Пускат от ареста майката, пребивала редовно малката Сияна

Оплакала се, че изпитва чувство на безпокойство и безсъние
Обновена: 29 юни 2015 13:27 | 29 юни 2015 13:27, Камелия Цветанова
5
Пускат от ареста майката, пребивала редовно малката Сияна
Снимка: Булфото, архив

Районният съд в Търговище постанови мярка "домашен арест" за 21-годишната Любослава Любенова, обвинена, че е пребила дъщеря си Сияна, която е само на две години и половина.

Още по темата
Досега Любенова бе с мярка "Задържане под стража".

Любенова е поискала промяна на постоянната мярка за задържане с мотива, че е с влошено здравословно състояние, изпитва чувство на безпокойство и безсъние.

Съдът е счел, че няма пряка опасност за детето, тъй като то е настанено в приемно семейство.

Засега майката обаче остава в ареста, тъй като прокурорът по делото Валентин Василев обмисля да протестира решението на съда.

Сиана бе приета в Центъра по спешна медицинска помощ в Търговище на 30 април в тежко здравословно състояние. Ден по-късно детето бе транспортирано в болница във Варна, където бяха установени счупени ребра, увредени панкреас, далак и други вътрешни органи.

След направената спешна операция, лекарите се натъкнаха и на стари травми.

Със съмнения за извършител на побоя над детето бе задържана майка му - 21-годишната Любослава Любенова от видинското село Раброво, която отскоро живее на съпружески начала с мъж от село Кралево, Търговищко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
*си и държавата, *си и правосъдието! А ако мабката беше пребивана от баща й, какво ли щеше да последва? Женста държава сме и това е....
3
0
 
3
 
! Отговори
ети преди 8 години
Да му се не види и съдебната система. Направо да я ликвидират тая прогнила система и да дадат право на хората сами да си уреждат сметките. Да ни върнат направо в дивият запад там е било по-цивилизовано от сега!!!
2
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
zashto triabva da ia puskat?nima v kashti shte si varne spokoistvoto,kato go niama deteto?za tejka telesna povreda kolko se leji?
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво?! И ще пуснат тая да си иде вкъщи?! Нямам думи!!! Страдала от безсъние, не думай! А когато пребиваше дето що не страдаше, ***?