Мейзер продума: Мачкат ме, искам да умра достойно!

Миската вече е без американски паспорт, остава в ареста
Обновена: 23 авг 2016 13:22 | 23 авг 2016 12:04,
110

Снимка: Черно море

Скандалната Анита Мейзер остава в ареста, реши Апелативен съд – Варна, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Варненската миска, която бе обвинена в убийство по непредпазливост на съпруга си Николай Димов, както и за подкуп на полицай в размер на 30 000 евро, обжалва наложената ѝ мярка "задържане под стража", но магистратите отхвърлиха искането й да бъде поставена под домашен арест.

Още по темата

Обвиняемата остава зад решетките, а американският й паспорт беше прибран от съда.

Така тя няма как да напусне страната ни, но съдът се аргументира, че без експертиза не може да се каже дали това действително е документът й, издаден в САЩ.

В няколкото минути, в които днес Анита Мейзер имаше възможност да говори пред журналисти, тя обвини сестрата на съпруга си, че я притиска с влиянието си на общински съветник.

Въпреки това Мейзер изяви желание да говори с нея, защото "двете имаме какво да си кажем", а и обвиняемата иска да докаже, че не е виновна за смъртта на съпруга си.

"Има въздействие от страна на сестра му, която е общински съветник и има сериозни връзки. Мачкат ме по най-ужасен начин", каза през сълзи Мейзер.

"Искам да умра достойно. Не искам да ме мачкат, защото имайки подобна намеса, аз не мога да се боря срещу цял народ, както през 2014-та", заключи миската на влизане в съдебната зала. Минути по-късно тя бе изведена от там, с белезници на ръце и отведена отново в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
50
 
! Отговори
WTF????????????????? преди 7 години
Докога ще плашите хората с този травестит? Мъжете стават временно импотентни когато видят снимката на това животно :)
35
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко ривеш ***..... ко ривеш..........га яди кифтетата ни рива, ся ривеешш.........
34
3
 
43
 
! Отговори
варненец преди 7 години
Съществото не е от Варна и не е варненска мис. Редакторите, моля определете родното и място и етнически произход !
33
1
 
38
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
За да остане в ареста ,значи има нещо което ние не знаем.
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз все още се чудя, защо е с обвинение за непредумишлено убийство, май тия пари дето не ги е взел полицая, ги е взел прукорора
31
1
 
28
 
! Отговори
Вера преди 7 години
Никой не иска да умреш.Живей си живота,но в един от затворите на България.Ти си голямото чудо за държавата ни. Десет лета зад решетките,ще са ти малко.Разбра се,че си направила "щастлив"втори твой съпруг,така че и Господ не може да ти помогне,но сигурно и той не желае.
30
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турчина дето сгази мотористи не беше с двойно гражданство но го пуснаха с фиктивен договор за наем. Анита уж щеше да избяга с ачериканския си паспорт и ето предава паспорта, който нашия съд сега решава че не е истински и не го признава. Демек й лепват и обвинение за фалшификация на документи. Ман наистина сестраъа на импотентното жиголо има пръст в работата- такова работещо правосъдие друг път не сме виждали
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako я разпита Цацаров тя ще му пусне и разбира се че ще е невинна.
28
2
 
20
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
За какво толкова шум не разбирам!!!!
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абстрахирайки се от конкретиката и напълно съзнавайки спецификата във всеки един отделен случай, впечатление ми правят взетите решения.Най-общо, при извършено убийство без ЛМПС, обвиняемият дори и с чисто съдебно минало и всички свързани юридически каламбури, не може да разчита на благосклонността на съда и най-често остава зад решетки. Но ако случайно има замесено превозно средство, тогава изведнъж се оказва, че няма опасност от укриване, почти Коледа е, а вътрешната убеденост върши чудеса.
26
5
 
20
 
! Отговори
Василев преди 7 години
"Граждани" има Серум на истината. Нека Цацаров я разпита с този серум и да пуснат разпита в ютуб. След него съм сигурен, че желанието на Мейзър ще се сбъдне, ще умре от срам.Агент Ханибал Лектър, ЦРУ!!!
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако иска да умре достойно, да застане и да каже истината без увъртанки, без шикалки и оферти към служителите на реда. След което да остави на адвокатите, съда и т.н. да си свършат работата.
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам с какво е по лоша примерно от некой наш политик.
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не си духнала веднага след инцидента.Там при братя Г-ви,Веска Меджидиева и др.
22
3
 
11
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Жени Калканджиева
21
2
 
2
 
! Отговори
дфгдфг преди 7 години
в АМЕРИАКНСКИТЕ ФИЛМИ пандизчиите ги карат пред едни гомеми съдилища , с много стълби и папараци , а нашето е много демо ......Прочети още на: dnes.bg/temida/2016/08/23/meizer-produma-machkat-me-iskam-da-umra-dostoino.313314,image4#comment-newest
20
2
 
5
 
! Отговори
сдфсдф преди 7 години
в АМЕРИАКНСКИТЕ ФИЛМИ пандизчиите ги карат пред едни гомеми съдилища , с много стълби и папараци , а нашето е много демо ......
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСКА ДА УМРЕ ДОСТОЙНО КАТО МАРК МЕЙЗЪР
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че е грозна и се натискаше да е известна изнерви всички и сега няма значени е колко е виновна никой няма да я подкрепи. Доста слаба причина, но това е.
17
0
 
17
 
! Отговори
Българин преди 7 години
В женския затвор как потриват ръчички за Мейзер ...