Ралф с ритника в ареста за 48 часа. Ще го пуснат ли! Решава Темида

Групи във Facebook призовават съда да е безкомпромисен с "изверга"
7 юни 2017 14:15,
205

 

Районната прокуратура в Несебър е настояла пред съда за постоянна мярка "задържане под стража" за 53-годишния швед, който изрита брутално в главата камериерка на хотел в Слънчев бряг.

Към момента Ралф Георг Сундберг е за 48 часа в ареста, и дъщерята на ритната жена изрази опасения пред Dnes.bg, че "ако не се повдигне ново обвинение – утре ще го пуснат и в петък ще излети".

Още по темата

Очаква се в четвъртък, 8-ми юни, Районният съд в Несебър да му гледа мярката за неотклонение и да реши дали ще бъде задържан за постоянно, или ще бъде освободен.

Междувременно Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България.

"Очакваме съда да не е милостив", споделиха инициаторите на петицията.

Министър Николина Ангелкова вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален".

"Задължително трябва да се вземат мерки и те се вземат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията", настоя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма настоя, че камериерката трябва да получи 50 хил. евро обезщетение.

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Темата коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Рагин,как не вие срам.Ако някой вас ви ритне така жестоко сигурно няма да му благодарите и ще искате да не излиза от ареста.Но,не вие се претоварвате да не изгубим скандинавските туристи.Що за туристи са те и англичаните които идват да се напиват и трошат и сбиват.И вие що за Българин сте.
12
0
 
34
 
! Отговори
... преди 6 години
Тоя сме.шник Рагин ли е, къв е, иска да ни спукват от бой и ние да си траем, да не ги изпуснем като туристи, така ли? Няма такава наглост, чесно!
11
0
 
39
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин. Ей бок*лук, не забравяй като си тръгва "чувствителния" да му направиш една сви*рка, все пак не можеш да си позволиш да го загубиш !!!
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овце, подритват ли ви европейците?
9
0
 
14
 
! Отговори
На бас че преди 6 години
ще го пуснат:)
8
0
 
31
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Ако не се повдигне друго обвинение...Господа съдии колко обвинения са ви нужни за да си свършите работатаОпит за убийство не стига лиФакта че ще се укрие със сигурност не е ли предпоставка за задържане
7
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го затворят в една килия с руското гуру от Бургас и който оцелее....
6
32
 
3
 
! Отговори
В. Магриотов преди 6 години
Хотелиерите не можем да си позволим да губим клиенти, като ходите в Гърция и Турция ще е така.
5
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обзалагам се,че ще го пуснат,пред вид морала на българските съдии.
4
2
 
47
 
! Отговори
Милен 31 преди 6 години
Ако някой има инфо дали от Бургас или от София ще лети и кога - да сподели. Аз ще се жертвам за каузата тоя да си получи заслуженото. Няма да ми е за пръв път да полежа на топло.
3
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да се даде международна гласност на случая и тоя да се съди до дупка. Не може нашите *** да ритат хората в метрото и да ставаме за смях,а да треперим на някакви си шведи,защото сме щели да ги изгубим като клиентела
2
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля се да го вкарат в затвора, дори за няколко месеца, те затворниците ще му покажат как се рита наистина, а и други неща ше му покажат.... другия път пак да си помисли дали ще дойде в Бг. Що не ходи тоя *** дасе сбие с някой мъж, щеше да прилича визуално на прасе по Коледа!
1
3
 
29
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Да пратя Перата да му спукат канчето, да плати една глоба на женицата обезщетение и да го пускат да си ходи, да видим друг път ще посяга ли!