500 лв. гаранция за Ангел, който преби ром в Овчеполци

Той бил с чисто съдебно минало и положителни характеристики
Обновена: 22 апр 2016 21:42 | 22 апр 2016 18:00,
89
500 лв. гаранция за Ангел, който преби ром в Овчеполци
Снимка: bTV

Районният съд в Пазарджик освободи под гаранция от 500 лева 24-годишния Ангел Калеев от село Овчеполци.

Той бе привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда, нанесена по хулигански и ксенофобски подбуди на 17-годишно момче от същото село.

Магистратите считат, че има обосновано предположение за извършване на деянието от Ангел, но че няма опасност той да се укрие и да извърши друго престъпление.

Още по темата

При вземане на решението съдът съобрази, че постъпката на Калеев не е тежко престъпление по смисъла закона и за което се предвижда лишаване от свобода до 3 години. Беше отчетено и чистото съдебно минало на младежа, положителните му характеристични данни, като в случая става въпрос за инцидентна проява, а не за трайно установени престъпни навици, съобщи "Дарик".

Определението подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд в Пазарджик в 3-дневен срок. При подаване на жалба или протест делото ще се гледа на 26 април от 14:00 часа.

Калеев бе задържан, след като в почивните дни пусна в социалните мрежи видео, в което се вижда как пребива 17-годишния ром Митко, след като той му казва, че равен с него.

С удари го поваля на земята, рита лицето и тялото му, псува го и заплашва, докато не изтръгва признание от тийнейджъра, че не е равен с българите.

В понеделник около обяд Калеев бе намерен в Черногорово, където се опитал да се укрие, и бе прибран за 24 часа, а по-късно с прокурорско разпореждане арестът му бе удължен до три денонощия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Индианците са много гадни , провокират и после беж при БХК ! Българи , хора , моля ви такива неща без камери а тихичко!
14
7
 
16
 
! Отговори
Гордааа Стара планин преди 8 години
Не го познавам момчето , но искам да му кажа , че всички истински българи сме с него!!!Ангеле , цяла България е с теб и с тези които ловят незаконно пресекли границата престъпници!!!Нашите институции са антибългарски , в последно време съдят тези , които са българи и защитават Родината !
13
12
 
2
 
! Отговори
Жокера е Наркоман преди 8 години
Ако побоят е станал без повод и този Ангел не е бил провокиран по никакъв начин значи си заслужава наказанието, защо ще скача на бой без мотив?
12
2
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Никога няма да забравя сцената от филма "Крайпътна къща" Където Патрик Суейзи го играе бодигард и ги събира всичките охранители в първия си работен ден(понеже е с реноме) пред себе си и им дава уроци...и им казва, че даже да ги напсуват , рябва да бъдат любезни, а един от охранителите: Аха, значи ако нарекат майка ми ***, да си стоя и да гледам ли?А Патрик, атя такава ли е?Закопа го!И продължава Патрик към всички " Това са само думи, а ако не можете да устоите на тях, мястото ви не е тук!"
11
3
 
15
 
! Отговори
сдасдасдас преди 8 години
Еваларката баце. Другия път просто не качай сниманото, другото си го знаеш.
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А междувременно поредната ограбена и убита възрастна жена в село Малорад, Врачанско...
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше пребил ром, който напада възрастен човек, тогава щеше да е герой.Сега този бияч е един човек, който може да бие само по-слабите от него.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, бъдете съобразителни и не използвайте камери.
7
7
 
5
 
! Отговори
Девил преди 8 години
Баси, защо толкова малко?! Наградата за такова деяние трябва да е поне 2К!
6
0
 
1
 
! Отговори
ист преди 8 години
.... вместо журналист.
5
4
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Брачед, имам един приятел кикбоксьор, който ми каза преди време- като ще биеш някой, го пребивай без свидетели в тъмното.Къде ти е акъла, брачед да биеш ман.галчето посред бял ден на улица и да го запишеш това?Сега сериозно: Тоя на снимката 2 грама мозък няма в капандурата си, камо ли да ме послуша, че човек се бие, ако ти е застрашил по някакъв начин физически смейството, теб или приятели..или от рода.
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** ако беше обратното никой нямаше да пише по вестниците. Щяха да ги пуснат ман*галите и толкова. Сега щото е дискриминация разбираш ли и голямата работа станала. Няма ли по-важни новини ?
3
0
 
31
 
! Отговори
ист преди 8 години
Преби не е точното определение. Точното е наби. Преби- когато има телесни повреди и опасност за живота. Но *** - от мухата слон.
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бравио на това момче ,ако Ангел не разполага със средства да си плати гаранцията и да излезе на свобопда,лично аз ще внеса парите за да бъде освободен.
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чак пък преби, аз видях два шамара