Постоянен арест за убиеца от бара в Девня

Според съда Виктор Панайотов може да се укрие
5
Постоянен арест за убиеца от бара в Девня
Снимка: Булфото, архив

Задържаният за убийството в събота в девненския квартал "Повеляново" 33-годишен Виктор Панайотов от днес е с постоянна мярка "задържане под стража", съобщиха от Варненския окръжен съд.

Още по темата

Според съда може да се направи обосновано предположение, че той е извършил престъплението, а освен това магистратите счетоха, че има реална опасност Панайотов да се укрие или да извърши друго престъпление.

Задържаният е реабилитиран след изтърпяване на наказание "лишаване от свобода" за грабеж, а през тази година срещу него се води досъдебно производство за държане на наркотици, уточняват от пресслужбата на съда.

Както Dnes.bg съобщи, 23-годишният Мартин Тодоров бе убит след възникнал спор в заведение в квартал Повеляново. Сигналът за намерено тяло между младежкия дом и близката детска градина "Здравец" е получен в 6:25 часа в събота сутринта.

В петък вечерта Мартин и братът на бъдещата му съпруга – Руско, отишли в заведението и си поръчали бутилка уиски. "Свидетелите потвърдиха, че двамата се скарали незнайно защо с други мъже в кръчмата. Скандалът се пренесъл навън. Мартин бил застигнат и наръган с нож няколко пъти. Руско има прободна рана в бедрото и е със счупен нос", разказа пред "24 часа" Георги Георгиев, баща на Руско, който е общински съветник в Суворово.

След дни Мартин щял да се жени за сестрата на Руско - Дияна, която е бременна в 5-ия месец. В момента Руско е на лечение в болница "Св. Анна" и е под строга полицейска охрана. Той има около 4-сантиметрова прободна рана и отоци по главата.

Мартин пък е издъхнал след 3 прободни рани, едната в областта на сърцето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
СМЪРТ ЗАТОЯ *** ГАД *** ,,,ДЪРЖЪТЕ ГО ЖИВ ЗА ДА УБИЕ ДРУГ ЛИ БЕ , ЧЕ ТОЙ КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА ЩЕ УБИЕ ДРУГ НЕВИНЕН , ТОЙ Е ЗВЯР БЕ ХОРА ,,
1
1
 
1
 
! Отговори
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ преди 8 години
ТОВА НЕ Е СЪД , В ТАЯ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА И САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ ВСИЧКО,ЗАЩО ПО ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА ЧУДЕСА , ЗАЩОТО БАЙ ТОШО ГИ ТИКАШЕ В БЕЛЕНЕ , И ВСИЧКИ БАНДИТИ НА МЕНГЕМЕТО,ИНА ПРАСЕТАТА ,ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО,