Ало измамник ще лежи две години в затвора

В рамките на 17 дни той взел парите на 10 души
17 окт 2016 15:07,
14
Ало измамник ще лежи две години в затвора
Снимка: Gettyimages

Окръжният съд в Кърджали осъди 35-годишен мъж на две години затвор за съучастие в няколко телефонни измами, съобщиха от Апелативна прокуратура - Пловдив.

Георги Г. е бил признат за виновен за това, че в съучастие с неизвестен извършител в рамките на 17 дни през ноември и декември 2013 г. е измамил общо десет души.

От потърпевшите измамникът получил пари и бижута за общо 18 795 лева. Пострадалите са били заблудени, че техен близък - син или дъщеря, е пострадал при пътно-транспортно произшествие и за лечението му следва да се плати голяма парична сума.

Осъденият отивал при измамените и взимал приготвените от тях пари или златни бижута. Задържал част от парите за себе си, а останалата сума и бижутата оставял по указания на организатора на измамите, който не е установен при разследването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много *** и фашкия драска тука в този сайт.То бива, бива, обаче тук е *** до трола, кой от кого по-злобен и нeгpaмoтен. Но ще дойде Видовден и за вас ***, крадци и ало-мошеници и измамници. И тогава ще проклинате денят в който сте се родили.
10
1
 
4
 
! Отговори
Съдията преди 7 години
10 измами по 2 годни = 20. Следващият!
9
1
 
6
 
! Отговори
БХк преди 7 години
някой да е питал дали БХк дали е съгласна с тая нечувана пресъда?
8
2
 
5
 
! Отговори
Лозан преди 7 години
Това е опасно престъпление насочено към граждани в неравностойно положение-възрастни,деца,болни... За повече от 3 извършени измами, трябва да е мин.5години ефективно... реално 3г.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЕТОВО, ВЕТОВООООООО!!!Там е заровено кучето!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 години за 10 измами?! Реално той ще излежи не повече от 1г. и ще го пуснат за добро поведение пак да прави същото. Е това му се вика правосъдие. Естествено за парите нищо не се казва, ясно е, че те никога няма да се върнат
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ветово, Ветовоооо... Там е ключа за палатката
4
4
 
5
 
! Отговори
vip преди 7 години
palen smqh demek deto ne e vinoven e osaden a tezi koito sa zablujdavali prodaljavat oshte da deistvat.S dve dumi sa si namerili nov chovek i rabotqt otkasani ste
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на яcтpeба
2
0
 
9
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Е, ся вече им ..ха мамата на тези телефонни измамници. Май още един остана, и министърката на МВР-то ( не я помня как се казваше), може да се появи и да съобщи колко много работа е свършила и как е наказала тези телефонни измамници.
1
3
 
15
 
! Отговори
темида преди 7 години
Още в новините:В ада заваля сняг.Налъми цъфнаха и дадоха плод (собственика в потрес)НАСА и Църквата признаха за съществуването на нов сезон - Куково Лято