Руското секс гуру в кома! Лекари в неведение: Йога похват е!

Митрадевананда Свами трябваше да бъде екстрадиран в Русия, но...
20 сеп 2017 16:30,
49
Руското секс гуру в кома! Лекари в неведение: Йога похват е!
Митрадевананда Свами. Снимка: архив, Булфото

40-годишният руснак Митрадевананда Свами, самопровъзгласил се за религиозен гуру, изпадна в кома.

Той е намерен в безсъзнание от надзирател на Бургаския затвор, където гуруто изчакваше процедурата си по екстрадиция в Русия.

Митрадевананда веднага е транспортиран в УМБАЛ Бургас, в отделението по реанимация, където обаче лекарите установили, че жизнените му показатели са нормални.

Още по темата

От болницата уточниха пред "24 часа", че пациентът е в кома, но от неустановен произход.

Не е изключено Свами сам да си е причинил това състояние чрез йогийски похвати. Той е бивш инструктор по йога, редовно практикувал дори в затвора, където се хранил само веднъж на ден и то с храна, специално приготвена за него от негови сподвижници, коментират разследващите.

Рано сутринта на 19 септември Митрадевананда Свами е трябвало да бъде транспортиран в София, от където да бъде екстрадиран в Русия. Когато надзиратели отключили килията му, за да го изведат, го открили неподвижен на земята.

40-годишният ексцентрик се издирва от руските власти за сексуално малтретиране на непълнолетен и сексуална експлоатация на млади жени.

Според разследване в Русия Свами бил лидер на престъпна група.

Мъжът бе арестуван в Бургас на 30 май. В края на юни пред съда той обави, че в Русия го преследват по политически причини, тъй като бил последовател на движението Шахтра, което в превод от руски означавало оръжие.

Митрадевананда Свами се издирваше с европейска заповед за арест заради убито на 16 юни м.г. малолетно момче. Гуруто се разследва и за търговия с женска плът и мъчения над деца.

Според разследващи сектата му "Каула Дхарма" събирала млади, предимно самотни жени, които Митрадевананда превръщал в свои секс робини. Той снимал порнофилми с тях, които разпространявал в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
8
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Тва му е по лична карта.Сменил си името отдавна.
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митра к'во???Абе я му пишете истинското име по паспорт - трите му имена!В един епизод от "От местопрестъплението" гледах за една такава секта в САЩ - вампири. Пият кръв, ходят да се черпят в "Кръвния бар".Та и те си имаха някакви измислени имена, като ги заведоха на разпит им обясниха учтиво, че или трябва да си кажат истинските имена, или ще започнат с лошо разпита. И те си ги казаха, естествено.
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ноу йограТоя е йога колкото аз съм Далай Лама. Това, което прави тоя и...д няма нищо общо с йогата.
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами - 40 дни в камерата на моргата и ще му мине и йогата и секса на гурото. и следващите няма да смеят да му повтарят номерата. а, а какво става с нашия деси от пелово,нали и той го раздаваше някакъв и опипваше жените ? хайде, и той - при гурото!
15
6
 
16
 
! Отговори
Дедо Поп преди 6 години
Ако направи така че да се измъкне от затвора ,хвърлям расото и кръста и се присъединявам към неговата Религия!
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па гуру!!! Само няколко нощи с наши м.а.н.гали в пандиза - и веднага е дал "заето". Нали уж е много печен? Нали го е слагал на килограми женоря? Ся малко на него му разлабиха ауспуха, и веднага припадъци! Ами в руския пандиз като го отпочнат чеченци и казаци???? Прави ли си тая сметка? И уж йога бил, а една халка не може да разтвори 7-8 сантима...
13
9
 
17
 
! Отговори
Ноу йогра преди 6 години
След медитация нищо чудно да изпадне кома, там може да се получат такива състояния, в които душата напуска тялото, но не може да се върне и следва директна кома. Който си играе с огъня може да се опари. Йогата е опасна, да не забравяме, че във всички ръководства и курсове за йога се практикува медитация.
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния, който "случайно" се разболя точно преди екстрадицията... нашите пък 2 дни преди процеса я кръвно вдигнат, я някоя криза получат...хайде стига, тоя филм сме го гледали вече! В кома или не да си го товарят на самолета и обратно в Москва. Пък там каквото искат да го правят.
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те точно руснаците искат екстрадицията му, ама нашите какво го мотаеха, не стана ясно.
10
8
 
10
 
! Отговори
Атеист преди 6 години
Митрадевенанда е име на божество.Като Христос и Мохамед но така като гледам по истинско от тях!!!
9
6
 
6
 
! Отговори
The vice преди 6 години
Интересно руският престъпник Чайка не си пребере ***!!!
8
4
 
34
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Я му наврете един кол в г.за на тоя да видите как веднага ще излезе от кома.
7
2
 
39
 
! Отговори
скънка преди 6 години
директно в Русия. Колкото и да не харесвам имперския подход на тази нация,тяхната простотия и мизерия,,много добре знаят как да се справят с такива индивиди. Ще има да проповядва на кирката в Сибир...,така и така ше им трябва свежа сила, за да свържат Транссибирката магистрала със Северна Корея ;)
6
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Впечатляващи способности... Я да го пращат на руснаците както си е така, те да си го изследват и разгадават.
5
2
 
22
 
! Отговори
а дали е така?! преди 6 години
Намерете един, който да ви преведе какво значи "Митрадевананда" и ще разберете какво прави руснака С ВАМИ! Мога да ви подскажа - поибаться с вами...
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този си е истински гуро но защо е правил такива неща с жените и най вече защо е убил малкото момче? Нещо в главата му е повредено.
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самовнушението е голяма работа! Хайде всички заедно: "Стабилни сме, стабилни сме, стабилни сме...".
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
той си е гуру, бившата на един познат я има в нета с тоз руснак... бая ги омайва, някак си му се вързват и то не малко...
1
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, този ще излезе, че е истински гуру, а не менте.