Удобната развръзка: Росен да се гръмне! МВР ще го докаже ли?

Частният детектив Марин Маринов за пробойните в разследването
8 яну 2018 10:30,
101

Полицията извършва повторен оглед на мястото, където вчера бе обявено от МВР, че е намерено предполагаемото тяло на Росен Ангелов, отговорен за шесторното убийство в Нови Искър.

Очаква се ДНК анализът да покаже дали откритото в село Луково тяло е на издирвания бивш затворник, който според полицията се е самоубил с един куршум в слепоочието.

Още по темата

Частният детектив Марин Маринов обаче се съмнява във версията на полицията и развръзката на бруталното престъпление.

"Тази развръзка беше сигурна, това беше най-удобният вариант за всички - да се самоубие. При залавяне нещата стигат до доказване, адвокати и вариант версията да пропадне. Сега нещата са "следствието приключи - забравете", обясни Марин Маринов пред Bulgaria ON AIR.

"22-ри калибър не е за толкова убийства, но да кажем, че е допустимо. Но да се самоубиеш с такова огнестрелно оръжие и заглушител...", изрази съмненията си той.

Частният детектив бе категоричен, че на този случай трябва да се даде обяснение. "Ако това е истината, докажете я пред обществото", призова властите Маринов.

Микробиолог Йордан Стефанов също не крие своите съмнения около истинността на фактите около случая. Той е на мнение, че не може да има категоричност в твърдението, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър.

Стефанов посочи, че ДНК анализът след намирането на петте тела в "Къщата на ужасите" е станал много бързо, а сега вторият - този на Росен Ангелов - все още не е готов.

"Откъде са взели референтен материал? Трябва да се определи какъв е биологичният материал. Следват други реакции, които отнемат доста време. Ако биологичният материал е престоял прекалено много време в околната среда ДНК се уврежда", обясни микробиологът.

"По-страшна е огромната пропаст между МВР, Прокуратурата и обществото. Никъде не прочетох нито едно изявление: "Да, това е така". 7000 човека в тази малка България се издирват. 7000 човека е изключително много! Издирването в най-слабото звено в МВР", каза още частният детектив Марин Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам една версия:Сибират се в Нови Искър да празнуват, всичките 7 жертви. Идват онези.със.стоката и викат дайте ни парите, нещо се обърква, онези откачат и избиват всички. После имитират самоубийството на Росен и скриват трупа на Кети. Всички са убити на 31 дек , след това само са изнесени два трупа и захвърлени в Луково и на 2км от Нови искър
50
0
 
52
 
! Отговори
обратното, пагон преди 6 години
До СТРАНДЖАТА 40Недоволни сме, че убиецът няма да получи правосъдие. Всъщност "недоволни" слабо изразява възмущението ни, погнусата ни, дълбокото ни отвращение.А "дрогарете" ги търси там при вас. Ти си знаеш къде!
49
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа човешкият живот не струва и пукнат грош ...решаваш да убиеш цяло семейство и ..хоп измъкваш се ...намират някоя жертва ..която после убиват ...уж самоубил се ...за убития полицай дадоха на жената 2 год и 4 месеца...позор!!ами тук ???каквато и да е тя ...за каквото и да е ..кой е той да раздава правосъдие ...не мисли ли за дъщерите си ???явно почват един по един да изперкват човеците ...
48
26
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До ...39Добре де,след като(според теб)е набеден за убиеца,защо се крие?Ако е невинен, да се предаде.знаел е че го издирват за убийства.Тезата че се крие заради стари присъди, издиша пред тази че го търсят за по-тежко престъпление.
47
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво сега. бау-бау.
46
1
 
32
 
! Отговори
Кондю преди 6 години
Който и да е свърши се. Ама знам поне още няколко месеца само за това ще се говори и пише
45
1
 
55
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Не знам дали Росен е убиецът, но с едно съм съгласен с версията на МВР - убийството наистина е станало заради любов! От любов към парите.
44
2
 
49
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Бат Неделчо е имал само няколко десетки кухи фирми за източване на ДДС, участвал е в обществени поръчки без да има история и досие като строителна фирма, в тефтерчето намерено от журналистите е имал сметки за десетки хиляди, никъде не фигурира,никъде нямат достъп къде и с кого е работил, никъде не е плащал данъци, не че е живял бохемски, но без доходи е имал разходи за десетки хиляди!Кака Кети и тя никой не я знае къде и какво работи, бръмка си с беемвето и си пиши референции!??Агент Анди!ЦРУ!
43
0
 
48
 
! Отговори
до кога така преди 6 години
Не само той се съмнява много хора който все още могат да мислят си задават много въпроси,а дали МВР ще отговори не разбира се те не отговарят за нищо но получават огромен бюджет отделен от данъците на питащия народ.
42
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-частен детектив търси шестима доброволци и куче за тестване на флоберков пистолет. Желателно е преди това да си направят Застраховка живот !
41
0
 
87
 
! Отговори
Да обобщим преди 6 години
Росен бил много "ревнив" и затова решил да избие любимата си / с която никой не ги е виждал/ и цялото и семейство на връх Нова година с малокалибрено оръжие! След като ги избил мести трупове, заличават следи за да не го заподозрат, отишъл си в добре поддържана та "изоставена" с ток и вода вила, в която се крие от правосъдието от 9 г. да пийне, хапне, да се стопли и полюбува на собствените си снимки. Като разбрал, че го търсят го загризяла съвестта и отишъл до съседна вила да се гръмне! "Истина"!
40
1
 
42
 
! Отговори
11 преди 6 години
Колко чевръсто ми изтриха коментар за нещо бело неизгорело... хахаха, ушевите как се издават... Sancta Simplicitas!
39
35
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Имам чувството, че дрОгарЕте не са доволни от възмездието, което е получил един масов убиец...
38
0
 
54
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи мога да кажа, че ако се верва на сегашната полиция съд прокуратура и прочие паплачи, то всеки от нас е чист убоец! Само дето никой от нас не знае, че може да гръмне 5-10 човека и после да седне да си почине! Но след това престъпления полицията и разследващите го органи ще му докажат, че дори и в лондон да е бил по време на убииството в нови искът, то той е виновен! Башка, че ше му направят и ДНК анализ за 2 - 3 часа и ше го до докажат че е той! Еми това е положението ...
37
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ще убива цяло семейство ако мотивът е ревност?Как и откъде се е снабдил с оръжие и муниции при положение,че няма документи и е издирван? Откъде е придобил тези умения на килър,че да натръшка сам 6 души?Защо изпечен престъпник крил се от закона години и способен да убие планирано ще се самоубива? Ако престъплението беше извършено под афект е логично да има после вина и разкаяние водещи до самоубийство,но това е планирано убийство,разчетено с възможност за бягство.
36
6
 
40
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
Какво общо има некомпетентността на полицията и версията им съшита с бели конци с БСП, въобще какво общо има с политиката. Полицайте искат високи заплати, а се видя какъв продукт дават в замяна.
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-частен детектив:Всичко изглежда много просто и банални.Друго щеше да е, ако има съмнения, че убийците са роми, а оръжието са получили лично от Бойко !
34
0
 
34
 
! Отговори
Амон Гьот преди 6 години
Ей това флоберковите патрони са много яки и с голяма точност. Даже на времето Илия Павлов го убиха с флоберка - 1 в сърцето. Както казваше един познат: "Най-големия милионер го убиха с патрон за 30 ст."
33
1
 
31
 
! Отговори
Василев преди 6 години
ДНК материала е бил въздуха, който е дишал Росен Ангелов!Кофти материал за ДНК, както беше казал един бивш и настоящ премиер!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!
32
0
 
29
 
! Отговори
Къде е преди 6 години
Сега този "да" ли беше "не " ли беше да пита дали детектива и лекарят имат компетентността са дават изявления?