Смъртта на 20-годишния Момчил – нещастен случай

Студентът е паднал от скалите с надписа на Младежкия хълм
Обновена: 5 окт 2015 15:43 | 5 окт 2015 15:42,
59
Смъртта на 20-годишния Момчил – нещастен случай
Момчил Семерджиев. Снимка: Facebook

Смъртта на 20-годишния студент Момчил Семерджиев е нещастен случай, съобщи пред Dnes.bg говорителят на Районнна прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

Младежът е паднал от скалите с надписа на Младежкия хълм и е счупил и двата си крака.

Още по темата

"Категорично няма данни за насилие, касае за нещастен инцидент. В момента продължават разпитите на лицата, които са видели за последно младежа, няма задържани", каза още Илиев.

Трупът е открит в напреднал стадии на разлагане, като разследването ще установи дали младежът е паднал от скалите или някой му е помогнал, но за сега обвинителите са категорични, че става въпрос за нещастен случай.

Както ви съобщихме, в намереното от полицаите тяло били открити документите на младежа, както и мобилния му телефон.

Тялото му призори бе взето от криминалисти,  а на място все още има патрулна кола на полицията.

Южният склон на Младежкия хълм крие много опасности, заради необезопасените пътеки и липсата на каквото и да е било осветление нощно време.

"Дано да е нещастен случай и да не се окаже накрая, че някой му е помогнал, като го е бутнал", разказа пред Dnes,bg възрастна жена, която всяка сутрин се разхожда до върха на  хълма.

"Убедена съм, че някой го е бутнал, не може да е паднал сам", категорична пък е бабата на Момчил – 82-годишната Недялка Семерджиева. Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
ели преди 8 години
олезнования За нещастие в България няма изградена и достъпна система където роднини и граждани,които нямат доверие в полицията да могат да наематчастни форенсик патолози и да вземат тялото за да извършат необходимите действия по професионално установяване на причините за смъртта.Трябва да се вярва единственно на дебилните версии на разгащените и работещи за мафията шапкари в мвр и техните меко казано слабоумни версии.Колко млади хора си отиват у нас така самоубили се и поради нещастен случай.Съб
22
0
 
6
 
! Отговори
Plovdiv преди 8 години
20години да го отгледаш и в един момент да ти го изхвърлят в място, където всеки ден ще е пред очите ти.... И да кажат самоубил се е хеййй българино събудииииии се вече до кога ще спиш а до кога?????? До кога? Дълбоки съболезнования на майката и бащата просто това е, не трябва да раждаме деца вижтв какво се случва с тях!
21
0
 
1
 
! Отговори
Баце преди 8 години
Първо казва на брат си че няма ключ после са го самоубили ! Доколкото помня е бил пред домът си и после е исчезнал . Полицията и медиите нещо крият . Защо ми прилича на ритуално масонско жертвопринощение ?
20
2
 
2
 
! Отговори
до nik преди 8 години
От едната страна е павирана улица, осветена, по която се стига и с кола, че даже и две коли да се разминат. От другата страна се стига по пътечка, директно през скалите, неосветена. От там е станало явно. Достатъчно е просто да залитнеш. Дори не е нужно някой да те бута.
19
0
 
4
 
! Отговори
nik преди 8 години
много е странно обстоятелството при което се е озовало там момчето и то само.някои казаха че можело с колата горе да ходиш не е вярно съвсем има знак който го забранява но има хора които го премахват.охрана не съм виждал може да има но те пазят антените горе.
18
1
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Поднася ни се на час по лъжичка от цялата истина. За мен това не е нещастен случай. Полицията ни е безкрайно корумпирана и некадърна, за да стигне до истината. Вярвам повече на това, което казва бабата на момчето, отколкото изявленията на полицията. Горкото момченце, защо не си е останало в Америка? Бог да го прости и упокои душата му!
17
4
 
2
 
! Отговори
АЙДЕ СТИГА ,БЕ... преди 8 години
...С ТИЯ ПИЯНСКИ ИСТОРИИ..!!!АМАН ОТ ПИЯНИ *** , КОИТО СЕ ПРАВЯТ ----НА ТОВА , КОЕТО НЕ СА.....!!!!!!!!!!!!!!
16
0
 
15
 
! Отговори
До Бонев преди 8 години
г-н, Бонев явно никога не сте стъпвал в Пловдив... Хълмовете са осветени.... специално за Младежкия хълм се ходи с кола дори до горе има си кула пазач и тн.... просто в тази част, в която е бил, е стръмна и опасна. Ама е много лесно да се говори като го няма човека вече. Дано родителите и приятелите на момчето намерят утеха във времето....другото и да говорим..... файда няма! Поне да се изясни до край случая, а не да остане в забвение и пак да ставаме пример за неработещи разследващи органи.
15
0
 
8
 
! Отговори
смях до 45 преди 8 години
Благодаря на Бога, че все още има смислени Българи, което по никакъв начин не прави тъгата на семейството по-малка !
14
2
 
5
 
! Отговори
Бонев преди 8 години
До 30 щом хълма се казва Джендем тепе работата е ясна!Но какво е търсил след полунощ из тези джендеми е непонятно.Да се любува на гледката сам, докато чака брат си да се прибере. Трябва да се е намирал в някакво особено състояние за да го направи.Нека да каже някой от Шумен дали ходи среднощ на Илчов баир да се любува на гледката?
13
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Засрамете се, бе, хора! На няколко човека в този момент сърцата им кървят, а вие сте взели да се правите на детективи и да обиждате. Значи всеки, който е студент, и е на 20г., автоматично е наркоман, ходи по *** и играе комар? Вие деца нямате ли? И колкото и да е корумпирана бг полицията, и там има много хора, които наистина работят, и които не са длъжни в хода на разследването да дават информация.Мили родители, скърбя с вас!
12
1
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
mnogo mladi xora koito rabotqt v 4ujbina i se vra6tat,texnite priqteli sa mnogo zavistlivi kak toq raboti tam naprai pa4kata i sega 6te jivee,pak az ,a ne go pitat mom4eto kak gi e izkaralo tiq pari s kartovski trud za6toto kvo mislite 4e rabotqt takiva kato nas v 4ujbina-4ernata rabota estestveno,kedeto texnite ne 6tat da q rabotqt,i zatova mnogo mladi xora gi e sram da kajat kakvo ba4kat v 4ujbina koto se vra6tat u nas
11
19
 
1
 
! Отговори
ммм преди 8 години
Да почива в мир момчето. Работата е ясна. Ходиш е по *** и са го свитнали волно или неволно. Звънял е на брат си не да му отвори а да му даде пари от вкъщи щото е нямал в него.
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за момчето! Да почива в мир! Но на мен цялата тая история ми изглежда много неправдоподобна... Нали бил пред блока, като се обадил? Защо ще се връща на тепетата? Пък и ако е паднал и си е счупил краката, това не би му попречило да се обади за помощ. А, и не било грабеж, щото нямал много пари в себе си, само около 200 лв. Вероника май имаше по-малко, лека й пръст.... За съжаление напоследък човешкия живот не струва много.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е възможно в този живот. Понякога законите на Мърфи така се кръстосват, че можеш да умреш от едно залитане, подхлъзване, дори от закашляне. Каквото е писано на човек, това е.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕ КАТО БИЛО МНОГО ОПАСНО ЗАЩО ОТ ОБЩИНАТА НЕ ГО ОБЕЗОПАСЯВАТ????ААА ЗАБРАВИХ В БЪЛГАРИЯ ДУМАТА БЕЗОПАСНОСТ Е НЕЩО НЕРАЗБИРАЕМО!!!
7
0
 
25
 
! Отговори
Иво преди 8 години
ПИЧИВАЙ В МИР МОМЧЕ!
6
0
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
И да е работило и да не е работило никога това какво общо има ?
5
3
 
14
 
! Отговори
V преди 8 години
Аз имам няколко въпроса. Къде е бил с приятелите си? Дали е тръгнал през тепето за по-напряко? Напълно възможно! Били са горе на върха да изпушат по една цигарка? Напълно възможно! Да е наистина нещастен случай? Напълно възможно. Мястото е много криво. Като малък беше на един косъм да полетя надолу от същите скали. Почивай в мир, момче!
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да умреш, когато толкова много ти се живее.Губим млади хора с такава лекота.Почти никой не изпада в потрес от новините за убити младежи.В мирно време, в малка България зловещо свършват живота си нейните синове и дъщери.Каквито и да са причините ,оправдание няма.