Майката на детето, "блъснало" джип: Свидетелите лъжат!

Твърди, че очевидците са заплашвани, за да дават фалшиви показания
Обновена: 21 юли 2016 10:05 | 21 юли 2016 10:00,
35
Майката на детето, "блъснало" джип: Свидетелите лъжат!
Снимка: Нова тв

Досъдебното производство за инцидента с моето дете е манипулирано, обяви Анита Гълъбова, майка на 6-годишния Ивайло, който пострада сериозно, след като бе пометен от джипа на кмета на Трън.

Според заключението на разследващите детето само се е ударило в колата и така си е причинило средна телесна повреда - отстранени са далакът и част от черния му дроб.

Още по темата

Анита Гълъбова разкри, че важни свидетели, очевидци на случилото се, са заплашвани, за да мълчат или да дават фалшиви показания.

Именно тази теза в момента е обект на проверка от страна на отговорните органи, съобщи говорителят на главния прокурор – Румяна Арнаудова. Тя каза, че е била взета проба за алкохол на кмета на Трън Станислав Николов и тя е била отрицателна, без да е ясно кога точно е направено изследването.

"Полиция не е идвала на мястото, защото той веднага сам е закарал Ивайло до болницата", обясни пред Нова тв майката на момчето. Тя е категорична, че вярва в правосъдието и очаква истината по скандалния случай да бъде разкрита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Именно детето е блъснало джипа, а кметът е получил уплах и са му лели куршум. После специална психоложка е започнала сеанси за възсатновяване на крехката му психика. децата на България се отличават със своята агресия спрямо джиповете и слабите си стомахчета, докато кметовете са до един свръхчувствителни и милозливи, а това далавери, корупция, връзкарство - никога не са чували дори, всяка тяхна стъпка е бистра сълза - оказва се в буквалния смисъл, обаче..
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е единствената държава В СВЕТА, в която дете блъска кола. Осъдете детето, родителите му и роднините му до девето коляно. Разпънете на кръст всички тях и сложете лика на кмета в икона.
26
0
 
6
 
! Отговори
Кон преди 7 години
с 20 км нямаше да има тези последици.
25
4
 
4
 
! Отговори
шофьор преди 7 години
в никакъв случай не оправдавам шофьора (кмет, счетоводител, чистач...) но ежедневно съм свидетел как децата са оставени сами да играят на улицата, докато родителите им спокойно пият кафе. Децата нямат спирачки, но много често шофьора и с 20 км./ч.пак не може да реагира на деца оставени без надзор.
24
4
 
5
 
! Отговори
За 27 преди 7 години
Гербер герберу око не вади....
23
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много врагове има Николов в Трънско, защото само за 2-3 години той направи буренясалото, мърляво, порутено градче, в иначе прекрасното Трънско, град, според чужденци, като в Швейцария. Привлече програми, осигури работа. Е, как дъртата комунистическа мафия ще търпи един образован, прогресивен, небюрократичен кмет? Жалко, ако има вина за случая. Жалко и за детенцето. Но защо то е било само на улицата? А шофьорът веднага го е закарал в болницата. Това говори ли ви нещо? Дано майката не е използвана
22
1
 
1
 
! Отговори
спокоен град преди 7 години
Люлка ?
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма как да се блъсне само детето с такава скорост че да му заминат далак и черен дроб. Ако беше така всички деца нямаше да изкарват до 10г
20
4
 
3
 
! Отговори
Magy преди 7 години
Kolko samo ni e skapana dyrjavata i vsi4ko. DETE BLYSNA KOLA. Idiotska rabota. Decata ne znaqt 6to e to pravila na pytq, zatova nie trqbva da gi pazim. A za syda da ne govorim, 4e v toq slu4ai kakvi dokazatelstva im trqbva 4e pone nqkakva mqrka da mu nalojat na toq skapanqk kmet. Nekadyrni v upravlenieto, nekadyrni i v shofiraneto. A svidetelite da si idat i da si kajat kakto e bilo, 4e dokato ni e strah shte ni izbivat, tormozqt i grabqt.
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутра с последен модел мерцедес се забива отзад на един валяк. Идва катаджията, побъбря си с мутрата и отива при шофьора на валяка:- А сега кажи, как го изпревари с висока скорост и как го засече!
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Боко беше наистина сериозен политик, нямаше само чрез медиите да обявява разочарованието си от кмета, ами щеше да го привика на 4-ри очи и да му поиска незабвано оттегляне от поста. Обаче нали трябва да си направи реклама за пред материала.
17
2
 
19
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 7 години
Българския народ е в тежък плен на мафията, мафия, чийто корени са на едно единствено място, в парламента ! Който е част от политическата хунта, за него закони няма ! Него го пазят и МВР и прокуратура и съд ! А всички те отдавна са не държавни структури, гарантиращи държавността, а организирана престъпна група ! А случай като този в Трън в държавата ни има стотици, ако не и хиляди !!!
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама как така....Всички знаят, че джиповете на ГЕРБ не блъскат деца, а децата блъскат джиповете на ГЕРБ.
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, всички знаем, че свидетелите лъжат. И прокурори, и следователи, и съдии- и те знаят! Но не им пречи да обявят за виновно детето. Остава да го глобят, дори в затвора да го вкарат като престъпник, че е блъснало джип и едва не е убило шофьора.
14
2
 
21
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Кой сега ще му плати изкривеното по джипа на горкия човечец?!!!!!Явно това дете няма баща. Ако това се случи с моето тоя го прегазвам или убивам и я ме осъдят я не................
13
2
 
41
 
! Отговори
Поаро преди 7 години
До Анонимен 5 ... АНОНИМЕН 5 ... НЕЩАТА СА ЯСНИ , НО ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ... КМЕТА Е УДАРИЛ ДЕТЕТО , ЗАЩОТО Е ПИЛ АЛКОХОЛ И Е БИЛ С ЗАБАВЕНИ РЕАКЦИЙ ... ЗАКАРВА ДЕТЕТО В БОЛНИЦА И ГО ОСТАВЯ ТАМ , ОБЯСНЯВАЙКИ , ЧЕ Е ПОСТРАДАЛО И СЕ МАХА , ЗА ДА НЕ МУ НАПРАВЯТ КРЪВЕН ТЕСТ И ДА УСТАНОВЯТ НАЛИЧИЕ НА АЛКОХОЛ . И ДОКАТО СЕ НАМЕРЯТ СВИДЕТЕЛИ , АЛКОХОЛНАТА ПРОБА ЩЕ Е ОТРИЦАТЕЛНА ... КМЕТА Е НАГЪЛ , НО НЕ Е ГЛУПАВ ...
12
2
 
15
 
! Отговори
Инж. преди 7 години
До PVC кметския роднина.Моето момче, аз няма да претендирам какво има в главата ми, но поне на всички е ясно, че в твоята няма НИЩО. Айде не се напрягай, че ще скъсаш сухожилие.
11
2
 
4
 
! Отговори
In Mother Bulgaria преди 7 години
kids hit cars
10
4
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Нали вожда е разочарован от този кмет,по голямо наказание от това има ли.
9
14
 
3
 
! Отговори
PVC профил преди 7 години
До Инж.Абе ти нещо, на много отворен се правиш. И много щедро раздаваш присъди. В същото време, ясно си личи, че в главата ти няма признаци на разумен живот.