Започва разследване срещу шефа на транспорта в София

Прокуратурата проверява облагодетелствал ли се е Арнаудов
28 апр 2016 21:33,
20
Започва разследване срещу шефа на транспорта в София
Снимка: архив Булфото

Софийска градска прокуратура се самосезира по изнесена в медиите информация за директора в оставка на Центъра за градска мобилност в София Симеон Арнаудов. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Прокуратурата се задейства след твърдения на дългогодишен служител на центъра, че Арнаудов е извършвал злоупотреби, възползвайки се от служебното си положение и се е облагодетелствал финансово.

Още по темата
Служителят дава и примери за луксозни имоти и скъпи автомобили, които Арнаудов притежавал.

Обвинението ще разследва дали отстраненият началник е извършил злоупотреби за своя облага.

Прокуратурата ще възложи на НАП и извършване на ревизия, която да установи дали реалният стандарт на живот на Арнаудов съответства на доходите му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Пеппе преди 7 години
Да секунди по софийските светофари. Днеска ги има, утре ги няма. После пак се появяват - дават се пари на частна фирма ту да ги сложи, ту да ги махне като очевидно при всяко действие в сметката на шефа сумата набъбва.Това е направо подигравка с водачите. На едно мое запитване защо е така - отговорът беше, че КАТ са препоръчали.....плува ли корабче в окото? КАТ за 20 лева ще кажат всичко, което е угодно нему.
8
1
 
1
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
"Прокуратурата проверява облагодетелствал ли се е Арнаудов"...В БГ всеки се облагодетелства колкото може и с каквото може...от чистача, лаборанта, лекаря, до депутата и министър председателя....това е стара българска традиция, която никога няма да умре..
7
0
 
4
 
! Отговори
Do 14 преди 7 години
Желаещи, и то свестни, има много. Но крадците не ги допускат. Те владеят медеиите и са ви промили мозъците.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те спирките са нищо! Там цената беше надута едва двойно. А как се краде по другите направления! Никой не може да ги стигне. Но прокуратурата смее ли да ровне? Само ако Доган нареди. Цацата му е на каишка. В София построяването на една детска градина на собствен терен е поне 1 500 000 лв. Отваряте някой сайт за обяви и виждате за около 150 000 лв до 250 000 лв какви разкошни луксозни къщи-палати се продават от инвеститори (строители), като в цената е включена и стойността на терена. ДГ =*10 пъти
5
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Колкото взеха на пазарджишкия кмет.-Човека беден , беден, а приятели много и все помагат , помагат, . Един му жилище построи, друг му вода прекара, трети тока , държавата път/ асфалт/ който се мие по 2 пъти дневно. Малко са думите.Адвокатска му работа, но яко опечена.А ние нека си реагираме. А той чест като сълза.Само заплатите на слугите в къщата не може да си заплати с неговата заплата.
4
0
 
9
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Още когато спипаха бившия шеф на топлофикация се надявах да се направи разследване и за ГТ в София но минаха бая години докато някой се усети. Сега както се вижда въпросния "директор в оставка" си е напълнил гушата с луксозни апартаменти и коли. Фандъкова като кмет на София къде е гледала толкова години че да не види какво се прави с ГТ? Или уволненията стигат само заместниците а никога тези над тях? *** Данчето ще сънува още един мандат. А както е тръгнало и всеки друг кандидат на ГЕРБ.
3
0
 
8
 
! Отговори
Побеснялата мечка преди 7 години
И ако е виновен кво?в затвора ли ще го тикнат?
2
0
 
4
 
! Отговори
готин преди 7 години
аааааааааа супер ама не само така а от всякъде да го проверят,мн ще излезне
1
0
 
24
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Ето защо вдигат билета на 1.6 лв. Новия трябва и той да лапне.