Делото за убийството на Яна върви към своя край

Днес апелативните магистрати ще изслушат пледоариите на защитата
13 юли 2015 09:24,
5
Делото за убийството на Яна върви към своя край
Снимка: Булфото, ахрив

Делото за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в София върви към своя край на втора инстанция.

Днес апелативните магистрати ще изслушат пледоариите на защитата и прокуратурата.

Още по темата

Обвинен за убийството на младото момиче е Николай Русинов - Чеци. Яна бе намерена удушена през 2011 година в Борисовата градина.

Първоначално за убийството й беше задържан клошарят Пламен Трифонов, но впоследствие обвиненията му бяха снети и за убийството бе арестуван Николай Русинов - Чеци. Миналата година той получи доживотен затвор за смъртта на момичето.

По време на делото стана ясно, че Яна и убиецът й са се срещнали в столично заведение в нощта на 8 юли. След това Чеци я изнасилва и я оставя мъртва в Борисовата градина.

Защитната теза на Николай Русинов беше, че сексът с младата жена е бил доброволен, а тя е била жива, когато той я е напуснал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
2011 ! преди 8 години
Само 4 години, това направо си е рекорд за родното правосъдие... като се сетя че има такива който се точат с двуцифрени числа... после защо доверието в съда е под 10 процента, ми ето защо!
2
1
 
10
 
! Отговори
Петкан преди 8 години
Този защо 4 години го мотаят и не е в затвора вече ? Може ли едно такова дело да продължи 4 години питам аз ? Няма такава смотана държава като тази !
1
0
 
21
 
! Отговори
За жалост преди 8 години
жалко е за момичето , за родителите й ,жалко и за осъдения , и най вече жалко че в 21-ви век продължава да има такива престъпления , за единия секс и дай да убием човека , магистралата пълна ,за по 20 лева ще ти успокоят страстите