Няма напрежение между България и ЕК!

Захариева: Европа отложи визитата на правосъдните експерти
1 юни 2016 17:21, Анисия Иванова
7
Няма напрежение между България и ЕК!
Архив: Булфото

Няма напрежение между нас и ЕК, каза министърът на правосъдието Екатерина Захариева по повод на отложената проверка на българската прокуратура от европейски магистрати. По думите й отлагането на идването на експертите у нас е било поискано от ЕК.

Захариева каза, че за първи път у нас ще се правят подобни анализи. Много време е отнело да се детайлизира начина на извършването им и да се намерят експертите, които трябва да са действащи прокурори, запознати със ситуацията в България.

Министър Захариева посочи, че се учудва от днешните изявления на народни представители, които според нея би трябвало изключително много да подкрепят анализа, защото в публичните си изяви казват, че съдебната реформа е най-важната, пише БТА

Още по темата
.

Захариева допълни, че тя многократно е настоявала експертите да дойдат колкото се може по-скоро. Тя посочи, че още в началото на април е било обявено, че ще бъде извършена необходимата организация, но експертите не са успели да дойдат. Захариева заяви, че правителството иска анализът да е задълбочен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая гъска и тя е от нашите , кряка каквото и кажат,олигарсите , цацата,мафията. За това е тикат навсякъде,защото слушка И е некъдърна. Нищо няма да направят,щом Цацата е поел командването и хода на съдебната реформа.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИЕ СЕ НАВЕДОХМЕ ДА СИ ВРЪЗВАМЕ ОБУВКИТЕ А ТЕ МИНАХА ЗАД НАС...
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, миличката, тя ги искала, викала ги експертите да дойдат, възможно най-бързо...но те не идвали.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа е разбрала, че това посещение е безмислено.
1
2
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Добре до къде мислите че ще стигнете с тия Лъжи? Престъпноста е 100%Полицаите са по големи бандити от мутритеКражби от еврофондоветеБитова престъпностОт 2.6% ръст на икономиката се оказаха блян и реално е 0.6% дори си признахте!През месец се теглят държавни заеми!С обяснения че се погасяват стари дългове... Не справяне с мигранската вълна... Абе с една дума Х.А.О.С!!!