Търсят се: Свидетели на счепкването на Стоичков

Прокуратурата води разследването за хулиганство срещу Камата
155
Търсят се: Свидетели на счепкването на Стоичков
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Прокуратурата е възложила на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на в. "България днес". Това става ясно от прессъобщение на прокуратурата.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира "възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удари по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко трябва да им счупи ръцете на тия прокурори много взеха да им знаят устите. Даде им работа, хлеб да имат да не гладува а ето ти благодарност. ***.
36
1
 
9
 
! Отговори
до реалиста преди 7 години
абе личи колко си грамотен...Джъстин Бийбър лисна в лицето на някакъв журналист колата в ресторнат и в САЩ го побъркаха...известни личности от ранга на Джорд майкъл, които са се репчили на полицаи в САЩ са прекарвали в затвора - кой по 90 дни, кой по 6 месеца изправителен труд. Нашият удари в лицето полицай - уволненият е полицая. набива нееднократно журналисти - на стадион, общественено място, предният път беше в ретостарнт.... не говорим да са му в къщата...пък и да бяха - поканил ги е.
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
българска простотия
34
1
 
8
 
! Отговори
SS преди 7 години
Да де, ама Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура Етрополе е срещу неизвестен извършител!Ако тиа си бяха на мястото, досега отдавна трябваше Стоичков да е арестуван (и да си дава показания), а не да се правят, че това, или онова не е ясно, не е сигурно, и чe журналистът си твърди неща, ама не може да го докаже с филмчетата, и едва ли не е сънувал, т.е. да разтакават докато Стоичков благополучно се омете от страната.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чал.мата се показа за пореден път
32
0
 
0
 
! Отговори
Камата преди 7 години
Аллаху Акбар
31
7
 
4
 
! Отговори
Korean soup преди 7 години
Най-смешно беше обяснението на наглия папарак защо имал право да снима: на него това му била работата и за това му плащали. Да го питам аз тоз пишман журналист, ако аз кажа, че на мен ми е работата и че ми плащат да го снимам докато се оправя с интимния си приятел, той ще ме пусне ли в спалнята си. Ще питам и тези дето плюят по Стоичков: Ако някой снима без ваше позволение детето ви, пък било то и на публично място, вие как ще реагирате? Това, че е публична личност, не му дава по-малко права.
30
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До До 14Обясних ти какво се случва в Америка ако неканен наглец проникне и почне да щрака - ако можеш чети ако не проблема си е твой...
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цяла сутрин коментирах, че той е бил подготвен, знаел е че журналистите ще дойдат и с това рязко тръгване е искал да го сплаши, да направи демострация срещу цялата гилдия - вижте кой съм аз. Предварително е търсил конфликта.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ицо президент, кандидат на ГЕРБ!
27
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До АнонименПросто съм юридически грамотен - за разлика от некви селски бекове тук дето злобеят и го превръшат на спор Леефски-ЦСКА....
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли е начинът за уреждане на споровете - саморазправа ? да не забравяме как Стоичков наби полицай,, защото му направи забележка, че паркира НЕПРАВИЛНО. във САЩ този тип вееч щеше да е в затгвора.
25
0
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Е не знаех че ги е поканил на стадиона- значи е искал сензация за да пишат повече за него - ясно !
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ицо комунист, турски терорист, лош футболист, бивш селянистТи позор си за България и изтривалка на ИспанияЦял живот със ЦСК грухтиш и из кръчмите ехтиш
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бъркате ЛИЧНОТО пространство на Стоичков, което е неговият дом, с СТАДИОНА, което е ОБЩЕСТВЕНО пространство. ОСвен това щом Стоичков ги е поканил това вече не е лично пространство.
22
4
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Това няма как да стане. В Америка Стоичков е хрисим като овчица. Той е наясно, че там магариите му няма как да минат, и ще си понесе последствията, затова и помен няма от буйния му нрав.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
там е въпроса че всички журналисти са канени от стоичков, а мястото е ОБЩЕСТВЕНО - стадион. Самият стоичков пък е публична личност всеки има право да го снима.
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Реалисткапишче много филми гледаш :)
19
7
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Ами пък какво-ходят да се врът в личното пространство на Стоичков-- човека иска спокойствие - какво само го снимат - после ще се гледа в жълти вестници - като че костюмът му е малъък или е черен цвят или дъщеря му се е спънала - гадните журналисти са нахални и арогантни - и аз да съм - и аз ще ги тупам - ама не съм известен и за журналистите съм невидим - както повечето от ВАС пишещи в форума !! И затова имам спокойствие - )))
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ицето е дърт тарикат, ако не беше набил журналиста, кой щеше да разбере, че дъщеря му се омъжвала?!