Баща отива в затвора, не плащал издръжката

Врачанинът 6 г. не давал и стотинка на детето си
19 май 2016 19:22,
19
Баща отива в затвора, не плащал издръжката
Снимка: Булфото, архив

Баща, спрял да плаща издръжка на детето си, ще лежи в затвора. Подсъдимият врачанин отнесе 1 година лишаване от свобода при строг режим в зандана заради това, че в продължение на 6 г. не превел и стотинка на детето си.

Делото срещу него бе разгледано преди дни от състав на Районния съд във Враца, където магистратите го признаха за виновен, съобщава "Труд".

От материалите по делото става ясно, че от юни 2010 г. до януари т.г. мъжът не е превел издръжка на детето си. Натрупаният борч към сина му бил в размер на 6800 лв.

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжния съд във Враца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
2
 
! Отговори
коко преди 7 години
Трябва да се спре порочната практика, децата да на е даваъ на майката, само защото успяша да ги род и.
14
0
 
2
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Валерче, вземи си оправи сметките.На едно място пишеш 6 г, на друго че не е плащал от януари до юни, което е 6 месеца. За едно от двете си излъгала, а може и за двете.А иначе гледам няколко злобни коментари от точно като теб неграмотни хора.
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де ако бащата е от малък град и не работи от 5г и ходи слугува от време на време за 5,10лв зада приживее. ТАКИВА ИМА МНОГО 'Защо няма усъдини от министрите че не могад да осигорят работа НА ХОРАТА. Едва ли човека Взема 2000 лв и ходи пие ходи по и се дрогирва ако има пари би дал. А ако има и не дава тогава заслужава 100 туяги
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа амааа...знаете
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно! Дано има повече осъдени. Напият татко от 4 години не е дал и стотинк на детето. Води се безработен и, ако го осъдя, няма от къде да си възстановя и адвокатските разходи. Всичките му вещи се водят по документи на майка му.
10
6
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Стига сте оправдавали този ***!
9
7
 
11
 
! Отговори
Избегал1991 преди 7 години
Е, нема що, магистрите помогнаха на момчето. Сега бащата е и съден и като излезе от затвора още по голяма заплата ще получава, за да дава на детето. Много умни! Типични българи.Горд съм, българин да се наричам, ха, ха.
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скапана дьржава добре , че избягах преди 20 години
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 майката е професионалистка
6
7
 
18
 
! Отговори
някой преди 7 години
Чак да лежи една година в затвора е прекалено за такова нещо. По-добре да му конфискуват някаква собственост, да му спрат социални помощи ако получава такива, да му удържат от заплатата, или дори да го задължат на принудителен труд, но затвор..... !?
5
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво N 2 и 3, веднага го оправдахте! А някой пита ли майката как се оправя с всичко?! Тя не е захвърлила детето си в дом. Дано влезе в затвора. Там ще го "научат"!
4
6
 
25
 
! Отговори
Хан Крум преди 7 години
Бих добавил и 100 тояги на голо.
3
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да лежи. И другите такива да ги затворят! С лопата да ги ринеш такива.Съдът им налага да плащат процент от минималната работна заплата, а те се изкарват безработни. Но съдът не пита иначе майката как се оправя с всичко. Иначе такива "бащи" един път като дадат 50 лв и цял живот се бият в гърдите. Иначе имат $ за гуляи и други развлечения.
2
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При високата безработица и хиперинфлация заплатите спадат и човека не може да си купи хляб камо ли да храни деца.
1
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даа за кокошка нема прошка ама за милиони нема и закони. Колко народ са за затвора обаче те са недосегаеми защото имат милиони и ще се откупят. А този баща питатели го какво работи и колко заплата взима? Да ама вас това не ви интересува важното е че сте хванали една овца и сега ще я одерете жива. Защо нищо не се чува за онези дето пребиха семейството на околовръстното? Защо нищо не се пише за онзи от дпс дето изпрал милиони? Да за там е тишина и спокойствие защото така са ви наредили мутретата!