Пуснаха от ареста Димитър, който нападна лекарка в Пазарджик

Над 100 души се събраха на протест пред съда в негова защита
81
Пуснаха от ареста Димитър, който нападна лекарка в Пазарджик
Снимка: Dnes.bg

Съдът в Пазарджик е освободил от ареста 18-годишния Димитър Костадинов, който заради побой на лекар от болницата прекара там 5 денонощия зад решетките.

Още по темата

По-рано, през деня над 100 души протестираха пред сградата на съда в Пазарджик в подкрепа на агресивния младеж.

С плакати "Искаме справедливост" близки и приятели на 18-годишния Димитър настояваха за освобождаването му от ареста.

"Ако имаме пари, той няма да е там, но няма пари, а и сме никои. Защо скриха камерите? Как може в Бърза помощ да няма камери? Утре може да ни утрепат там и няма кой да те защити. Цялата държава трябва да се блокира, защото сме безсилни, грешка на природата. Ние сме нищо", казаха защитниците на Димитър Костадинов пред БНР.

Стигна се и до словесен сблъсък между протестиращи и полиция, след като органите на реда се опитаха да освободят движението по по булеварда, от постоянно пресичащи протестиращи на пешеходна пътека. 

Защита на Димитър, който е обвинен в нанасянето на лека телесна повреда на две длъжностни лица, настоява той да бъде освободен срещу подписка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
17
 
! Отговори
11 преди 7 години
Кой плаща на лекарите бе, ***! Без парите на пациентите, какво ще правят бе, ***?Лекарите не са повече от другите хора!Нямат право да се правят на богове, защото не са!
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За техният труд дали е толкова ценен!? Сещам се за следният случай на скоро! В ромската махла на СтЗ няколко години действа фалшиво GP! Човека не завършил за лекар! Но е работил като такъв имал договор с касата, преглеждал,лекувал,правил манипулации и издавал болнични и направления! Преди да го закопчаят!Обаче хората бяха по-доволни от фалшификата от колкото от новия оригинал с диплома!ФАКТ!
41
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лекарите не са ви слуги или роби, вие търсите помощ от тях, парцали мърляви.
40
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом за сестрите в спешното нашия живот не струва нищо, то защо техния за нас трябва да струва нещо? Защо трябва да уважавам някой, за който умиращия ми роднина е последно грижа на работното му място? И кога ще видим арестувани хора в бели престилка за немърливъ отношение към работата и доказано причинени вреди на хората.
39
8
 
10
 
! Отговори
Ванесе преди 7 години
Бях очевидец на безсрамното и арогантно държание на лекар от бърза помощ към възрастна жена от ромски произход в Кауфлант Пазарджик.
38
5
 
13
 
! Отговори
мутра преди 7 години
Няма ли бой работата не върви!
37
4
 
4
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Няма виновни в условията на демокрация. Който е по силен е прави. Ако лекаркара след като я беше ударил го беше застреляла щеше да каже че е било законна самоотбрана. То и в най цивилизованта страна в света САЩ е така. Който стреля и бие по добре е прав.
36
8
 
24
 
! Отговори
САШО+ преди 7 години
Гледам коментирате.....Блъскат се две коли.В едната братовчед ви.Отивате и го виждате целия в кръв, едвам говорещ.Викате линейка, идва за 40 мин, карате го спешен център.И тук ти вика дежурната, ще чака, има време, ред, какво че тече кръв, усигурен ли е, пръстов отпечатък, къде му здравната книжка.Вие: извикайте лекар, хирург.Тя : Абе ще викам когото си искам, сядай и мирувай........Вие: Д.а е.б.а твойта м.а.м.а и ***, ще умо.риш човека ***!Тя: Ще пс.уваш, айде отвън в коридора ...
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Шарков не каже къде са парите за санитари в спешните отделетия.Айде доктори няма, ама къде са хамалите.Цярата разправия започнала на входа, когато лекарят помолил близките да помогнат болния да бъде качен на болничната носилкаАко имаше санитари, то близките остават на входа та болницата и чакатИначе влизат вътре, бъркат се в лечението и пречатВ този случай пък претрепали лекаря преди да окаже помощАко болният беше починал , побойникът става у.биец автоматично
34
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тичай мило дете извън тая територия и не се занимавай с глупости повече! Да ти съдят опинците тука! Доктори=роми!
33
4
 
13
 
! Отговори
адвокат преди 7 години
Аз въобще не знам защо е бил задържан!?
32
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяха казали, че е ритнал котката, дето живее в двора на болницата, щеше вече да е осъден на година и половина .
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуснали са малката булка
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раздайте им палки и шпрей на тия охранители в болниците
29
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най- долно ле,ке, вдигнало ръка срещу женаЛоша съдба ще има този к,опел.дак
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който е ходил по болници знаеНищо не знаешАко държавата продължи да бездейства при такива фрапиращи случаи , не очаквай добрия тон в болниците да остане.Щом малкия *** може да обижда и бие, защо връстникът му с диплома да не може да те овършее, ако го предизвикаш
27
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изр.одът да лежи ефективноМр.ъс.на тварСтига сте подкрепяли насилници
26
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но и по принцип в България докторите са нвероятно диви груби и невъзпитани боклуц които има поведение и език на общи работници докери от преди 300 години.Който е ходил по болници знае .И аз не вярвах но ми се наложи наскоро.Тая кво?Напсувала го е че и пречи на следобедната дрямка и дивият селянин я е бушонирал.И тя сега обидена и огорчена ще емигрира в Германия.Нищо нека поработи малко в бежански център.Хехе може и млада майка на близначета да излезе.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвше да се сбият с куките.Едните куки лупат другите куки.После бият докторите.Селска идилия.След тва се натовариха на бе ем ве то дигнаха 200 и отсекоха 2 дървета.
24
5
 
13
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
sdv: Незнам роднини ли са, приятели ли са, но да се хванеш да се вдигнеш и да протестираш защитавайки хлапак вдигнал ръка срещу по- образована от него и жена ---------------------------Само от поведението й си личи колко е образована!: ))Има лекари, които допускат повече правописни грешки от третокласник, та взех да си мисля, че са едни от най -нискограмотните прослойки.у нас! За съжаление тенденцията ще се увеличава. Веднъж чаках цели 20 мин. пред кабинета една "лекарка ",за да обсъди по махленски с колежката си поредната сватба на Ники Илиев....