
1
 
14
 
! Отговори
ПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕстанете преди 10 години
Престанете да ни занимавате с тези ***.В тая държава, няма ли и свестни неща?Продажни твари са журналистите. Капчица съвест и морал няма в тях.Сребролюбци.
4
2
 
13
 
! Отговори
Офф преди 10 години
Защо ни занимават с най-голямята ***! Нито е бил в политиката, нито ще бъде. Дай за всяко *** статия да пишем.
3
1
 
12
 
! Отговори
Пич преди 10 години
До N1,E защо?! Те нашите "маси" не са много интелигентни. А може ли да говориш за бедните и неоправданите, и после да се вееш по френските хотели за по 2000 евро на месец с к*рвите на партията? И да се снимаш с шампанско за 500 евро бутилката и пури за по 200 евро бройката? Нищо ново под слънцето. Електората блее и гласува. Сега по същия начин ще гласуват за Бареков, дето се поливаше с шампанско за същата цена с мутрите и техните к*рви. Има снимки, гледайте.
2
10
 
5
 
! Отговори
Аман от тъпи преди 10 години
Що за дивотия? Сирийците не са друга раса! Аман от *** български чиновници.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тогава Миланов управлявал лек автомобил "Ауди", модел Q7, откъдето съратникът му от гражданското движение "Свобода" Цветан Йорданов Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанцитеНякои си е пръснал парите ,ама да им беше проверил и нивото на мисълта.Бива ли с кола за 100-200 хиляди да говориш на масите?Тея са бетери и от Мария-Антоанета ,тя поне ги пращала да хапват пасти.