Зеленият боб – постен за душата на Сидеров е!

Какво прави националистът 12 часа в Следствието? Dnes.bg научи
Обновена: 24 ное 2015 09:55 | 24 ное 2015 09:04, Екип на Dnes.bg
78
Зеленият боб – постен за душата на Сидеров е!
Снимка: БТА

Собствена килия със собствен креват с пружина, дюшек и топло одеяло. Само до тези три екстри се ограничава престоят на топло на националиста Волен Сидеров в националното следствие, където той прекара цели 12 часа.

При отвеждането на топ арестанта на републиката на "Г.М.Димитров 42", лидерът на "Атака" отказал да разпише декларацията, която се дава на всички задържани, че е запознат с вътрешния ред и ако нарушава реда, срещу него може да се използват помощни средства, даже сила. Не понечил да пие вода, нито хапнал храна за обед – обявил бил гладна стачка.

Още по темата
Влязъл в килията си окован с белезници, учудено втрещен от обстановката вътре, а там освен кревата с пружината, го очаквала и вътрешна тоалетна, малка мивка, една лампа и матов прозорец с решетки, откъдето едва се промъквала слънчевата светлина отвън, научи Dnes.bg от свои достоверни източници.

Не след дълго при него се появил адвокатът му, депутатът от неговата партия Явор Нотев, при лидера си влязъл и Павел Шопов. Час и половина обсъждали какви да са следващите им ходове, най-вече как Сидеров да излезе от Следствието, което се и случи часове по-късно, че да може да се върне в дома си, където разтревожена го чакала приятелката му Деница Гаджева и новороденият му син – Волен Сидеров-младши.

За вечеря надзирателите предложили на политика зелен фасул, но той отново отказал. Предният ден арестантите хапвали печено пиле, но този ден били на разтоварваща зеленчукова гозба, така се паднало този ден, нищо, че за пръв път в ареста имали висок гост – първият арестуван депутат.

След като отказал вечерята, националистът полегнал и заспал гладен, та чак до 23 часа, когато го събудили, извели и завели в съда, за да гледат мярката му за неотклонение.

След като съдия Веселина Ставрева обяви, че задържането на Сидеров е било незаконосъобразно, тъй като е нямало никаква опасност да се укрие или да извърши друго престъпление, политикът отново е върнат в Следствието.

Там си взел личните вещи и на изпроводяк изрично благодарил на надзирателите за доброто им отношение към него и излязъл, а навън... навън го чакали орди от привърженици на "Атака", които били разпънали три палатки, чакал го и тв екип от партийната му телевизия, за да му вземе интервю.

Останалото вече ни е ясно – 5 дни Волен е отново волен, на свобода, макар и срещу парична гаранция от 6 бона заради зулумите, които той спретна в деня на изборите в НАТФИЗ.

Прокуратурата протестира освобождаването му, дали ще го задържат пак? Ще видим днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много важно, арестант като всеки друг. ако изобщо нещо ме вълнува, това е дали тоалетната е била в обособено помещение, или досами кревата му. можеше да си боядиса косата в кафяво , и тогава щеше наистина да е произвел новина.
45
2
 
1
 
! Отговори
Оху преди 8 години
За него само зрял боб- да се чува отдалече кога отива към НАТФИЗ или към магазинчето за кафе! :))
44
4
 
1
 
! Отговори
КНСБ преди 8 години
Малко са му на тоя 12 часа- трябвало е поне 1200 часа да потърка нарчето в килийката! Я,какви хубави условия са му осигурили - все едно,че е на курорт! "Заслужил" товарищ!
43
2
 
0
 
! Отговори
бате ви тояго преди 8 години
Много глупав народ има тука, дано да не се окаже *** и тоягата да бъде негов гост!
42
1
 
2
 
! Отговори
антихрист преди 8 години
как е в кафеза поклони ми се и си свободен
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ехидност! Махам се от този сайт!
40
9
 
8
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
По-добре Сидеров да е президент вместо Плевнелиев!
39
0
 
3
 
! Отговори
Митев преди 8 години
"Заспал ГЛАДЕН"?! "Как ще спим бе,Чорбаджи? Гладен човек спи ли?" Някой да е чел Чудомир?
38
1
 
13
 
! Отговори
КТБ потърпевщ преди 8 години
Не зная колко Сидеров е навредил на България, ама такива като ПЕЕВСКИ, Искров, Прокопиев са 100% за ЗАТВОРА. Те ограбиха и продължават да грабят Българския народ.
37
8
 
9
 
! Отговори
Man United преди 8 години
На това това злобно наркоманизиряно джудже лично ще му разпоря главата, един път да свърши цялата депутатска еуфория около него.Знам, че няма да съм единствен!
36
2
 
8
 
! Отговори
dan преди 8 години
Волен Сидеров- младши Така по традиция кръщават синовете си богатите американци
35
3
 
20
 
! Отговори
Един преди 8 години
Зеления боб тряаше да го поръсят с пудра захар. Надзирателите щяха да станат свидетели на първия в човешката история опит да се шмърка фасул!
34
8
 
19
 
! Отговори
Един преди 8 години
Тряаше да го държат 72 часа, да може да го хване кокаиновия глад, да се види ясно що ходи по нощите да търси наркотици.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варг ти не беше ли съден за блудство с малолетна?
32
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма лошо - сега всеки може да си ги бие на воля :)Ама то пък... не вярвам да тръгнат на нощни прверки пак. Поради горното :)Мъжеството им стига до имунитета. Толкова.
31
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо нямаше белезници за Иван Костов за безследно изчезналите милиарди от приватизацията?Защо не арестувахте Меглена Кунева за безпричинно спрените реактори на АЕЦ Козлодуй с което държавата загуби нови милиарди ? Защо не арестувахте Цветан Цветанов за многото му престъпления , които са доказани ? Защо не арестувате президента за незаконните му вили в Халкидики? Защо не арестувате Б.Борисов за взетите милиарди заеми, които ннарода няма как да върне? Най -лесно е да измислиме обвинения за Сидеров
30
1
 
7
 
! Отговори
до 43 ХА ХА преди 8 години
Отново кокошкарски размисли и слепота ! Къде няма престъпност ? Само в Северна Корея е сведена до минимум. Ние къде сме на картата, виж какво става в развитите държави,оръжия,терор, джихадисти ?!? За борбата с престъпността трябват политики в дългосрочен план, а не главният прокурор да обискира клекшопа !
29
11
 
19
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Болен Лидеров и Десислав Чуколов се нуждаят от освидетелстване и компетентна медицинска помощ, двамата са явно невменяеми и задържането им е безмислено. Трябва да бъдат лекувани в Курило, Карлуково или друго подобно заведение, като ако диагнозите позволяват могат да бъдат настанени в една стая.
28
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама стига с тия наркотици бе ! Това че вече дилърите не искат да продават вече на вашия Волен си само негов проблем, а не проблем на обществото !!!
27
12
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Мен пък ме интересува дали полицията прояви интерес към твърденията на Волен Сидеров, че в НАТФИЗ и около него се продава дрога.Интересно ми е защо няма нито едно журналистическо разследване по въпроса.Нима това е маловажен въпрос ?Всеки ден скъпоплатените телевизии ни пълнят главите с всевъзможни дребни проблеми, а не обръщат внимание на разпространението на наркотици в центъра на София.Да не би това да е така, защото държавата в лицето на най-висши държавни функционери печелят от трафика ?