Адвокатът на отличничката: Убила е при самоотбрана!

Момичето твърди, че е била изнасилена от Боньо Фаса
28 юли 2016 13:14,
91
Адвокатът на отличничката: Убила е при самоотбрана!
Снимка: flickr

Убитият в Стара Загора мъж от 18-годишното момиче се казва Богдан Динев, известен като Боньо Фаса, съобщи "Дарик".

Ученичката твърди, че е била изнасилена от Богдан, а според адвоката й Валентин Димитров тя е действала при неизбежна самоотбрана.

По думите му момичето е в тежко психическо състояние.

Още по темата

62-годишната жертва е с богато криминално минало. Лежал е няколко пъти в затвора. Назад в годините е бил охрана в няколко дискотеки в града и в някои старозагорски села.

До момента е установено, че обвиняемата няма противообществени прояви и не е осъждана.

Момичето работело в заведение, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно на работното си място срещнала Богдан.

След убийството тя сама отишла и се предала в полицията. Към момента 18-годишната ученичка е задържана за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ако е било доброволно щеше да си вземе парите и да си трьгне за да помогнена бюджета е отишла да му чисти и готви и тогава е станала белята това си есамоотбрана
45
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако каже,че била изнасилена и след това го е убила в яда си за отмъщение ,момичето ще бъде много зле, защото няма да може да използва казуса неизбещна самотбрана. Ама добре е постъпила, ако наистина я е отвлякъл.Но сам да я отвлече...не е много лесно.Не е ли викала. Има хора наоколо.
44
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е трябвало да го убива.Като е видяла, че иска да я изнасилва, да си свали гащите, да изчака докато си свърши работата и после да иде да се оплаче.
43
3
 
22
 
! Отговори
Х преди 7 години
Адвоката на момичето е казал ,че е при самозащита, а прокурора му отговорил "Ако баща и плати, съгласен.
42
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите оставам с впечатлението, че огромна част от българите са дипломирани юристи...
41
1
 
7
 
! Отговори
До Ханс преди 7 години
Ханс Ега ти се изредят анадолските ***.Амин дай боже!
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, браво, ама сега девойчето за съжаление ще ходи в панделата, а не тия дето лансират подстрекателски "БРАВО"-то.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 45-----------------------------------Сводникът казал, че доказателствата срещу убийцата ще ги даде сестра ти, която била колежка на момичето.
38
4
 
20
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Смело момиче!!!Отмъстила е за себе си и за другите момичета, които не са имали смелоста да съобщят в полицията за изнасилването им от този пръ...ч, и в същото време е отнела възможноста на този не....рез да се поругае с честа на друго момиче!!!!
37
6
 
3
 
! Отговори
за съжаление преди 7 години
До *** къдя нъ къдя ...много просто парче си.
36
28
 
5
 
! Отговори
Ут къдя нъ къдя преди 7 години
Като я е изнасилил, да го изнасили и тя.... /зъб за зъб, око за око/, защо ще го убива!!!!
35
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ако е двойкарка може, на ако е отличничка - виж тогава не може.Направо се уляхте и със статията и с двойни стандарт, който прилагате.Иначе като гледам форума е пълен със съдии, готови да оправдаят убиец само по една вестникарска статия, която дори не се знае дали е обективна.
34
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На какво са научили учителите, не я ли е срам да убива човек, който може да и бъде дядо.Нас едно време ни учеха да уважаваме възрастните хора
33
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо никъде в статията не се казва, че убийството е половият акт, който предстои да се докаже дали е бил доброволен или насилствен е станал В ДОМА НА УБИТИЯ на 25-ти юли, а убийството на 27-ми юли. За каква самоотбрана въобще може да пледира адвокатът й. Това си е ПЛАНИРАНО УМИШЛЕНО УБИЙСТВО.
32
4
 
12
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
Самозащитата през комунистическо е била забранена и за това сега повечето умници тук осъждат горкото дете.И сега не ми разправяйте, че не било така защото си патим още от сегашната конституция, която е производна на тази създадена от БКП.
31
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама всички съдии станахте и присъди раздадохте без да знаете детайли. Плюето по момичето, че било отишло при дъртия, ами аз досега не прочетох къде са извършени и двете престъпления, ами ако я е изнасилил в заведението където работи или тя просто му е отворила като се е прибрала и той е нахълтал... спрете с глупостите ами мислете преди да раздавате присъди... Жалко само, че ще го лежи този *** и си е прецакала бъдещето...
30
1
 
21
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Със сигурност много бъркаш. Почти всички мъже до края на живота си го могат.Ти да не си на 15 години, та си мислиш, че само ти можеш да вдигаш самолета?
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 34 За Виагра чувал ли си ...
28
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам какви разсъждения имате и да оправдавате хладнокръвно убийство . Защо на всякъде се парадира , че това момиче е учило е елитна гимназия ? Какво общо има ? Тя е убила хладнокръвно човек и то с няколко прободни рани . Щом е бил криминално проявен тя какво прави при него ? Нали е от елитно училище , а познава такива хора ? Щом е при самозащита , можеше да го наръга примерно в крака и да избяга , нямаше да го убие , но тя го е намушкала зверски няколко пъти ? Няма нормален човек който ще вземи нож и така зверски да умъртви друг човек . А и е пълнолетна . Учителите в това елитно
27
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да я е изнасилил, защото на 62 години със сигурност не може да го вдига.Освен ако е било с пръст.