8 г. затвор за мъж, опитал да изнасили баба

22-годишен със 7 присъди се гаврил с 84-годишна в село Бежаново
Обновена: 25 апр 2016 17:37 | 25 апр 2016 17:14,
16
8 г. затвор за мъж, опитал да изнасили баба
Снимка: Архив Булфото

Рецидивист със седем присъди получи наказание осем години и половина "лишаване от свобода" за опит да изнасили възрастна жена в село Бежаново, община Генерал Тошево, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

22-годишният Емил Р. ще изтърпи наказанието при първоначално строг затворнически режим, според решението на Районния съд в Генерал Тошево.

Тежкото престъпление е извършено на 4 септември 2015 година. След като пил алкохол в компанията на други мъже, Емил влязъл в къщата на 84-годишната М.С., за която знаел, че живее сама. Подсъдимият обяснил, че е лекар и ще я преглежда. После започнал да се гаври с нея, въпреки че тя плачела и молела да я остави. След като чул шум, Емил бързо напуснал къщата.

Според комплексна съдебнопсихиатрична и психологична експертиза пострадалата има старческо заболяване, но е с ясно съзнание за извършеното с нея и се чувства не само физически наранена, но и омърсена и злепоставена, посочват от Апелативната прокуратура.

Присъдата на Районния съд в Генерал Тошево подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Случаен преди 7 години
В БГ Темида съвсем е ослепяла. Някой ги хваща, а тя ги пуска на свобода. Е, ако това не е политика. Нали трябва да има екшън, иначе няма да имат работа полицията и съдилищата, а и заплатите си увеличават по този начин!
10
1
 
6
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Няма ли кой да свали превръзката от очите на тази жена.?!Ако има очно заболяване в днешното съвремие се поставят лещи- от ефтини до по- скъпички. Дано прогледне. Амин
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..ТАКЪВ ЗА СТРЕЛЯМ--БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО....
8
0
 
10
 
! Отговори
ПРИМИТИВИ! преди 7 години
КАКВА ГАДОСТ...!!!
7
0
 
11
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Няма Г-л Прокурор нито съд.В една правова държава рецидивист е всеки след 2 престъпление.В САЩ тоз е най малко със над 150 г затвор. Цацаров Цацаров И за цаца не те бива охранен *** си само
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност и тоя е от равните.
5
0
 
19
 
! Отговори
ha ha ha преди 7 години
До wwwАми и то не е сигурно...Защото ще се жалва, ще се намеси БХК в негова защита, някой ще плати едни парички и след няколко месеца ще бъде готов за деветото си престъпление.И това не е по филм, а е жестоката истина у нас.
4
0
 
22
 
! Отговори
www преди 7 години
КАКВА ИЗНЕНАДА В БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ - ЕДИН ОСЪДЕН И ТО НА ОСЕМ ГОДИНИ....
3
7
 
6
 
! Отговори
номер 1 преди 7 години
по същия начин както Бялата Златка (Болен Сидеров) има 5 присъди за едно и също при това се взима най-голямото наказание, а не с сумират. В нормална държава бай Ставри вече да го е направил на гей.
2
1
 
18
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Каква е тая смешна присъда? Как да имат престъпниците страх при подобни наказания? Що за безумие определя подобна мижава санкция?
1
0
 
49
 
! Отговори
една преди 7 години
На 22 год. със 7 присъди??? Какви да са тия смешни присъди? Че той носи наказателна отговорност от 4 години, а вече има 7, явно изтърпени присъди, след като е на свобода, за да върви смело към 8мата... Там едни 240 търтея няма ли да се замислят какви закони са изковали, за да можеш да си на свобода със 7 присъди. Нямам думи да продължа.....