Плажни страсти: 38-годишен адвокат обижда и бута 3-годишно

Накрая юристът отнесе глоба от 100 лева за дребно хулиганство
114
Плажни страсти: 38-годишен адвокат обижда и бута 3-годишно
Снимка: Булфото, архив

Варненски адвокат беше глобен за хулиганство, след като първо обиждал дете на плажа, а след това буйствал в районното полицейско управление, съобщават от Апелативната прокуратура в морската ни столица.

Инцидентът е станал в късния следобед в неделя на ивицата в квартал "Аспарухово".

38-годишният юрист се скарал с 3-годишното момченце, обиждал го, а после го бутнал на пясъка и то се разплакало.

През това време бащата на детето бил в морето, но веднага излязъл от водата, взел плажен чадър и подгонил с него виновника.

Семейството на детето повикало полиция, която отвела юриста в местното районно управление.

Там той продължил да буйства и да обижда – този път полицаите.

Заради поведението му се наложило да бъде задържан за определено време.

Срещу него е била образувана преписка за борба с дребното хулиганство, която прокуратурата внесла в Районния съд, а той наложи на адвоката глоба в размер на 100 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: детеглобаадвокатсъд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
9
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
До Анонимен36Три годишно трябва да се държи като хванато от гората ли?
49
4
 
16
 
! Отговори
КРМ преди 6 години
Представете си баща изживяваща се на мутра. Джипа му е върху тротоара. Говори с нечленоразделни звуци. Майката - силикон в устата, ци!!те, екстеншъни, изкуствени нокти. Говори високо по телефона, гледа оо високо. Тя все пак е хай лайф. Тогава идва ред на детето. То не е виновно. То е плод на родителите си. А те са плод на една криворазбрана демокрация. И тогава идва младо юпи което също е останало без нерви. Е картинката изясни ли се?
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има такива хотели. И са си хубави. Почиваш си, няма наоколо пищящи наташки, олеговци и марийки с невротизирани родители, които с крясъци ги гонят из двора, или ресторанта.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47Това е само сравнение на ситуацията за да може такива като теб да разберат по-лесно .
46
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, тука има дори сравнения да агресивно куче и дете .Вие се нуждаете от лечение, ако наистина вярвате в това, другият вариант е да се пишат подобни коментари, за да се поддържа темата. Даже и хотели, в които не пускали деца...тц тц.Чао.
45
2
 
11
 
! Отговори
до загорял преди 6 години
Мдааа, не си прочел внимателно. Искам спокойствие от натоварено ежедневие. Не ме интересува нито външния ти вид, нито ролекса, нито "Томи" - а единствено книжката ми и някой да не прекалява с хвърлянето на пясък. Но пък ........ не се знае
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НякойСтой си ти в къщи. Ти си отговорен за постъпките на синът ти, след като не си го възпитал и не можеш да го контролираш.
43
1
 
0
 
! Отговори
Do 10 преди 6 години
До АнонименТакива като теб ще има винаги.Не знаеш как се е случило...дали майката не е била навън, докато бащата е бил в морето...дали не е била на 2м от детето...колко време изобщо е траел конфликта и т.н.Колко време е трябвало на бащата да излезе от водата и т.н.Такива като теб...ще плюят тинаги!!!Оо..да..с убедеността, че са заели някаква безпристрастна страна...разглеждаща и двете позиции.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не се разбра къде е била майката..."Е как къде ? В съблекалнята със спасителя тренират изкуствено дишане и проверка по дупките.
41
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАми съди бащата, защо не си го осъдил ? Нали си бил в магазин, там е имало хора, вече във всеки магазин има камери и не е проблем да го докажеш.Това, че башата те е ударил не го одобрявам, но да се оплакваш, че те е ударила дете ми идва в повече.И се научете, че не се прави забележка на чужди деца, а на техните родители. Отиваш и говориш с родителя. И на мен когато непознати ми крещят на детето откачам.Идваш и ми казваш какво е направило- на теб се извинявам , а детето -наказвам.
40
11
 
7
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Нали е адвокат, трябва да знае как се процедира в подобен случай. Имам 3 годишен син понякога си мисля, че му секарам без да има вина точно за да не обезпокои някой. А като се замисля ми който не иска да бъде обезпокоен си стои в къщи и това е...
39
9
 
10
 
! Отговори
шматка преди 6 години
НевероятноНякакви де.или тука се опитват да изкарат детето виновно.Майко мила.Тоя "адвокат"само Колю Джуджето ще го оправи.Колко трябва да си т.п за да блъскаш 3 годишно дете.
38
5
 
0
 
! Отговори
Загорял преди 6 години
До мдаНаправо си те представих...Сега и ти си представи, че до теб сядам аз, нещо между Киану Рийвс и Бен Афлек...Слагам си хавлията точно между теб и неприятниците, и сядайки си свалям фланелката "Томи", и оставам по шорти и Ролекс.Почвам да мажа мускулестото си тяло, като наблягам на ръцете и рамената..Лягам по гръб и от тази позиция вече няма как да не си забелязала колко надарен мъж съм...Ти продължи сега...
37
11
 
15
 
! Отговори
Циник до 34 преди 6 години
Лесно се манипулира аудиторията....за повечето на пръв поглед - нещата са - големия лош чичко, и невинния младенец!Но никой 38 годишен не би направил такова нещо без причина.Адвокат....очаква се, че поне общата му култура и възпитание...са над средното - ерго - имало е причина - да избухне!Далеч съм от мисълта да го оправдавам...но го разбирам!
36
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36За това е нужен надзор. Все едно да си пуснеш агресивното куче да захапе някой и после като му биеш 2-3 шута тебе да те държат отговорен.
35
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29-иГоворим за 3 (ТРИ!) годишно дете - КАКВО възпитание?
34
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че детето може да е било пълно л**но, но това не оправдава саморазправата с него. На умряло куче нож да вадиш. Отиваш и се разправяш с родителите. Аз съм родител и се старая да не допускам детето ми да рпечи на някого. Ако все пак това се случи и някой посегне на детето ми, еми естествено, че ще го смачкам. Реда е да ми се направи забележка на мен и аз да взема мерки.
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникАмин!
32
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неслучайно хотелите, в които не допускат деца, са винаги пълни до дупка.
31
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И по мои наблюдения децата са доста невъзпитани, много е трудно да игнорираш едно такова дете, когато виждаш, че родителите не са си свършили работата, а всяка твоя намеса ще е "хулиганство".