Съдената за убийството на Алекс иска нов свидетел

Делото беше отложено за началото на март
Обновена: 22 яну 2015 17:54 | 22 яну 2015 17:52,
6
Съдената за убийството на Алекс иска нов свидетел
Снимка: БТА

Защитата на Атанаска Георгиева, която е подсъдима за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие, поиска съдът да призове нов свидетел. Това е психологът, който първи е чул показанията й. По искане на подсъдимата той се издирва, за да бъде разпитан.

Още по темата
Днес се проведе поредното заседание на Окръжния съд в Бургас. Заради неявяване на четирима свидетели делото обаче беше отложено за 5 март.

Атанаска Георгиева е обвинена за смъртта на малката Алекс през април миналата година. Момиченцето изчезна на връщане от училище в Поморие, а ден по-късно бе открито удушено в апартамента на 39-годишната жена. Въпреки че тогава тя сама заведе разследващите до трупа на детето, сега отрича да е извършила престъплението.

Още в първия ден на процеса майка й, Светла Димитрова, съобщи, че не Атанаска, а млад мъж на име Антон Петров е убил момиченцето. Той заплашил жената да мълчи, отправял закани за саморазправа и към сестра й.

По време на вчерашното заседание пък един от свидетелите, полицай, разказа, че пред него и негов колега подсъдимата разказала, че е правила секс с роми в нощта на убийството на малката Алекс.

Днес излезе нова версия. Полицай заяви, че пред него жената разказала, че роми отвлекли и убили детето. Тя обяснила и че правила секс с ромите, защото се нуждаела от пари.

На излизане от съдебната палата Атанаска Георгиева заяви, че иска истината да излезе наяве и полицията да си свърши работата.

Самата тя не пожела да разкаже и днес своята версия, преди да бъдат изслушани всички свидетели. Това обаче не стана поради липсата на някои от тях. Очаква се жената да говори при подновяване на делото в началото на март.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много добре го каза воде6тият Са6о Диков че има 200 стоманени глави които трябва да паднат задасе оправи Съдебната Система.Начело със Цацарони и неговата 6яика и да бъдат осъдени и обесени.
4
2
 
15
 
! Отговори
френолог преди 9 години
На тая само за физиономия й давам доживотен без право на замяна.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От кадрите на ТВ се виждаше един насрещник от врата на пода.Полицията разбивала ли е вратата на подсъдимата или убиеца я е разбил,за да вкара детето в квартирата и?
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проститу.ка или убийца
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И най- примитивния *** може да разиграва българския съд както си иска.