Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки

21-годишната танцьорка беше пусната от съда под гаранция – 20 бона
19 апр 2018 14:00,
206
Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки
Габриела зад волана на джипа, който потроши 10 коли в Пловдив. Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу парична гаранция от 20 000 лева младата жена, която блъсна 10 автомобила.

Съдия Теофана Спасова прецени, че няма опасност 21-годишната Габриела Медарова да се укрие, или да извърши друго престъпление и я освободи от най-тежката мярка "задържане под стража".

Парите трябва да се внесат в 10-дневен срок, след което Габриела ще бъде освободена от ареста.

Още по темата

В съдебната зала стана ясно, че вече е готова автооценъчната експертиза, от която е видно, че размерът на нанесените щети е за над 40 000 лева. Тя надвишава значително допустимата сума от 14 пъти минималната работна заплата у нас и затова се счита, че става дума за значителни имуществени щети, нанесени на автомобилите.

Габриела е извършила катастрофата след употребата на алкохол – 1,3 промила, а и на наркотици. Обяснението й защо се качила пияна зад волана било, че не й платили и нямала пари за такси. Пред магистратите тя обяви, че пушила марихуана след ПТП-то, за да се успокои.

Настоя, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си, където бе закопчана от униформените.

Междувременно във Facebook приятелят й Пачо написа прочувствено писмо, с което й се обясни в любов: "Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".

"Моя любима! Всичкото ми! Най-най-", продължава с прочувствената изповед мъжа, който се занимава с продажбата на автомобили втора употреба.

На 15 април, около 6 сутринта, 20-годишната Габриела, която има две години стаж като шофьор, управлява джипа на приятеля си по пловдивската улица "Македония", губи управление върху автомобила и помита 10 паркирани коли.

За престъпленията, за които е обвинена танцьорката, се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби или пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шматтка
87
0
 
22
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Дано да не я вкарат в затвора, защото това ще е краят за приятеля й Пачо.
86
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И жените и мъжете на пияндурското племе българско са вечно нацоцани, надрусани и нашмъркани! Ще е новина в долината на вечно пияните дзурлатанковци ако се намери някой да шофира трезвен.
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
безмозъчна дебиль
84
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успешният човек се бори с проблемите и ги решава, а Неуспешния бяга някъде на готово , където други са се борили. Това да слагате всички младежи под общ знаменател само показва старостта ви :)) Младежите ни са хубави и живеят в тяхното време, не във вашето. Един инцидент , не е критерии за общество.
83
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До HeinrichHimmlerЕ те няма как да имат мозък като не спират да пушат. Ама пусто, нали имали права.
82
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 63Умрях от смях. Станала ТЯ успешен човек и избягала в чужбина. Кво ти е успеха, че избяга ли ? И се мислиш за нещо много Велико сега ....А си просто една имигрантка. България е на 1300 години ..благодарение на хората отстоявали това и живеели тук. А не на разни имигрантчета даващи акъл от чужбина.
81
0
 
12
 
! Отговори
промо преди 6 години
дано прочете малко коментари въпросната, да си даде сметка какво мисли българинът за такива като нея !
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Боливуд какъв сериал биха направили по тази драма.... представям си някоя Раджасвари как гледа с тъжен кравешки поглед и мига ли мига, а съответният Раджеш подскача с бесен вик.
79
3
 
8
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
До Бирено мечеБирено мече замълчи, и спри да пушиш. Може да почнеш като поузрееш малко.А за тая кифла .. нямам думи, не била бягала, ама решила да отиде набързо до тях. Набързо, с мисълта да не излиза, и е бързала бая да.. Бързала да се напуши сигурно, а не седнала напушена.. Без коментар, като нямате мозък, поне не пушете...
78
3
 
8
 
! Отговори
A6u6anA преди 6 години
Каква ЛЮБОФ..... Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".
77
0
 
30
 
! Отговори
Муро преди 6 години
От тази , като гледам по-*** е само приятеля и Пачо.Само в България една евтина клубна танцьорка изкарва повече от балерина например.Общество в упадък, ако ме разбирате.Но в родината ни е пълно с Пачовци и затова е така.
76
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поколението, което направи България такава го търси по селата, защото по онова време София беше милион и 300 хиляди. От тези хора, поне половината сега са в чужбина. София се напълни с нагли селяни, които в момента вилнеят безразборно из града. Като се върна от чужбина и ги видя как крещят по улиците ми става лошо. Диви, диви селяни. Невъзпитани, но с огромно самочуствие.
75
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20000 гаранция +40000 щети ще ги заработи за 600 часа при скорост 100лв в час. Това са 2-3 месеца работа. Няма да се изтърка.
74
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бирено мечеБафкай, пафкай бирена кратуно - на 30-40 ще си изпафкал централно. В лудницата или по-лошо, жалко за родителите.
73
1
 
8
 
! Отговори
do 63 преди 6 години
По-принцип си права, но точно това твое "УСПЯЛО" и "ПРИМЕРНО" поколение направи България това, което е в момента и тези деца са възпитани точно от това твое поколение. Факт.
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип парите не те правят човек, обаче съм забелязал че *** доста ги респектират, затова реших да си споделя заплатата. Тя е в евро, междудругото :)
71
0
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Една жена много кръшкала и все туй и било в главата и отишла са помоли на Господ-Господи, нека мъжат ми да не разбере бе, пък той и рекъл-Добре, ама ша са удавиш скоро.И след година тръгнала тя на екскурзия с кораб и гледа вътре само жени кат нея и нещеш ли корабът взел да потъва и жената са сетила какво и били казали и са провикнала-Господииии, заради мене как ша погубиш толкоз хора бе...пък Господ и рекъл-Цяла година съм ви събирал корвииии...Що го разправям ли-ами отде да знам,нещо ми прилича
70
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая безмозъчна кифла по същия начин може да убие 10 души на спирката. Как да не може да извърши друго престъпление като е на свобода ???
69
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали в света на професионалистите, като кажеш заплата се има в предвид годишна заплата. Като идеш на интервю, се обсъжда годишната ти заплата. Знам, че за невежи кравари е малко далечно, но да ви информирам.