Удобната развръзка: Росен да се гръмне! МВР ще го докаже ли?

Частният детектив Марин Маринов за пробойните в разследването
8 яну 2018 10:30,
101

Полицията извършва повторен оглед на мястото, където вчера бе обявено от МВР, че е намерено предполагаемото тяло на Росен Ангелов, отговорен за шесторното убийство в Нови Искър.

Очаква се ДНК анализът да покаже дали откритото в село Луково тяло е на издирвания бивш затворник, който според полицията се е самоубил с един куршум в слепоочието.

Още по темата

Частният детектив Марин Маринов обаче се съмнява във версията на полицията и развръзката на бруталното престъпление.

"Тази развръзка беше сигурна, това беше най-удобният вариант за всички - да се самоубие. При залавяне нещата стигат до доказване, адвокати и вариант версията да пропадне. Сега нещата са "следствието приключи - забравете", обясни Марин Маринов пред Bulgaria ON AIR.

"22-ри калибър не е за толкова убийства, но да кажем, че е допустимо. Но да се самоубиеш с такова огнестрелно оръжие и заглушител...", изрази съмненията си той.

Частният детектив бе категоричен, че на този случай трябва да се даде обяснение. "Ако това е истината, докажете я пред обществото", призова властите Маринов.

Микробиолог Йордан Стефанов също не крие своите съмнения около истинността на фактите около случая. Той е на мнение, че не може да има категоричност в твърдението, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър.

Стефанов посочи, че ДНК анализът след намирането на петте тела в "Къщата на ужасите" е станал много бързо, а сега вторият - този на Росен Ангелов - все още не е готов.

"Откъде са взели референтен материал? Трябва да се определи какъв е биологичният материал. Следват други реакции, които отнемат доста време. Ако биологичният материал е престоял прекалено много време в околната среда ДНК се уврежда", обясни микробиологът.

"По-страшна е огромната пропаст между МВР, Прокуратурата и обществото. Никъде не прочетох нито едно изявление: "Да, това е така". 7000 човека в тази малка България се издирват. 7000 човека е изключително много! Издирването в най-слабото звено в МВР", каза още частният детектив Марин Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
16
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Оказало се, че тоя Росен бил активен член на БСП и фен на дрОгарката Нинова...
30
1
 
54
 
! Отговори
zz преди 6 години
Абсолютно съм съгласен с мненията, изказани в статията! И аз се зачудих как са извърши за ден два ДНК анализ, при положение че за сестрите Белнейски това бе направено в Германия, че в България нямало такава лаборатория, която да го направи. Има много необяснени и странни неща. Определено тази развръзка е дюшес само за родната милиция. Жалко, че в България "присъди" се раздават без доказателства от телевизионния екран.
29
6
 
29
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Борисов го разстреля... - малко преди да тръгне за Истамбул...
28
1
 
37
 
! Отговори
Амон Гьот преди 6 години
Даааааааааа. И 18 годишният Боби, по прякор Схемата се снима с калашници в двора! Явно баща му е бил /беше/ в схемата, но го извадиха!А Росен с флоберковия пистолет и той е жертва!
27
4
 
52
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Прави ми впечатление опорната точка, че който не вярва на официалната версия е червен. Това само доказва подозрението, че властта стои зад лъжите на МВР по случая и е замесен партиен другар от високо ниво.
26
26
 
20
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Днес комунистите масово са потънали в скръб. Техният идол Роско Планинарят го няма вече и няма да могат да свалят правителството на ГЕРБ.То какви надежди бяха само, ама на, зла прокоба определи убиецът да си получи заслуженото!
25
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво искате, вижте кои ръководят ГЕРБ и държавата? Бочко Интелекта и Цецо Вифаджията. Събраха къде какво можаха, изпадали от БКП, неграмотни и не ставащи за нищо, напълниха държ.администрация с Калинки, започна едно перманентно крадене и лъжене, и гафовете летят един след друг. На МВР министъра е Зелен чорап, нищо не разбира. Гл.с-р, бивша охрана на мафиоз, зам.минустрите назначени по квоти. Нищо не разбиращи. Далаверата е прояла държавата изцяло. За много пари са убити тези хора, а Росен също.
24
22
 
32
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До Анонимен"Обществото също не вярва нито на версията за убийството"...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Позитано не са общество...
23
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обществото също не вярва нито на версията за убийството нито на версията за самоубийството. Четете в независимите сайтове и форуми какво се говори масово в Нови Искър. Там е истината от първа ръка, а не помиите с които ни заливат.
22
0
 
44
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
тия чисто си го самоубиха, без да забравяме и неотменимата роля на националните медии. никой никога не се е стягал нито да го залавя нито да го съди. за това от началото се почна със статиите , изявленията и целенасочената медийна кампания. колко му требва на психически нестабилен да го бутне в пропастта... другия път ще улучите на социопат и свят ще ви се извие като се почне с жу суи...
21
0
 
66
 
! Отговори
Ко?Не! преди 6 години
убил шестима ,возил се е в джипа ,захвърлил тялото на жертвата ,върнал се очистил петима ,чистил ,прибрал се .Вместо да се изнесе от района ,той остава в къщата и когато го подготват се крие в съседство
20
49
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Разбира се, че е той, иначе защо ще се самоубива... - а какво значение има дали се е самоубил или са го убили... - важно е, че е получил възмездие и хората се успокоиха... - но позитанци винаги са контра и омаловажат успехите на правителството, което им изяде главите...
19
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма какво да доказват. Казали са че са го самоубили каза ли са че са го намерили сега ще чакат ДНК-то въпреки че вече бяха казали че има такова ама все пак за всеки случай още едно ДНК! И така. Нет челавек. Нет праблем! Е казал чичко Сталин! А й от днес триполовите вече са на засеждане и занаяждане така че ще трябва да им си осигури макс спокойствие и охрана. Целият ресурс на милицията трябва да се впрегне в защита на триполовите! Нал тъй тавариши?
18
3
 
35
 
! Отговори
До 4... преди 6 години
Калашника е въздушна реплика, ако успееш да уцелиш гълъб може и да го убиеш, случайно... Ама да кажеш, че 130 хиляди лева за тая къща са пари... Извинявай ама това са 65 000 евро! Има панелки в Люлин дето струват повече, и ги купуват още по-големи шушляци.
17
2
 
57
 
! Отговори
Родната милиция преди 6 години
Сакън, да не си помислите, че масовото убийство е заради аферата с кокаина!
16
4
 
72
 
! Отговори
zeus преди 6 години
На всички ни стана ясно, че има замесени хора с власт и пари, а Росен е удобен бушон просто.
15
17
 
35
 
! Отговори
Тоя преди 6 години
частен детектив да не се навира където не му е работа, да не се подхлъзне и падне в някоя пропаст!
14
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тази нескопосан постановка МВР и ГЕРБ, които назначи ха некадърност си калинка на топли постчета, станаха за смях и на кокошките в Нови Искър.Всеки нормален българин с не промишленост от медиите мозък знае, че не Росен Ангелов е истинският убиец. Как ще обяснят ФАКТА, че именно гадже ето на Нанси е убито с най-мниго куршуми - 13, 8 от които са в областта на геноъалите.Нанси е вярната следа, че а не дърта та й развратна майка Кети.
13
1
 
57
 
! Отговори
само един въпрос преди 6 години
Колко време е необходимо за направата на ДНК-тест? Как толкова бързо след като го откриха, обявиха, че съвпада ДНК-то?Не разбирам и затова питам.
12
2
 
52
 
! Отговори
маке преди 6 години
вчера бех на риба клъвна ми една мренка почнах да дръпам трудно напнах се и що да видим една щука заапала мренката а един сом заапал щуката абре истина ви викам е те така и с мвр-то