Прокуратурата работи по сигнали на Бареков, Борисов и Янев

Имало документи за извършени престъпления от Бойко Борисов
Обновена: 30 юли 2014 10:35 | 30 юли 2014 10:35,
16
Прокуратурата работи по сигнали на Бареков, Борисов и Янев
Снимка: БТА

Прокуратурата започна работа по сигнали, подадени от Николай Бареков, Бойко Борисов и Яне Янев.

В подадения сигнал от Николай Бареков на 28 юли, той твърди, че са му били предоставени документи - „архивни извадки от досието“ на Бойко Борисов, издадени от „структурни звена на МВР и службите за сигурност“, които съдържат данни за извършени престъпления.

По повод изявления пред медии на Николай Бареков за участие на Бойко Борисов в „умъртвяване на знакови лица от прехода“, на 28 юли е постъпила молба и от лидера на ГЕРБ.  Бойко Борисов оценява твърденията на Николай Бареков като несъстоятелни и иска незабвна проверка и резултатите да бъдат огласени публично.

Молбата е изпратена до прокуратурата за присъединяване към посочената по-горе проверка. Сигнал със същото съдържание е получен от Борисов и на 29 юли.

Получен е сигнал и от  „Ред, законност и справедливост“ чрез председателя на партията. Той твърди, че Николай Бареков и неговата партия са били финансирани незаконно от Цветан Василев. Сигналът е придружен с копие от ръкописен документ.

Проверката по този сигнал ще се извърши в хода на разследването по досъдебното производство, касаещо КТБ АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРОКУРАТУРАТА СИ ДРАПА КУ""!АКО СИ БЕШЕ НА МЯСТОТО --ТАКИВА ЛИГЛЬОВЦИ КАТО *** ,ОТДАВНА ДА НЕ СА ТУКА , А В ЗАТВОРА!!!
12
3
 
5
 
! Отговори
Пенис Малък Мек преди 9 години
БюрекоФФ е стара печатница за "сериозни доказателства", справка - Костинброд. Скоро щели в Скопие да го наемат за да докаже на света, че Бивша Югослввска Република Македония е държава на 7000 години! Вервайте му!
11
2
 
7
 
! Отговори
Защитник на BG преди 9 години
Дано не се намерят ***, които да гласуват за този пловдивски утрепаняк! Тоя бръмбар сам не си вярва на думите, но лае ли лае от ефира и от къде ли не...Ако гласувате за неговата партия, ще вкарате още един измамник на дребно в парламента, който после ще забрави всичко казано от него. Ако не е Б.Борисов, този пуяк няма да има за какво да говори - макар, че има за какво да отговаря пред Прокуратурата на България.
10
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
"ПРЕД КУМ ВОДА НЕ СЕ ГАЗИ- КАЧИ МУ СЕ НА ГЪРБА ДА ТЕ ПРЕНЕСЕ"- БАРЕКА НЕ МОЖА ДА ПОЛЗВА ТАЗИ ПОГОВОРКА , ЗАСТАНА С РОГА НАПРЕД СРЕЩУ КУМА. е.. РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ.
9
1
 
18
 
! Отговори
До радо преди 9 години
ще го видиш, ако ти дойде на свиждане!
8
14
 
4
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Това на първо четене изглежда добра новина, но ще има ли резултати и ще видим ли Бойко зад решетките?
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"документите" за "престъпленията" на борисов бяха подхвърлени на бареков от три *** още на 30 май миналата година в монтана, докато водеше предаване!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков падна толкова ниско,че не подлежи на никакви класации.Ограничен до мозъка на костите си филолог,с който с БСП/ДС се опитват да ни вплетат в поредните си жалки манипулации.Те могат да съществуват само по този начин.Учили са се само на това цял живот и сега го предават на децата си,както и на своите слуги-представители на всички партии,с помощта на които ни държат слепи през целия фасаден преход.Те си усвояват милионите и чрез корумпирания съд пазят натрупаното с измами.Хора без грам морал
5
1
 
2
 
! Отговори
добре преди 9 години
Това добре-но да е обективна-а не да слуша ДПС или ГЕРБ-статуквото
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето че най-после почнаха да си вадят мръсните ризи един на друг управляващите (които между другото всички са за затвора).
3
0
 
15
 
! Отговори
еми преди 9 години
Хубаво е,че е започнала да работи.Сега да стигне и до края
2
0
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
1
0
 
9
 
! Отговори
Стенджи преди 9 години
Еми нормално, да работят.